Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ce faceti fetelor? nu am mai dat pe-aici de ceva vreme , merit trasa de urechi...ma bucur ca v-ati intalnit, daca eram pe faza veneam si eu , maybe next time

Laura daca va hotarati sa faceti la Galeria de 1 iunie pot sa vorbesc cu Sorin Movileanu, Managerul general al complexului pt ca mi-e bun prieten ...sper doar sa vina in tara pana atunci (acum e in SUA) si sa nu aiba deja planificata ziua de 1 iunie ...putem vb pe PM detalii daca vrei

Alexa ai terminat peretele rosu? dar tabloul? eu sunt curioasa tare, pui niste poze?

aaa, am uitat, la intalnirea de 1 iunie contati si pe noi, oriunde s-ar tine, noi venim ... daca pot ajuta cu ceva nu ezitati sa-mi spuneti

Lora fain tare parcul de la Roman, ce'a crescut bolfosenia , am vazut ca ati fost in parc cu strumfii Laurei, of, eu niciodata nu va nimeresc prin parc pe niciuna

Iulia sa aveti o acomodare usoara, visez si eu sa mai vad Bucurestiul ala, ca de cand cu Sabina nu ne-am incumetat la drum...si zici ca David a dormit doar o ora pe drum? bravo lui

fug ca maraie asta mica
noapte buna la toata lumea

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

eu tocmai voiam sa zic ca nu-n Galeria, dar daca zici tu, Anca, de faptul ca-l cunosti pe nenea, atunci e super-ok! Oricum, eu vin oriunde, cu tot cu arsenalul din dotare - Iustina + bolfosenia tipatoare.
Noi azi am umblat bleambura prin oras de la 12 si ceva pana la 20.30. Am avut mancarea la pachet pt. grasunica, apoi am luat-o si pe Iustina, ne-am intalnit si cu oramona si fetitele..am avut o zi ocupata.
Mai vorbim maine, noapte buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ma bucur tare mult ca va incanta ideea unei intalniri de 1 iunie. Nu stiu ce sa zic de locatie. La Galeria banui ca vor fi alte evenimente organizate (zona aia unde se tin spectacolele cluburilor de copii va fi sigur plina de trupe de dans & muzica etc). Plus ca sincer, mie nu imi place deloc locul de joaca si mancarea fast-food naspa de pe langa.
Daca e vreama buna, in strand ar fi bine. Pe de alta parte, daca lasam copiii la locurile de joaca (topogane , leagane) nu prea avem unde ne aseza sa stam la taclale noi, adultii.
Ce ziceti de un loc de joaca cum e Arlechino? Sa intrebam daca au libere 2-3 ore. Am avea si noi parintii o masa lunga unde sa stam de vorba, putem vorbi cu ei daca ne lasa sa aducem de acasa cateva platouri cu prajiturele, luam sucurile de la ei sa nu se supere... Cum vi se pare?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!
O cafea calda doreste cineva?
Mama, ce-as fi venit si eu la intalnirea de 1 iunie sa ingros trupele gagicilor nemtene. Dar asta e, o sa va povestesc in schimb cum a fost intalnirea de aici, mi-a promis barbatu ca ma duce .
Noi suntem bine, n-avem noutati, mai aranjez cate putin prin casa cat ma lasa junioru, astept sa vina weekendu sa facem mai multe. Am incercat ieri sa dau cu aspiratorul dar nu va spun ce urlete imi scoate David, nush ce are, se sperie tare de zgomot, desi aspiratorul nu-i asa zgomotos. Deci voi da cu aspiratoul odata pe saptamana, sambata, cand il trimit pe tatsu la plimbare cu juni...
Ancutza, nu stiu daca merita drumul ala lung pentru ce are de oferit Bucurestiul. Poate parcurile...intr-adevar aici locurile de joaca sunt puse la punct. Dar in rest agitatie mare si muuuuuuult zgomot.
Azi ma duc cu David sa vizitam gradinita, sa vad cum ajung acolo si daca-i place, si poate maine sau luni mergem a facem analizele necesare, apoi cu Dumnezeu inainte.
Ma duc sa mai fac ceva trebi, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pe mine ma incanta ideea Laurei cu Arlechino sau, la un alt loc de joaca. Cred ca am putea sta si noi mai linistite. Eu, cel putin, asa sta... Intr-un spatiu deschis, cum e la strand, ar trebui sa stau mereu cu ochii dupa Stefan " nu te du acolo, nu fa aia, nu te sui acolo, vezi ca topoganul ala e stricat, etc, etc) Intr-un spatiu inchis as stii ca e in siguranta, nu are unde sa plece, vorba Laurei, putem sta si noi sa bem un suc, sa ne relaxam. Ca sa nu mai zic de faptul ca toti la un loc se vor lua unul dupa altul si vor face numai ce vor ei, cum stim, de altfel.
Asta e parerea mea, dar ma supun majoritatii

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi-a dat taticul lui Ian ideea de a intreba la locul de joaca din Precista (este unul mai recent deschis, pe langa Agricola, pe partea dreapta). Cica e mare, bine dotat si cu loc pt parinti (mese +scaune unde putem sta). El o sa ne ajute cu o sponsorizare cu suculete TEDI pt copii ( pt asta ar fi bine sa stim aproximativ cam cati vom fi).
Incerc sa ajung azi sa vorbesc acolo, sper sa fie liber in ziua aia. De la 17:30 ca ora de intalnire ar fi ok?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

E foarte bine pentru mine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

neatza

Lora si ce daca il cunosc pe nenea? eu am zis ca pot vorbi cu el doar daca va hotarati pt Galeria, nu e obligatoriu, plus ca sunt sanse cam 90 % sa fie ocupat de 1 iunie pt ca ei in fiecare an organizeaza ceva

Mergi la inceput

Laura si eu as inclina spre un loc de joaca gen Arlechino pt ca nu trebuie sa fug mereu dupa Sabi

Iulia eu la Bucuresti as merge doar pt shopping spor la gasit gradinita perfecta pt Davidutu'

Elinia exact alea sunt motivele pt care si eu vreau spatiu inchis, cu toate ca acum a venit caldura si e frumos in aer liber pt 2-3 ore as prefera sa stau putin linistita la un pahar de vorba

Laura, te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neatza
Noi nu o sa putem ajunge pentru -ca de 1 Iunie plecam in excursie cu toti copilutii de la gradi!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput