Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 7
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Si noi am fost la Almas...nu ai mai gasit muguri de brad , ca i-am cules eu ( am cules si eu un pumn de muguri..ca erau mici)
Astazi ma apuc de strans de prin casa, pregatesc/golesc sufrageria , ca ma mananca undeva sa o redecorez...si vreau un perete rosu ( deja am inceput un tablou, care se asorteaza numa' bine,am sa va pun niste poze sa vedeti, va arat numai un pic, restul, cand este gata
Adriana - am vazut pozele.Fetele, frumusele foc , a trecut timpul asa de repede, au crescut...
http://community.webshots.com/user/allexa06
carmenstefi spune:
saluti scumpe fete!!!!!!!
va imbratisam cu drag de departe,abia astept sa ne vedem si ff scurt am intrat sa va ofer niste pozici cu noi.
carmen si stefii
http://family.webshots.com/photo/2889269610101502053ZWnHpt
allexa06 spune:
Salutiii
Ce mai faceti,am vazut pozele, sunt superbe...si voi la fel,ati fost prin locuri minunate ma bucur pt voi.Cum merge cu scoala ?
Va pupam
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Va salut si eu si va urez un inceput de saptamna minunat.
Probabil ca de acum voi intra cam pe la ore de astea tarzii, caci de azi i'm back to work.
Va pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
uliiasi spune:
Hello, fetili!
Am ajuns in Bucuresti luni seara, David a dormit doar o ora pe drum de la Piatra la Bacau, a rezistat eroic pana la sfarsit, desi s-a matait putin...
Apartamentul mai necesita munca de cateva zile si eu am chef ioc...am spalat 2 masini de rufe si mai am vreo cateva.
Dulapurile sunt deja pline cu lucruri de la celalalt ap de unde ne-am mutat, asa ca nu-mi mai incape nik din ce-am adus de la Piatra. Tre sa arunc juma din ele ca sa-mi incapa.
In rest, am apucat sa mergem aseara la un loc de joaca intr-un parculet, l-am alergat pe junior ca sa doarma si cam atat. Tre sa ma apuc sa-i fac analizele necesare inscrierii la cresa, sa chem dr sa-l vada si sa facem marele pas. Inca n-am descoperit unde e gradinita, o sa facem o plimbare pana acolo.
Cand mergeti la o hamsie? Sa faceti poze!
Va pupacesc tare si sa aveti o zi frumoasa!
Alexa, abia astept sa-ti vad tablouasul!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ellinia spune:
Buna fetele!
Ramona, spor la lucru! Bafta la serviciu!
Iulia, sa va fie de bine schimbarea. Ai sa vezi ca o sa-i placa lui David la cresa, printre copii.
Si cam atat... eu visez la mare, la plaja, la liniste...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
LoraG76 spune:
'Neata!
Maaaama, e 18 mai...aproape ca-i vara...
Cristina, nu mai visa, trezeste-te! Glumesc....visez si eu, logic, dar nu-mi vine sa cred, parca...asa repede sa fie vara? Pai mai ieri ningea.
Ramona, bine ai revenit in campul muncii! Acusi incep si eu.
Iulia, sa va fie de bine schimbarea! Pupici lui David!
Carmen, f.f. frumoase pozele, sa stii ca-s invidioasa! In sensul bun, logic. Bravo voua!
Gata, plec sa termin de facut mancare si apoi afara. O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Buna!
Scuzati disparitia in ceata, sunt in zona, dar cam super-mega ocupata.
Am vazut poze frumoase cu fotomodele superbe (Adriana, Carmen, sa va traiasca fetele, sunt niste minuni!! Lara e atat de mare si frumoasa! Uau! Pe Stefi abia astept sa o revad, sa ii smotocesc zulufii un pic). Am crapat si eu o tzar' de invidie vazand pe unde va plimbati voi, dar de fapt ma bucur ca aveti ocazia sa vedeti asa locuri minunate.
Vroiam sa va propun sa organizam impreuna intalnire DC pe 1 iunie. Poate ati vazut deja subiectul asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163940 . Va rog sa imi spuneti daca v-ar placea sa veniti (puteti sa aduceti cat mai multi prieteni, numai sa spuneti un pic mai din timp cam cate participam, sa avem o idee) si unde ati propune sa organizam intalnirea. La Bucuresti va fi intr=un mall. Credeti ca e ok sa merg sa vrobesc la Galeria sa ne dea voie sa organizam la locul lor de joaca? Va tenteaza idee? Sau in strand? Sau intr-un parc? Vom avea si diverse obiecte promotionale (baloane, mici articole de la Pampers, Nivea, articole inscriptionate cu DC) si ideea este sa ne intalnim, sa ne cunoastem, daca vin persoane noi, sa povestim si sa ne simtim bine si noi si copiii.
In concluzie, va rog sa va dati cu parerea.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Mie in strand mi s-ar parea ok.Sau e mai greu de ajuns...?
ellinia spune:
Mie imi convine oriunde, vad eu cum ajung !
Mi se pare o idee foarte buna! Am spus si la subiectul de la generale. Sigur o sa-i placa si lui Stefan.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral