Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Delia multumesc. Laptele cu "Pre" nu este pt prematuri? ..eu asa stiam.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Delia multumesc. Laptele cu "Pre" nu este pt prematuri? ..eu asa stiam.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

pe asta l-am avut in casa... si pe Dodo ei au considerat-o prematura desi s-a nascut la 37 de sapt si 4 zile si 2870 g

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Crema de care zic se gaseste la sediul Oanei Turcu de la Romana dar, am inteles ca este si prin diverse farmacii. Costa cand am plecat eu din tara acum aproape 1 an aprox 80 ron varianta medie. Cea mica, la tub eram 40 ron daca nu ma insel[alcool, eu mereu luam cantitati industriale.

S-a trezit piscotelul....fuuuug1

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally multumesc!

acum citeam despre suptul degetului...in general suptul degeturlui se manifesta intre 2-3 luni, cand sugarul suge mai viguros, pranzurile mai scurte, deci suptul mai scurt iar perioadele de veghe se prelungesc...nu pot sa scriu tot,,pt cine einteresat, Mama si copilul, editia a VI-a revizuita, pag 140: Suptul degetului si Suzeta

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, eu ;le sterilizez pana la 3-4 luni. bebeii mei raman cu tati de cele mai multe ori cand merg la masaj/solar/shoping sau o iau pe bubu mare cu mine.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, eu pt masaj anticelulitic am folosit doar gama Ardes de la Oana Turcu. Sunt excelente se numeste exact asa: crema anticelulitica si antivergeturi cu iedera. Pt clientele care nu o suportau(pt ca este si varianta termo., care arde,pisca) foloseam uleiul de masline sau uleiul tot de la Ardes , cel de migdale dulci.

si tipa ca imi face masaj foloseste varianta termo. intai maseaza sa intre crema apoi cu ulei.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Sunt so happy: am reusit sa dorm mai mult noaptea asta !
Va spuneam ieri ca gogoasha mea se trezeste prea des noaptea si adoarme prea repede la san. Am ascultat de sfaturile voastre si am reusit
Am lasat-o sa scanceasca mai mult si doar cand era hotarata am luat-o la san. De exemplu, in dimineata asta a scancit din cand in cand de la 5.30 la 8. Abia la 8 m-am ridicat din pat si i-am dat papa.
Pup fetelor!

Off topic: Stiti pe cineva care face masaj si vine acasa? Sotul meu are dureri de spate; si mi-ar prinde bine si mie un masaj. Dar vreau sa vina acasa. Parca la Anaxena venea cineva. Please, vreau si eu masaj

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Sunt so happy: am reusit sa dorm mai mult noaptea asta !
Va spuneam ieri ca gogoasha mea se trezeste prea des noaptea si adoarme prea repede la san. Am ascultat de sfaturile voastre si am reusit
Am lasat-o sa scanceasca mai mult si doar cand era hotarata am luat-o la san. De exemplu, in dimineata asta a scancit din cand in cand de la 5.30 la 8. Abia la 8 m-am ridicat din pat si i-am dat papa.
Pup fetelor!

Off topic: Stiti pe cineva care face masaj si vine acasa? Sotul meu are dureri de spate; si mi-ar prinde bine si mie un masaj. Dar vreau sa vina acasa. Parca la Anaxena venea cineva. Please, vreau si eu masaj

mami fericita de Daria (8.04.2011)

felicitari!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

irinuca05, eu faceam masaj la domiciliu dar, m-am retras glorios sa imi cresc comoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Nu stiam eu de ce nu ma pot loga, in loc de user si parola eu scriam buna dimineata se vede cat de mult si bine am dormit azi noapte , da ?

Vad ca vorbiti de suzete si supt degetele/pumnisori a mea nu mai vrea suzeta deloc ede cand am reinceput alaptatul in forta, o scuipa cat colo..cah caca iar de pumnisori/degetele inca nu avem parte ca eu in casa o tin in salopetica cu manusele , cred ca ati vazut in poze, ce mai scapa ea la supt /lins degetele cand ii fac baita sau iesim pe afara , in ultima vreme cam rarut ca a fost frigut si a batut rau vantul, plus oboseala mea , dar inca nu a descoperit ea foarte bine , o sa aiba timp cand i-or iesi dintisorii si atunci sa te tii cat o sa mai baleasca si o sa suga tot ce prinde

Am cantarit piscoata azi dimineata, dupa ce facuse kk si are 4,6 kile, dar era imbracata cu body si pijamaluta , plus pampers curat, eu spun ca mai mult de 100-150 grame nu au, ma insel ? S-a nascut cu 3,6 kg , a iesit din spital cu 3.5 si acum sa spunem are 4, 5 kg, deci a luat cam 1 kilogram intr-o luna , ca ieri a facut o lunita

Azi noapte m-a fericit donsoara, s-a pisat pe mainile mele cand am deschis-o la scutec sa o schimb asa imi face mai mereu, asteapta sa o deschid si apoi da drumul la jet, in sus , ca baietii , nu stiu cum naiba il face , a trebuit sa o schimb de hainute , iar azi dimineata cand a facut kk, prima tura cand a iesit a iesit in viteza si in forta si cu stropi, m-a murdarit pe pijama , pe maini si cativa stropi mi-au ajuns si pe fata , a murdarit paturica absorbanta, si-a uns si hainutele , aoleo....am avut ce curata dupa fundu ei acum doarme, a papat tzitzi acum o ora, dadea semne ca se trezeste ca o luaseraq cred iar colicii dar i-am deschis feonul si s-a linistit si a adormit la loc Cat a dormit ea o ora eu am pus la spalata si am mai facut ceva ordine si curatenie pe jos prin bucatarie si living ca spui ca au trecut turcii nu alta, dupa atatea zile libere de stat acasa iar a domnului sotz, valeu mama ce dezastru oricum azi vine tanti la curatenie si sper sa mai aranjeze si ea ca eu-s cheauna de cap , zici ca am baut gaz nu alta as bea o cafea dar de la cafea o pun in priza pe piscoata si nu am nevoie ca si asa e destul de maraita si numai la mine in brate ar sta si eu nu stiu cum sa scap 10 min sa pot sa ma duc sa fac si eu un pish

V-am spus ca nu ii place deloc sa stea in rockerul ala de i l-a luat tac-su zilele trecute ? a aruncat 65 lire pe geam, sa vedem cand o veni ala mare de l-am vrut eu de la bun inceput daca o sa ii placa mai mult si o sa o atraga , ca de nu, alte 100 lire date-n vant macar asta de tre` sa vina sapt asta , e mai complex si nu tre sa stau eu langa el sa ii fac vant sa o legene, ala are si muzica si leagan si jucarele si alte smecherii, asta e simplu si banal rau de tot si 65 lire

Madutza , cum mai sunt puiutii, le-a mai trecut raceala? bravo tie ca ai mai slabait, eu am pus un kil la loc sapt asta de a trecut o sa fii gajica la botez cand e, pe ce data ?

Yasmi, te cam rasfeti si solar si shopping si plimbari... vreau si euuuuuuuu nu mai e mult si te petreci buburuza e mai bine azi, i-a mai trecut raceala?

Roxyyyy slabaturoooo, caramizi ai gasit sa faci rost ? tare slaba mai esti mai fato, te ajuta organismul iti shade bine, dar daca ai pune cateva kile nu ti-ar sta rau frumoase pozele de la botez, sa va fie de bine

dyadyazuza, ti-a trimis careva Pm cu user si parola? daca iti trimitem o sa te descurci sa intri sa le vezi ? pui si tu pozici? sau neaparat iti trebuie ajutor de la una din noi ?

Ally, ce mai face ginerele meu ? il scoti la plimbare in fiecare zi , ca tot spui ca e cald tare acolo la voi ?

Ina.click, multa sanatate puiului mic, pacatoasa rau otita, a tras-o si sora mea rau cu nepotica , de vreo 2 ori, ca tot se face la loc daca nu se trateaza bine

Copiloi, off offf cate ati mai tras si voi ti se rupe inima cred cand vezi un pui asa mic cu tot felul de ace si branule dar cum de spun ei ca ati luat bactaria din spital ? ca parca imi aduc aminte ca ai nascut la privat ?????Multa sanatate si sa se refaca rapid puiuta

Ailed, la multi ani taurasului sper ca v-ati sarbatorit bine Nu-ti fa griji de lp, nu -i bai, mama si bebe sa fie sanatosi si fericit ca restul nu conteaza si eu ii mai dau cateodata completare cate un 30-60 ml cand vad ca trage din tzitzi si nu se satura , ca mai sunt zile cand sunt foarte obosita de nu fac suficient laptic si trebuie sa ii dau ca are o trompeta de numa cand isi cere drepturile nu ca in rest cand se alinta nu ar avea trompeta, dar asta-i alta poveste

Pisuc nu te mai necaji, ca si eu ma simt aiurea ca nu pot face mai nimic din cauza ca trebuie sa alaptez pe bebe des si toata ziua si noaptea mi-e fractionata dar vorba aia, timpul nu sta in loc si cresc si o sa isi faca un program si noi o sa ne revenim cu somnul si oboseala si o sa avem timp sa facem si cate ceva pentru noi eu abia duminica am reusit s aimi fac manichiura si pedichiura dupa o luna si ceva dar cu un pret, am lasat-o cu tac-su si a urlat nonstop mi s-a rupt inima cand o auzeam dar am strans din dinti si mi-am vazut de ale mele deci eu spun sa nu te mai gandesti acum ca nu ai timp de una , alta...ci ca ei cresc si o sa ducem dorul la zilele astea, chit ca-s mai grele

Simona, off si tu cum nu ai cu cine lasa piticul sa te duci un pic sa te rasfeti toate astea de alaptam avem problema asta ca stau agatati de tzitzi si nu poti face mai nimic ca un doi tre sa ii mufezi daca ar fi pe lp ar fi mai usor, ca si dorm mai mult si nu tre sa sari tu mereu cu poate sa ii dea si altcineva biberonul si tu sa te rasfeti la coafor, un epilat, pensat ... de astea de-ale femeilor

Happiness, ati fost la control? parca pe 3 mai spuneai ca mergeti ? sau pe 2? nu mai retin exact dar stiu ca la inceput d eluna mai cand plecati inapoi in IS ? Ce face A? asteptam mai multe pozici de la botez, nu numai una

Am scris iar un roman, mai bine ma duc sa mai fac ceva in casa, dar vad ca piscoata iar se foieste si isi ridica genunchii in sus , cred ca o doare iar burtica de la colici colieful nu-si mai face deloc efectul, acum ii dau alte porcarii, vad ca nici astea nu mai au efect

Va pup, mai trec eu pe la voi mai tarziu daca ma lasa donsoara si nu incepe cu concertu` si cu tinutu in brate

O zi buna si cu soare va doresc!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput