bebelus la 2 luni

bebelus la 2 luni | Autor: Ramona_1986

Link direct la acest mesaj

hristos a inviat!
dragele mele am si o problema bebelul meu are colici,in afara de durerile de burta care ni le provoaca colicele ne mai confuntam cu o problema,scoatem laptic,chiar si la 2 ore dupa ce papam.
stiti cumva de ce?
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lahemia spune:

Bebe e mic inca, asadar aceste manifestari sunt in limita normalului. Se intampla pentru ca sistemul digestiv e incomplet dezvoltat (si va mai fi inca multa vreme). Pana se regleaza ... Baiatul meu a avut colici pana pe la 4-5 luni iar cu lapticul dat afara, off ... nu mai stiu cate mese s-au dus pe apa sambetei . Incearca sa-l tii la verticala cat mai mult timp dupa masa (sau ma rog, la semiverticala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

multumesc,Lahemia uf!mai am de tras pana departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pe noi colicile ne-au tinut putin ( 1 luna si jumatate) si nu erau niciodata noaptea si nici de intensitate ff mare..adica sa te scoata din casa, dar cu lapticul afara..mama-mama..pana la vreo 5 luni mereu facea asa..cu tot tinutul la verticala...dar o data ce am introdus si alte alimente in hrana lui a inceput sa faca din ce in ce mai rar pana n-a mai facut deloc,,,Multa rabdare iti doresc si nu te speria..cam toti copiii fac asa...Sa va traiasca minunea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lahemia spune:

Ati scapat usor, Oana! La noi au fost pana pe la 5 luni, dupa cum spuneam, si numai noaptea
Ramona, intr-adevar, odata cu diversificarea se mai reduc si regurgitatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Incearca sa-i inclini salteaua de la patut. Nioi asa am culcat-o pana pe la 5 luni, cand a inceput sa alunece si se ghemuia la capatul patului

Pui o perna sub saltea si, daca ti se pare ca ai gogoloaie, pui si o scandura sau ceva rigid intre perna si saltea, astfel incat sa ai o inclinatie de circa 20-30 grade.

Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Pe noi colicile ne-au tinut putin ( 1 luna si jumatate) si nu erau niciodata noaptea si nici de intensitate ff mare..adica sa te scoata din casa, dar cu lapticul afara..mama-mama..pana la vreo 5 luni mereu facea asa..cu tot tinutul la verticala...dar o data ce am introdus si alte alimente in hrana lui a inceput sa faca din ce in ce mai rar pana n-a mai facut deloc,,,Multa rabdare iti doresc si nu te speria..cam toti copiii fac asa...Sa va traiasca minunea!!!!

o!ce norocoasa ai fost!
sper sa scapam cat mai repede de aceste manifestari

Mergi la inceput