Strumfi de iul-aug 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Monica, ai nostri merg la targoviste (la turnul chindiei, gradina zoologica si curtea domneasca), apoi la sinaia (la manastirea sinaia)si apoi la posada (muzeul cinegetic). poate se regasesc toti copiii la posada :)).
eu nu stiu cum or sa atinga toate obiectivele intr-o zi, eu cand am fost la targoviste la gradina zoologica si turnul chindiei am pierdut toata ziua pe acolo si n-am avut impresia ca pierd vremea aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
monica&vivela, sa aiba vreme buna strumfii si sa se intoarca sanatosi si voiosi!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza
monica&vivela, sa aiba vreme buna strumfii si sa se intoarca sanatosi si voiosi!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mychy, multumim!
Vremea pare a fi buna! Sper sa se simta copiii bine. de obositi, clar se vor intoarce terminati!

Vivela, haha, chiar ar fi chiar tare sa se intalneasca la Muzeul din Posada!!!!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

A fost f bine in excursie, copiii s-au distrat, s-au simtit bine, nu a fost nici un incident cu nimeni.
Andreea era obosita aseara, dar cu ceva chef de joaca. Au bifat toate obiectivele, au vizitat si castelul si muzeul de la Posada, si-au cumparat ci eva amnintiri (am lasat niste bani educatoarei si ea le-a cumparat ce si-au dorit exact), Andreea si-a luat un magnet uc Pelesul si o girafa din lemn.
Cel mai nasol a fost ca am asteptat o ora in ploaie autocarul, ca era vorba ca ajung la 6 jumatate, dar au prins blocaj prin otopeni -banseasa, si au mai intarziat 1 ora...dar asta e un amanunt, nu mai conteaza...

La voi cum a fost, Vivela?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

haideti sa bem cafeaua inCAPITOL NOU

Mergi la inceput