Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 20
Vivela spune:
Monica, ai nostri merg la targoviste (la turnul chindiei, gradina zoologica si curtea domneasca), apoi la sinaia (la manastirea sinaia)si apoi la posada (muzeul cinegetic). poate se regasesc toti copiii la posada :)).
eu nu stiu cum or sa atinga toate obiectivele intr-o zi, eu cand am fost la targoviste la gradina zoologica si turnul chindiei am pierdut toata ziua pe acolo si n-am avut impresia ca pierd vremea aiurea.
mychydutza spune:
neatza
monica&vivela, sa aiba vreme buna strumfii si sa se intoarca sanatosi si voiosi!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
monicabo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza neatza monica&vivela, sa aiba vreme buna strumfii si sa se intoarca sanatosi si voiosi! ![]() ![]() ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Mychy, multumim!
Vremea pare a fi buna! Sper sa se simta copiii bine. de obositi, clar se vor intoarce terminati!
Vivela, haha, chiar ar fi chiar tare sa se intalneasca la Muzeul din Posada!!!!
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
Neata!
A fost f bine in excursie, copiii s-au distrat, s-au simtit bine, nu a fost nici un incident cu nimeni.
Andreea era obosita aseara, dar cu ceva chef de joaca. Au bifat toate obiectivele, au vizitat si castelul si muzeul de la Posada, si-au cumparat ci eva amnintiri (am lasat niste bani educatoarei si ea le-a cumparat ce si-au dorit exact), Andreea si-a luat un magnet uc Pelesul si o girafa din lemn.
Cel mai nasol a fost ca am asteptat o ora in ploaie autocarul, ca era vorba ca ajung la 6 jumatate, dar au prins blocaj prin otopeni -banseasa, si au mai intarziat 1 ora...dar asta e un amanunt, nu mai conteaza...
La voi cum a fost, Vivela?
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria