Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Duamna V ati vazut avantaj daca bantui la ore inaintate ?! Sunt selectata la concurs |

Sanatate lui Seb!

crishtina spune:
Erina, multa sanatate Dariei si refacere rapida!
Mirela, wow! Suntem "colege"
Tare multe asemanari! Sarcina usoara in continuare, putere si curaj!
de la noi
Adi, felicitari inca o data!
Cat zici tu ca nu e mare lucru, eu te vad f hotarata si curajoasa! Ai toata admiratia mea pt sport.
Crishtina cu Robert , Nicole &

Erina spune:
Buna dimineata!
Adimercedes. Am inteles perfect ce ai vrut sa scrii despre conformatie si pierdutul greu in greutate. Kilogramele oricum nu sunt relevante pentru ca daca pui masa musculara aceea e mai grea decit masa grasa pierduta. Scopul meu e sa fiu fit, nu un anumit nr de kilograme, si cred ca si al tau.
Nu merit s ama dai dret exemplu, sint mignona cu glezne subtirti si oase usoare, asa tot restul e flasc.
La mine merge bine acum hiperproteica, desi sunt AII ca Yaia. La sala nu am reusit sa ajung saptamina aceasta.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Alina, Cristina, multumim.
Adimercedes condoleante!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mirella76 spune:
Buna dimineata!!!!
Multumesc din suflet pentru urari tuturor fetelor 

Ceamica;Erina;RoxanaG;Luy;Mandarinutza;Moldoveanca;Adimercedes...sper ca nu am uitat pe nimeni.
Sunteti niste dulci si niste scumpici ca intotdeauna. Imi amintesc cu emotie cand una dintre voi ma descoperise cand am ramas insarcinata cu MIRUNA la subiectul cu Tutu si desi eram speriata de diferenta atat de mica dintre ei m-ati incurajat cu toatele
.
Ei nici de data asta lucrurile nu au stat cumva altfel, Luy nu a fost curaj; a fost un pic de inconstienta pe care ne-am asumat-o ulterior pe deplin; oricum se pare ca eu am oricum o mare problema cu luna noiembrie cand sunt mult prea fertila dupa spusele lui Tutu "ar trebui sa plec de acasa si bineinteles singura"![]()
. Toate sarcinile mele nu mai putin de 4 la numar (pe prima am pierdut-o)au fost obtinute in noiembrie; norocul meu cu Albert ca a trecut in zodia fecioarei ca altfel nu stiu ce ma faceam cu atatia lei(inclusiv sotul); probabil asa cum zicea cineva ma faceam "dresoare de lei"![]()
sau altcineva "ca ma pot considera bogata cu atatia lei in casa".
Adimercedes, condoleante! Eu sunt crescuta mai mult de bunica, a fost intotdeauna o legatura speciala intre noi; si desi are o varsta inaintata nu voi fi niciodata suficient de pregatita pentru despartirea de ea...
Luy stai linistita nu e de fapt o datorie si oricum programul meu super incarcat este de vina

Dar am fi fericiti sa intram in posesie; daca nu nici nu mai e mult pina la petrecerea de 4 ani.
![]()
O sa incerc sa va vizitez ceva mai des; incepand de luna asta am mai renuntat la anumite obligatii incercand sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru intalnirea cu bebelina...

Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Erina, insanatosire rapida Dariei!! Nu am stiut nici eu de operatie, probabil am sarit peste in goana cititului ![]() ---------------------------------------------------------------- www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Multumim!
mamica Dariei
si a lui David
mirella76 spune:
Crishtina
multumesc din suflet; la fel si voua...

Chiar avem nevoie si de curaj, dar mai ales de putere si rabdareeee.![]()
Deci si baiatul vostru va avea de aparat doua fetite![]()
De multe ori ma uit la el cum Miruna tot sare pe el si aproape "il sufoca" (din dragoste) si ma gandesc cum va fi cand vor sari 2 pe el...

Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
luy spune:
Neatza, scriu rapid pt ca a adormit Irina si vreau sa profit de somnul ei sa fac un pic de curatenie.
Adi, condoleante
. Totdeauna e greu sa te desparti de cineva drag si niciodata nu suntem pregatiti pt asta... Poate acum o sa fie mai aproape de voi si o sa va vegheze de acolo, de sus 
Mirela, te incumeti sa vii la petrecerea de 4 ani ?
( ma gandeam s-o planificam tot prin septembrie, sa nu vina frigul si sezonul de viroze si sa nu inceapa copiii sa se imbolnaveasca ). Anul trecut l-am avut pe Filip cel mai mic participant
, s-a comportat exemplar, desi avea doar 2 luni
. Eu iti pot trimite dvd-ul prin posta sau il pot lasa la receptia hotelului, sa-l ia sotul tau. Alege tu oricare din aceste variante, mie imi sunt la fel de comode
. Ca de intalnit... nici nu mai sper ![]()
Rox, am vazut ieri pozele de pe mailul comun, noroc cu Erina ca a pomenit de ele. Sper ca v-ati simtit macar la fel de bine cum reiese din poze. Multa sanatate tatalui tau, sa va traiasca si sa fie alaturi de voi inca multi ani de-aici inainte !
Erina, ma bucur ca Daria se reface asa rapid. Cum a resimtit operatia dpdv psihologic ? Cred ca nu i-a fost nici ei usor, mititica
. Banuiesc ca a adormit-o...
Bine ca ati trecut peste asta 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Mirela, ai fost foarte simpatica, auzi, dresoare de lei
( deci acum stim cine canta la voi in casa
)
In alta ordine de idei, m-am saturat de stat in casa cu copiii, as vrea sa facem altceva in acest weekend, aveti ceva idei ? Ma gandeam eventual sa o ducem pe Maria la film, am citit despre experientele voastre si ma gandesc sa incercam si noi.
Oooof, s-a trezit Irina 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )

Adam Joshua 07.10.2009