ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabi_K spune:
mersi mult MArius pt idee:) in sfarsit sunt mi tanara ca tine:))) tu 43, eu 42:))))))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Gabik
Mercedes
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes adi2003- m-ai prins dau si eu de baut |
Merci de tratatie...multi si frumosi ani pe DC!
Mercedes spune:
adi2003- cu placere.
Apropo de flori nu stiu cum s-a intamplat dar dintr o data probabil zic eu si din cauza diferentelor de temperatura am o gramada de trandafiri deschisi acum pe balcon. Sper eu sa infloreasca toata vara asa. N am facut poze, imi pare rau.
Multa bafta la teste, teze, evaluari ce au copiii in perioada ramasa pana la vacanta!
adi2003 spune:
In drumul meu spre casa, e un trandafir catarator cocotat intr-un pom. Am vazut ca a inceput si el sa infloreasca. In fiecare an il admir si ma tot uit cat e de frumos, asa rosu.
Gwendoline spune:
Buna tuturor,
In sfarsit sa decis si ne mutam in Oradea!!! Am fost deja de 2 ori e foarte frumos la voi imi place .
Am vizitat si cateva vile ,suntem in negocieri de pret ,pt chirie, si normal in 2 saptamani duc si lucrurile noastre acolo!
Nu stiu zona dar stiu ca nu e departe de centru si zona de sud,Nufarul,intre cred!!! Acum imi ramane de gasit si gradi si scoala!
Deabea astept sa fim acolo!
szivarvany spune:
Oradeni,
ne intalnim si noi de 1 iunie pe undeva la o inghetata ???
marius spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164011
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164011 Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
M-a palit o intrebare, nu va fi fulllll la Mc pe 1 iunie ???
ca asa e in fiecare an pe 1 iunie