copii vostrii folosesc casca de baie/inot?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

al meu nici nu vrea sa auda, desi mie mi-ar placea sa poarte casca (mai mult pt. urechi, ca parul il are scurt de tot)

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lahemia

Georgiana, intr-adevar cele mai stramte protejeaza mai bine, dar inainte de podoaba capilara trebuie sa ne gandim ca le protejeaza urechile si asta e lucrul cel mai important. Cunosc personal un caz de otita severa - urmarea unei bai in mare.
Eu ii pun casca de fiecare data cand intra in apa, desi cu surle si trambite si muuuulte lacrimi de crocodil , de ne stie toata plaja. Dar prefer sa stau linistita!

NU a facut otita din cauza baii in mare. Nu are nimic de-a face otita cu baile ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu cum o fi cu otitele la altii dar copiii mei n-au avut asa ceva in conditiile in care aproape in fiecare saptamana merg la bazin - fara casca, de cate ori mergem cu masina cel putin un geam este deschis (chiar si iarna )...caciula poarta doar iarna cand e foarte frig - in rest sepci sau cu capul descoperit, fulare nu avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lahemia spune:

Da, nu direct. Insa dupa o plimbare spre hotel pe o zi cu un vant ceva mai taricel, a urmat raceala cu dureri de ureche si de aici a mai fost un singur pas. La mare a si tratat otita - a patit-o la inceput de sejur. Asa ca am preferat ca al meu sa poarte casca - aceeasi casca pe care am purtat-o si eu cand eram copil (traditie de familie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu ii pun fetei casca de silicon. I-am luat una in forma de pestisor (cu ochi si aripioare) si e foarte incantata.Ii sta bine pe cap, nu se uda la par si ii protejeaza si urechile.
Eu am facut anul trecut otita la mare din cauza valurilor care m-au lovit cu putere si eu, in loc sa ma intorc cu spatele le primeam dintr-o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Otita medie se face cand ai nasul infundat si trompa lui Eustachio e plina cu secretii. Deci nu vad legatura cu apa de mare.

Otita externa, este de natura bacteriana, deci iarasi ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Exceptand inotatorii de performanta unde casca si costumul sunt utile pt obtinerea unui timp mai bun, am inteles ca la bazinele obisnuite se solicita in special fetelor (care au parul lung) pt igiena bazinului.

Anya

Corect ! oricum a mea are parul lung,deci o casca ce ofera protectie buna e de ajutor. Poate ca am sa ii cumpar si una de silicon,ca alternativa la asta de cauciuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

casti din alea ieftine cu 5 lei le-am luat pt mare, fetita are parul lung si nu vroia sa o spalam zilnic pe cap seara dupa plaja, in plus dupa ce si-l uda avea un disconfort sa stea cu el ud lipit de spate, i se lipea si nisip intruna de parul ud, asa ca am luat din selgros casti pt amandoi. se intind cu doua maini ca sa nu traga de par. se introduc ambele maini in casca si se trage in lateral, se incearca sa se cuprinda parul si se trag mainile afara. si mai usor si fara batai de cap se pune o casca la 4 maini, adica sa te ajute sotul sau cineva de pe plaja, dureaza mai putin de 2 secunde toata treaba, se prind marginile castii cu degetele, unul sta in fata copilului, celalalt in spatele lui, se aseaza casca instant.

mai sunt castile profesionale care au un fel de material textil care se prinde pe par intai si apoi casca de silicon, ca sa nu traga, insa costurile sunt nejustificate, cata vreme am descoperit ca nu e asa greu sa montezi o casca cu putina abilitate. primele doua montari am obtinut multe proteste de la copii, insa apoi am stat ca maimutele pe plaja cu castile in maini si ne-am gandit cum am putea face punerea lor cat mai nestresanta, si apoi n-a mai fost nici o pb, oricum le puneam casca de maxim 3 ori pe zi, de doua ori dimineata si o data seara, tot timpul il petreceau in apa, ieseau doar ca sa mai rontaie ceva si sa sape in nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Nici ai mei (baieti) nu poarta, desi au colegi care poarta mereu. Ei zic ca ii incomodeaza si chiar li se pare rece, sau ma rog ca le tine rece. I-am lasat fara, dar totusi inteleg ca si faptul ca mereu intri in contact cu apa din bazin (care are clor din motive de igiena) nu este prea bine.

De otite nu stiu ca nici ai mei nu au avut desi inaota de pe la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

casti din alea ieftine cu 5 lei le-am luat pt mare, fetita are parul lung si nu vroia sa o spalam zilnic pe cap seara dupa plaja, in plus dupa ce si-l uda avea un disconfort sa stea cu el ud lipit de spate, i se lipea si nisip intruna de parul ud, asa ca am luat din selgros casti pt amandoi. se intind cu doua maini ca sa nu traga de par. se introduc ambele maini in casca si se trage in lateral, se incearca sa se cuprinda parul si se trag mainile afara. si mai usor si fara batai de cap se pune o casca la 4 maini, adica sa te ajute sotul sau cineva de pe plaja, dureaza mai putin de 2 secunde toata treaba, se prind marginile castii cu degetele, unul sta in fata copilului, celalalt in spatele lui, se aseaza casca instant.

mai sunt castile profesionale care au un fel de material textil care se prinde pe par intai si apoi casca de silicon, ca sa nu traga, insa costurile sunt nejustificate, cata vreme am descoperit ca nu e asa greu sa montezi o casca cu putina abilitate. primele doua montari am obtinut multe proteste de la copii, insa apoi am stat ca maimutele pe plaja cu castile in maini si ne-am gandit cum am putea face punerea lor cat mai nestresanta, si apoi n-a mai fost nici o pb, oricum le puneam casca de maxim 3 ori pe zi, de doua ori dimineata si o data seara, tot timpul il petreceau in apa, ieseau doar ca sa mai rontaie ceva si sa sape in nisip

Eu ii prind parul in prealabil intr-un coc impletit in crestet,si asa, merge casca chiar daca e mai stramta

Mergi la inceput