Ce model de role sa cumpar pentru fetita de 12 ani
Raspunsuri - Pagina 2
georgiana05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Io pe bune ma intreb daca fetei tale chiar ii place tot ce ii propui tu in materie de vestimentatie (casca de inot inflorata, de mamaie, anii '60-'70, pompoane si fundite de par, ghete negre de armata etc.) sau doar zici asa, ca sa te multumesti pe tine insati. Daca raspunsul e da, eu imi imaginez ca e un copil tare trist ... parerea mea, nu e o jignire. Acu' nici consumism gen Winx, Hello Kitty sau mai stiu eu ce (desi na, fetita mea le prefera pe alea da' eu is bucuroasa sa o vad pe ea fericita), da' nici ceea ce tot arati tu pe-aici. Da, sunt mai stabile cele cu roti paralele, dar modelul lasa de dorit. Tu de ce nu iti cumperi un model din asta, iar pe fata las-o sa aleaga ea culoarea, personajul etc. Si iesiti amandoua cu rolele in parc ... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
pai exact la asta ma refeream,intrebam ,cred ca rolele sunt mai stabile cu rotile asa paralele,decat cele cu rotile in linie ,cum sunt cele mai des intalnite !?
georgiana05 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Acest model nu e asa comod de folosit precum crezi, avand rotile astfel puse si nici gheata nu e asa ok precum se crede. Am vazut in parc, copiii cu acest model nici dupa un sezon nu au mers fara sustinere. Rolele bune trebuie sa fie foarte tari sa tina glezna - stiu de la patinele de gheata, nu poti compara gheata de piele cu cea cu clape, cea de piele dureaza pana ia forma piciorului, cel cu clape e foarte usor de fixat si tine extrem, extrem de bine. Rotile trebuie sa fie se silicon, nu cauciuc, nu plastic siliconat. Daca ar putea sa incerce de la prietene, ar fi perfect Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Si ghetele astea clasice sa zic asa,nu se muleaza/fixeaza bine pe picior,mai ales ca sunt cu siret ?
abramburika spune:
La 12 ani o poti lasa sa incerce si alea in linie ... cazaturi or sa fie oricum, important e sa ii iei si cotiere, genunchiere si casca (nu glumesc) pana se invata.
Eu i-am luat fetei mele de 3 ani cu roti paralele pt. ca e mai mica. Deci pana la 12 ani are timp sa se perfectioneze.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgiana05 spune:
citat din mesajul lui abramburika La 12 ani o poti lasa sa incerce si alea in linie ... cazaturi or sa fie oricum, important e sa ii iei si cotiere, genunchiere si casca (nu glumesc) pana se invata. Eu i-am luat fetei mele de 3 ani cu roti paralele pt. ca e mai mica. Deci pana la 12 ani are timp sa se perfectioneze. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
cu siguranta am sa ii cumpar si acele accesorii
szivarvany spune:
Georgiana, imi pare rau ca nu ai cum sa le incerci tu.
Stabilitatea nu o are mai buna din cauza pozitiei ce ti-o cere la picioare si coloana acest tip de role, dar iarasi ar trebui sa vezi live asta.
Pielea se muleaza ... ai incercat sa le strangi sireturile ???
Fetita ta niciodata nu va reusi sa si le stranga singura cat are nevoie sa i tina gleznele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
georgiana05 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Georgiana, imi pare rau ca nu ai cum sa le incerci tu. Stabilitatea nu o are mai buna din cauza pozitiei ce ti-o cere la picioare si coloana acest tip de role, dar iarasi ar trebui sa vezi live asta. Pielea se muleaza ... ai incercat sa le strangi sireturile ??? Fetita ta niciodata nu va reusi sa si le stranga singura cat are nevoie sa i tina gleznele Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Cand mergem la magazin, am sa incerc o pereche sa vad cum sunt pe picior odata ce se leaga....
szivarvany spune:
Mai bine asa, sa incercati si tu si fetita ta.
Eu niciodata nu i-as lua fie`mi asa ceva.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
miriama spune:
inteleg ca fetita nu stie sa mearga inca cu rolele, da?
cumpara-i role in linie, cu ghetele cu clape, roti de silicon, dar nu de foarte mare viteza; va invata de la inceput sa aiba pozitia corpului corecta si sa miste picioarele corect, ceea ce nu e la fel si la rolele paralele; cazaturi oricum vor fi, dar cumpara-i protectii
ce te-a sfatuit mamagiuliei e foarte bine, nici eu n-as cumpara fetei mele ce ai aratat tu...
fata ta ce zice, ei chiar ii plac sau doar zice ca tine?
Rufus spune:
citat din mesajul lui georgiana05 cred ca rolele sunt mai stabile cu rotile asa paralele,decat cele cu rotile in linie |
Mi-e teama ca nu prea...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
isabela spune:
I-am arata aceste role fica-mi(care va implini 13 ani). Mi-a spus ca n-ar iesi afara cu astfel de role, pentru ca sunt pentru copiii mici.
Ea are din acelea in linie.