Ce model de role sa cumpar pentru fetita de 12 ani

Ce model de role sa cumpar pentru fetita de 12 ani | Autor: georgiana05

Link direct la acest mesaj

Eu vreau role din acestea,mi se par mai stabile si sigure decat rolele normale
www.recreationalskates.co.uk/acatalog/sfr_sovereignwhite.jpg" target="_blank">http://www.recreationalskates.co.uk/acatalog/sfr_sovereignwhite.jpg

si imi plac ca arata si mai frumos cu ghetele albe,pentru o fetita....

Ce role cumparati copiilor d-voastra? Si unde as putea gasi rolele din imagine,de cumparat ?
Multumesc anticipat :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sunt frumoase dar trebuie sa tii cont si ce poarta copiii de varsta ei, mai bine intereseaza-te ce role poarta prietenele ei, cat despre cazut, se cade la fel de bine de pe ambele modele, si cu rotile paralele si in linie. Fetita mea de 4 ani are role de viteza cu rotile in linie dispuse si pot spune ca pana acum a evoluat frumos, adica o duc lejer doar de o manuta pe strada

sfatul meu e sa ii ceri si fetitei tale parerea, las-o pe ea sa-si aleaga rolele, si ajut-o sa invete sa le foloseasca, o sa transpiri la inceput de teama si pt ca la 12 ani e deja destul de greuta si trebuie s-o sustii cand isi pierde echilibrul, insa merita sa-i vezi apoi mandria si bucuria din ochi cand simte ca isi poate da avant singura si ca se tine pe picioare, chiar merita fiecare minut petrecut sa o ajuti sa invete mersul cu rolele;

role gasesti in toate hipermarketurile real sau selgros, metro, sunt preturi accesibile.

nu stiu unde ai putea gasi modelul aratat de tine, insa eu il consider putin prea pretentios, desigur sunt foarte feminine insa din ce am vazut eu la copiii de la 4-12 ani prin parcuri si pe strada, toti poarta modele de role cu roti in linie, nu foarte elegante, comode, reglabile, cu roti de silicon, cat despre eleganta sa stii ca eleganta deriva mai mult din arta celui ce le poarta, si de stilul/tehnica de patinat, nu de forma ghetei.

ai mei au role luate din selgros, Active, abec 5, la 150 de ron bucata, reglabile pe 3 numere
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Las-o pe ea sa aleaga modelul, tu alege marca, in functie de cat e buzunarul de plin.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Eu am o fetita de 12 ani si sigur nu s-ar incalta cu rolele aratate de tine. Las-o pe ea sa aleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

sunt frumoase dar trebuie sa tii cont si ce poarta copiii de varsta ei, mai bine intereseaza-te ce role poarta prietenele ei, cat despre cazut, se cade la fel de bine de pe ambele modele, si cu rotile paralele si in linie. Fetita mea de 4 ani are role de viteza cu rotile in linie dispuse si pot spune ca pana acum a evoluat frumos, adica o duc lejer doar de o manuta pe strada

sfatul meu e sa ii ceri si fetitei tale parerea, las-o pe ea sa-si aleaga rolele, si ajut-o sa invete sa le foloseasca, o sa transpiri la inceput de teama si pt ca la 12 ani e deja destul de greuta si trebuie s-o sustii cand isi pierde echilibrul, insa merita sa-i vezi apoi mandria si bucuria din ochi cand simte ca isi poate da avant singura si ca se tine pe picioare, chiar merita fiecare minut petrecut sa o ajuti sa invete mersul cu rolele;

role gasesti in toate hipermarketurile real sau selgros, metro, sunt preturi accesibile.

nu stiu unde ai putea gasi modelul aratat de tine, insa eu il consider putin prea pretentios, desigur sunt foarte feminine insa din ce am vazut eu la copiii de la 4-12 ani prin parcuri si pe strada, toti poarta modele de role cu roti in linie, nu foarte elegante, comode, reglabile, cu roti de silicon, cat despre eleganta sa stii ca eleganta deriva mai mult din arta celui ce le poarta, si de stilul/tehnica de patinat, nu de forma ghetei.

ai mei au role luate din selgros, Active, abec 5, la 150 de ron bucata, reglabile pe 3 numere
lia

Am inteles ca as gasi role din astea clasice,cu ghete albe,pe la unele hipermarketuri ,sunt frumoase ,i-am aratat fetitei si ii plac .Eu cred ca sunt mai usoare decat cele cu roti in linie !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Eu am o fetita de 12 ani si sigur nu s-ar incalta cu rolele aratate de tine. Las-o pe ea sa aleaga.

De ce nu i-ar place ? sunt super dragutze

Mergi la inceput

Pe la noi nu poarta nimeni asemenea model si in general, la 12 ani lor nu le place sa incerce chestii noi...Sunt la varsta la care se iau dupa moda...nu fac ele moda!

Mergi la inceput

Am mai vazut nu de mult pe strada o fetita,mai mica adevarat,avea vreo 8 ani cam asa,cu asemenea role

Mergi la inceput

Bine...atunci cumpara-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Io pe bune ma intreb daca fetei tale chiar ii place tot ce ii propui tu in materie de vestimentatie (casca de inot inflorata, de mamaie, anii '60-'70, pompoane si fundite de par, ghete negre de armata etc.) sau doar zici asa, ca sa te multumesti pe tine insati. Daca raspunsul e da, eu imi imaginez ca e un copil tare trist ... parerea mea, nu e o jignire. Acu' nici consumism gen Winx, Hello Kitty sau mai stiu eu ce (desi na, fetita mea le prefera pe alea da' eu is bucuroasa sa o vad pe ea fericita), da' nici ceea ce tot arati tu pe-aici.

Da, sunt mai stabile cele cu roti paralele, dar modelul lasa de dorit. Tu de ce nu iti cumperi un model din asta, iar pe fata las-o sa aleaga ea culoarea, personajul etc. Si iesiti amandoua cu rolele in parc ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acest model nu e asa comod de folosit precum crezi, avand rotile astfel puse si nici gheata nu e asa ok precum se crede.

Am vazut in parc, copiii cu acest model nici dupa un sezon nu au mers fara sustinere.

Rolele bune trebuie sa fie foarte tari sa tina glezna - stiu de la patinele de gheata, nu poti compara gheata de piele cu cea cu clape, cea de piele dureaza pana ia forma piciorului, cel cu clape e foarte usor de fixat si tine extrem, extrem de bine.
Rotile trebuie sa fie se silicon, nu cauciuc, nu plastic siliconat.

Daca ar putea sa incerce de la prietene, ar fi perfect

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput