Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

bravo antguess!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am facut modificari pt picky si madutza. mai trebuia la cineva?
Felicitas, la tine mai sunt date lipsa..cand ai timp trimite-mi pe pm

picky, am trimis user si parola pt poze.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

simo, sa sti ca nu esti singura care stagneaza ..si eu la fel..dar parca nici nu mai avantul de la inceput de tinut regim. Sper sa-mi ravina cheful macar dupa botez. Mai am o sapt de slabit si apoi imi cumpar hainele..cu toate ca nu cred sa mai reusesc sa dau acum jos ceva

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele si bun gasit in casuta noua!
Multumim madutza_bra si irinuca pentru mesaj

Sa stiti ca si eu am fost melancolica. Cu mare drag mi-am adus aminte de burtica, imi dau si lacrimile, parca mi-e dor de ea ca de o fiinta. Dar, trebuie sa recunosc ca abia asteptam sa nasc. Sa vad ca e totul in regula cu micutul, ca tare speriata am fost toata sarcina...

Mi-ati fost de mare ajutor, nici nu stiu cum sa exprim in cuvinte, asa ca va spun doar, tuturor: Multumesc!

Acum, despre Luca: a avut ieri niste crise de colici cred, ca n-a dormit mai deloc. A dormit vreo 3 ore de la 14 la 17 si de atunci, pana la 12 noaptea s-a tot foit. Iar dupa baie, de pe la 10.30 pana la 12 noaptea a plans de m-am speriat ingrozitor. Va spun ca m-am gandit chiar si sa ma duc cu el la spital. Pana la urma s-a linistit. Si azi a fost ok, a avut doar 2-3 ore de dimineata de la 10 la 13 cand a stat treaz, dar n-a plans. I-am facut igiena, am stat si ne-am dragalit si apoi a dormit de la 13 la 16, acum iar doarme de pe la 16.20.
Mi-e groaza la noapte. Oare iar patesc la fel? Dupa baie sa planga 2 ore in loc sa doarma?
Vom vedea. Ma gandesc ca poate baia in loc sa-l linisteasca, il enerveaza...

Si eu voiam sa va intreb despre vaccinuri, dar a facut-o lalely inainte si am citit si eu raspunsurile. Si mie imi spusese pediatra sa ma gandesc daca le facem pe cele de stat sau altele cumparate. Cred ca vom opta pentru cele de stat. Dar as face rotarix. Sa vorbesc cu pediatra sa vedem ce zice, cum si cand se face. Asta e cel contra diareei nu? Nepoata mea a avut o faza cu diareea pe la 2 ani cred... Doamne ce ne-am mai speriat. Era bietul copil deshidratat... am reusit totusi sa evitam internarea, dar a fost ingrozitor. As vrea sa nu trec cu Luca prin chestia asta...

Pupici!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 2 saptamani!

Mergi la inceput

Fetele, in picasa, la albumul Brop box, este M a lui Happiness?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxyam vazut si eu pozele de la botez foarte frumoase, iar tu arati dementialtu chiar ai nascut sau ne ai pacalit cu pozele cu burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

simo, sa sti ca nu esti singura care stagneaza ..si eu la fel..dar parca nici nu mai avantul de la inceput de tinut regim. Sper sa-mi ravina cheful macar dupa botez. Mai am o sapt de slabit si apoi imi cumpar hainele..cu toate ca nu cred sa mai reusesc sa dau acum jos ceva

Povestea nasterii

Poze

Ma bucur ca si la tine e la fel.Frustrant, nu? Nu misca deloc acul cantarului. Cred ca tre sa ma apuc si de gym...altfel...raman asa multa vreme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Bine v-am gasit in casutza cea noua!!!!
Sa avem cele mai frumoase 365 de zile din viatza noastra si a bebeilor nostri!!!

Ce mult si repede scrieti ca eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi
azi fractionat am reusit sa citesc pana la pag asta

Multumesc Mada ca ti-ai rupt din timpul tau pt noi..
Multumesc Irinuca pt mesajul de incheierea odiseei. M-ai facut sa caci nu am crezut ca eu voi mai avea burtica vreodata

Ma bucur ca am prin si eu primul capitol, ca nu mi-as fi iertat-o ca l-aqm ratat

Nici nu stiu cu ce sa incep...aveam raspunsuri pt mai multe fete
dar acum o sa dea semne de trezire bubulina si nu apuc sa scriou
asa ca intru sa vad pozici , ca citeam si asa curioasa eram sa vad bebeii despre care vorbeati
Promit ca strg si eu pozicile cu burtik(daca mai stiu cum, sa nu sterg ca data trecuta tot albumul) si pun altele cu frantzuzoaica , sa o mai vedeti si voi

Ms Yasmi ca m-ai lamurit cu cantitatea de lp..iari a baut mai mult si azi cred ca ajungem la 750g/24h....dar nici ion seara asta nu o cantaresc..asa ma abtin...vreau fix la 2l sa vad cat a luat
desi am 2 cantare acum acasa...

pup fetele
La multe lunite inainte Andra, Edy, Sphofia si Petru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Am vazut si eu pozicile
ce bebei numai buni de pupacit..unii si nu mentionez sa nu uit pe careva s-au schimbat asa de mult

Anastasia si Maria sa va fie de bine increstinarea!!!Roxy tu nici nu xici ca ai fost cu burtica...ce material bun
eu de Paste am pus 3kg...eram pe -5 fata de la cat plecase in sarcina si acum am iar o burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

da madutza_bra....am reusit doar cu numele

Mergi la inceput