Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 7
PaulaFrida spune:
Miha am prins pupicii

ai o burtica mare si frumoasa

iti sta bine gravidutza

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Miha am prins pupicii ![]() ![]() ![]() ai o burtica mare si frumoasa ![]() ![]() ![]() iti sta bine gravidutza ![]() ![]() ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Multumesc mutl Paula.
Si tie iti doresc sa ajungi exact ca mine. Uneori cred ca sunt prea mare la aproape 29 saptamani, dar cand am mers la moasa sa ma masoare aveam cu un centimetru mai putin decat numarul de saptamani.
In tara asta iti ofera gratuit 2 scanuri pe graviditate, dupa care, incepand din saptamana a 25 te cheama moasa la control si tot ceea ce face e sa masoare burtica. Aici se zice ca daca esti bortoasa in 28 saptamani tre sa ai 28 cm, eu aveam 27 cm.
Si iti mai ia sange ca sa vada nivelul fierului, etc. Si proba de urina.
Ce alte scanuri pana nasti!! Nici vorba!! Doar daca platesti. Si sincer un scan aici e 100 lire. Sotul s a nascut cu o gaura in inima si de aia ei m au chemat la inca un scan. Deci am avut 3 in loc de 2.
La toate scan urile mi au zis ca bebelina e normal dezvolatata, nici o problema. Stau si ma gandesc ca daca totul e bine, de ce sa irosesc 100 lire pe un scan, mai ales ca nu ma dau banii pe afara!!
As vrea eu s o vad, dar sincer mi se pare foarte scump. Si sincer, la cele 3 scanuri pe care le am avut, nu am vazut mare branza!! Nu prea inteleg eu ce se petrecea acolo si doctorii de aici nu stau ei sa ti explice!! Mi a zis ca are 2 rinichi, inima buna, etc.
In romania cred ca stau mai mult de vorba cu tine la un scan. Aici am avut senzatia ca abia astepta sa scae de mine.
In fine, am tot povestit!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Ce faceti eu acu am ajuns pe acasa si am intrat sa vad ce mai faceti voi.
Da la amiaza am putut papa bine si la gratar asa si asa.Am mai avut cateva episoade de greata dar mi-am revenit.Acum nu mai simt nimic, astept pana maine dimineata, durerile de spate si de burta sau mai ameliorat.
Va pup.
PaulaFrida spune:
Miha sa stii ca nici aici nu stau sa-ti explice si nici nu se prea pricep la interpretat eco,
la mine cand am fost la eco la 20 de sapt am stat vreo 5 min in cabinet si a zis dr ca e bine,sanatoasa,dar nu a vazut ca nu are nici un rinichi
acum de data asta cand o sa merg la eco,pana nu-mi arata toate cele,nu ies din cabinet![]()
Oricum,ma bucur ca e bine bebelusha ta,sa stea cuminte la caldurica la mami ei pana la 9 luni,abia astept sa ne-o prezinti
Noapte buna

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
corina_s spune:
fetele..am intrat sa va las 

de molipsire la toate
noi ne-am intors de la mare acum, a fost frumos dar sunt obosita tare..asa ca ma bag in pat
de abia sa intru si sa vad pe toate la titlu
sa stiti ca va citesc in continuare, doar ca seara ma culc mai devreme si nu mai apuc sa mai si scriu

8+
lorena_86 spune:
miha, ce ma bucur ca esti asa activa
ce frumos iti sta cu burtica
cum e bebita, am inteles ca foarte miscatoare
ce hainute dragute
daca nasti usor sigur o sa te mai gandesti si la bebe2, poate un baietel sa aveti pereche
eu sunt ziua 31 si nici urma de spoting, deocamdata
dar sper sa nu mai apara
eu acum am fost la prietenii nostri cu bebe si asa dulce e
ma pupa, ma imbratiseaza, ma place foarte mult
e un dulce

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Fetele vedeti ca am pus 2 poze noi in albumul meu cu nepotelul meu iubit ca m-am jucat astazi cu el asa de frumos.

lorena_86 spune:
miha, dragut foc nepotelul
si tu la fel
maine asteptam sa vii cu vestea cea mare
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor va urez noapte buna
ma bag la 

ne vedem maine

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen