Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 6
lorena_86 spune:
moni, e negativ
de unde atata optimism, gata s-a dus, acum astept uratii
fetelor, candida este tot timpul in corp doar ca este tinuta sub control de imunitatea noastra precum si de flora existenta, in prezenta careia candida nu se dezvolta
in momentul in care organismul sufera ceva modificari candida infloreste
asa ca puteti sa caceti spalaturi cu bicarbonat dizolvat in apa calduta, nu purtati lenjerie stamta, renuntati la tanga, luati tetra sau boxerasi din bumbac sau materiale naturale, fara sintetice
evitati baile calde sau fierbinti si noaptea dormiti fara lejerie intima, ca locul cald si umed e preferatul ei
va pupic pe toate
vai da ce liniste e pe aicifetele petrec de 1 mai
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, e negativ de unde atata optimism, gata s-a dus, acum astept uratii fetelor, candida este tot timpul in corp doar ca este tinuta sub control de imunitatea noastra precum si de flora existenta, in prezenta careia candida nu se dezvolta in momentul in care organismul sufera ceva modificari candida infloreste asa ca puteti sa caceti spalaturi cu bicarbonat dizolvat in apa calduta, nu purtati lenjerie stamta, renuntati la tanga, luati tetra sau boxerasi din bumbac sau materiale naturale, fara sintetice evitati baile calde sau fierbinti si noaptea dormiti fara lejerie intima, ca locul cald si umed e preferatul ei va pupic pe toate vai da ce liniste e pe aicifetele petrec de 1 mai ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Multumesc Lore de info
Eu petrec prin munca
camcris spune:
Monique77 eu maine ma duc la dr. si zic sa faci si tu la fel
lorena ai PM
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui gabyv Neata ![]() Miha H. Ce bine ca ai mai trecut si pe la noi!! Mai e putin ![]() Lore, nu te intrista vine si la tine ![]() Miha, pana nu vezi rosu.... ![]() Rachel Elenush, diana ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby, Lorena

Eu sunt terifiata la gandul nasterii, la cum o sa fac fata durerii, dar e si o nota de curiozitate acolo. De asemeni, ma gandesc ca daca fac fata la nasterea asta cu bine, ma voi considera o adevarata viteaza!!
Imi pare rau Lorena ca nu e pozitiv testul, dar asta nu inseamna ca nu e bebe. Dupa cum ai zis si tu, cu dereglarile de ciclu nu stii niciodatata. Mie mi a iesit pozitiv testul doar in ziua a 28a, cand trebuia de fapt sa mi apara uratii...
Fetele am sa pun niste poze pe albumul aspirantelor. Si eu v am admirat, asa ca e timpul sa ma vedeti si voi. Lorena, Gaby puteti sa intrati sa ma vedeti in vreo 10 min.
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui camcris Monique77 eu maine ma duc la dr. si zic sa faci si tu la fel lorena ai PM ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
eu sunt programata oricum marti deci..ma duc marti
histamina spune:
Sebastian are greutate de copil de 4 luni,cam 6.300, lungime undeva pe la 6 luni si un pic,cca 66 de cm, dar paseste,gangureste silabe, se joaca, comunica, iar la evaluarea psiho mi s-a spus ca e de varsta reala, adica 9 luni.de ce nu sta in fundulet, am intrebat?pai ,ca nu are musculatura inca dezvoltate sufient.
pe mine ma cam incurca,adica sta in picioruse sprijinindu-se singurel, paseste,dar nu sta in fundulet singurel decat maxim un minut.
altfel, mancam tot la 2 ore noaptea,desi e diversificat si peste zi papa intre 400 si 500 de alta mancare.
o sa dorm in picioare, in curand.
cu alergiile ma simt rau,mai rau ca niciodata.noroc ca am medicamentele din Germania si ma ajuta acum la respiratie.din pacate cel care ma ajuta impotriva polenului, e interzis cand alaptez.
neliaCris spune:
Buna!
Lore,imi pare rau si luna asta...Astept cu nerabdare un raspuns cu 2 liniute,pup
Histamina,cu alergiile sincer nu prea ma am,Cris are alergie la anumite produse,nu este celiachic,dar am trecut si noi prin cateva greutati.Doamne ajuta.Sa gasesti si raspunsurile pentru dezvoltarea lui Sebi
Noi inca nu suntem invadati,ciclul ar trebui sa vina in jur de3sau 4.plus 1 sau doua zile de intarziere.Deci va dau si eu un raspuns cam pe 6 mai![]()
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
mihahegarty spune:
Gata fetele, daca intrati pe adresa aspirantelor si ma puteti vedea. Am pus pozici cu burtica si cu niste hainute (preferatele mele).
Multi pupici pentru Simona, Camcris, Cora, cosminutza, cixinica, Katty si Kitty, mikado, nerama si nu in ultimul rand Paula Frida.
Pupici

si celorlalte aspirante pe care nu am apucat sa le cunosc!!
MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui histamina Sebastian are greutate de copil de 4 luni,cam 6.300, lungime undeva pe la 6 luni si un pic,cca 66 de cm, dar paseste,gangureste silabe, se joaca, comunica, iar la evaluarea psiho mi s-a spus ca e de varsta reala, adica 9 luni.de ce nu sta in fundulet, am intrebat?pai ,ca nu are musculatura inca dezvoltate sufient. pe mine ma cam incurca,adica sta in picioruse sprijinindu-se singurel, paseste,dar nu sta in fundulet singurel decat maxim un minut. altfel, mancam tot la 2 ore noaptea,desi e diversificat si peste zi papa intre 400 si 500 de alta mancare. o sa dorm in picioare, in curand. cu alergiile ma simt rau,mai rau ca niciodata.noroc ca am medicamentele din Germania si ma ajuta acum la respiratie.din pacate cel care ma ajuta impotriva polenului, e interzis cand alaptez. |
Nicoleta nice to hear from you! Ma bucur tare mult ca bebele e bine si creste! Doamne parca ieri nasteai!! Unde s au dus 9 luni? Unde? Asa am sa zic si eu? Unde a zburat timpul????
Pupici si numai bine in continuare.
MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui neliaCris Buna! Lore,imi pare rau si luna asta...Astept cu nerabdare un raspuns cu 2 liniute,pup Histamina,cu alergiile sincer nu prea ma am,Cris are alergie la anumite produse,nu este celiachic,dar am trecut si noi prin cateva greutati.Doamne ajuta.Sa gasesti si raspunsurile pentru dezvoltarea lui Sebi ![]() Noi inca nu suntem invadati,ciclul ar trebui sa vina in jur de3sau 4.plus 1 sau doua zile de intarziere.Deci va dau si eu un raspuns cam pe 6 mai Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Neliacris

Bafta si sa fie bebe pe 6 mai!!! Fetita de data asta!
MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile