Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
miha, ne luam de manuta sa mergem in butoi
offfffff vreau sa fiu puternica dar nu stiu daca rezist
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lilimara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Neata

Ce mai faceti fetelor?Am vazut pozele cu pestanul ala baban si mi-ai facut o poftaaaa de peste la gratar!!!

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lorena_86 spune:
cixi, asa e
eu am fosr la prima sarcina la 9 zile de intarziere am aflat
dar parca nu mai pot spera
nu mai vreau sa sper ca apoi o sa pic si mai tare
si cum ati zis si voi fetelor
poate Dumnezeu vrea sa-mi faca un cadou exact la doi ani de la pierdere
uitati-va si voi ce se potriveste, suntem in 2 mai, spotingul nu a inceput si sunt sanse sa imi vina tot pe 5 mai la fel ca acum doi ani
ce chestie.....
daca raman luna care vine sigur e un semn de la Dumenzeu
ieri prietena mea mi-a zis ca o cunostiinta de a ei a ramas gravida desi avea trompele sectionate pt ca deja a facut doi copii si are o varsta, e o minune pt toti, inclusiv pt dr
si mi-a zis ca totul se intampla cu un scop
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mihacor spune:
haideti fetelor...capul sus...eu nu am trecut prin atatea cate ati trecut voi si as vrea sa va mai dau si din puterea mea,dar din pacate nu pot...dar,sint sigura ca DD o sa va ajute si nu trebuie sa va pierdeti increderea in voi...sunt fete care nu pot face copii deloc...chiar acum am aflat de nevasta unui prieten foarte bun...sunt amandoi la pamant...
sunt sigura ca la anul pe vremea asta o sa aveti...pardon o sa avem toate bebei...

Vreau si eu un
...
mihacor spune:
multumesc fetele...am vazut ca apar si eu la inceput...
pentru acatist numele meu e corina si sotul fabian...parca trebuia si anul de nastere...nu mai stiu...1983 ,daca e nevoie...

Vreau si eu un
...
PaulaFrida spune:
corina te-am trecut in listutza,te trec acum si la acatist

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor cu scuzele de rigoare.
Multumesc de incurajari dar eu nu cred ca e sarcina daca testul e negativ.Acum sper sa aflu odata daca e sarcina sau sa imi vina uratii mai repede sa nu ma dereglez.
Ma duc sa mananc ceva si revin.

mihacor spune:
iti multumesc...
eu am avut aseara o discutie cu sotul meu...am zis ca acum daca suntem singuri incercam doua-trei luni...daca nu iasa
...mergem si ne facem amadoi toate analizele posibile si ne zbatem sa vedem poate atunci iasa
...si daca nu,asta e...imi doresc din tot sufletul o mogaldeata langa mine,dar daca DD nu vrea,o sa ma invat cu gandul asta...si am sa fac tot posibilul sa ajut alti copii...si am sa imi indeplinesc celelalte vise pe care le am...
Vreau si eu un
...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lilimara
Neata ![]() Ce mai faceti fetelor?Am vazut pozele cu pestanul ala baban si mi-ai facut o poftaaaa de peste la gratar!!! ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
pai vrei sa iti trimit?
Sunt bine,de azi la cura ca nu mai tine figura asa ca daca o sa fiu rea sa stiti de ce
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni