Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 10
Matzaila_81 spune:
Eu sunt deprimata ca am mult de lucru la birou si mi-e o lene.....
As vrea sa stau acasa.
gabyv spune:
Gata am pus pozele 
Aaaa si Miru am visat aseara ca sa sunai sa ma inviti la petrecere ca esti insarcinata
, asa ca vezi ... poate ai de dat de baut ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor azi tot negativ asa ca sperante nu mai sunt ma intreb ce anume mi-a facut cm atat de lung il aveam de 28 si acum deja sunt z 32 si nici urma de spoting ca si ala dureaza vreo 1-3 zile ![]() eu inca nu am ajuns la serviciu dar in 10 minute plec acum toata speranta noastra sta in mihaela hai miha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
E negativ, sunt terminata, de la 7.15 am facut testul si nu stiu ce sa mai fac ca sa imi ridic moralul.

mihacor spune:
buna dimineata fetelor...am si eu azi liber si ma gandeam de aseara la voi ...am pierdut din nou vreo 3 capitole,dar am reusit sa mai recuperez...
camcris am scris si eu numele pentru partea de la inceput de vreo 2 sapt,dar tot nu apar...
lore imi pare rau ca nu au aparut liniutele...
eu sunt in z30,dupa ce lunile trecute am avut z31,z32 si z42...nu stiu inca daca sa sper ceva...avand in vedere ca nu stiu cand am ovulat si am prestat putin toata luna...
dar
,au plecat ai mei acasa in romania si acum sper sa prestam mai mult avand in vedere ca singurei...
Vreau si eu un
...
cixinica spune:
Buna dimineata!
mihahegarty
pe burtica frumoasa sa se ia si la mine, am vazut pozele, sunt minunate ai o burtica frumoasa si iti sta asa de bine.... mai ai putin si o sa iti tii in brate printesa
iti doresc o nastere usoara si sa fiti sanatoase iar micuta sa fie cuminte, mancacioasa si necolicoasa 

lorena
nu fii trista, pana nu vezi rosu mai ai o speranta,( tu parca spuneai ca la una din sarcini ai vazut testul pozitiv la 9 zile de intarziere? sau nu erai tu?
)
mihaela tin pumnii sa vezi II
multi 

si o zi insorita sa aveti!
mihacor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
E negativ, sunt terminata, de la 7.15 am facut testul si nu stiu ce sa mai fac ca sa imi ridic moralul. ![]() ![]() |
hai sus cu moralul

Vreau si eu un
...
gabyv spune:
Miha
hai sus moralul ca primesti bataita!!!
Pana nu vezi rosu... si nici atunci, hai fara butoi 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ancadragoman spune:
Neata
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lilimara spune:
Offff Mihaela 
Dar cum au spus si fetele pana nu vezi rosu mai sunt sperante 

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen