Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 15
Matzaila_81 spune:
Rochita draguta dar exact cum a spus cineva, cam stearsa.
Sigur i-a fos impusa. In primul rand la astfel de nunti rochia trebuie sa aiba maneca, nu se prea apare cu umerii goi.
Bijuteriile ca bijuteriile,swarvski ca swarovski, da sa nu aiba ea un push-up acolo, asta nu inteleg.
lilimara spune:
elenusht ai primit vreo lamurire cu rezultatele?Eu le-am vazut dar sincer nu ma prea pricep.Tu de cate zile ai CM?
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
neliaCris spune:
Buna!!!
Sunt sigura ca Sarah nu s-a suparat pe niciuna dintre noi!Si ca sa imi dau su eu cu parerea,ca la subiectul cu soacre am lipsit,dar sper ca reapare
,la 21 de ani am facut eu si nunta si copil,iar acum am 4 ani de casatorie,mii de regrete,reprosuri,am avut ce invata pana acum.Dar,sa concluzionez:la 21 de ani mai traieste viata,sa nu ajungi vreodata sa regreti ceva facut de tine.Da.Mai e timp pentur copii,se fac si la 20 si la 30 si chiar la 40(vezi subiectul cu gravide peste 35 de ani).Deci...hai sa facem cum simtim,daca simtim ca ne dorim mai mult pentru viata noastra o stabilitate,sa luptam pentru ea,daca in viata simtim lipsa unui copil,sa luptam pentru el
.Va pup
Acum sa citesc si eu din urma
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
gabyv spune:
AM revenit si eu de la masa 
Bella, da mi-a taiat un pic ca sa-mi faca loc, dar nu m-a durut taietura, mai mult m-a durut stergerea colulul cu alcool si apoi bagarea "acului" ala (sau ce naiba era gigantul ala
)acum a zis ca o sa curga ceva sange vreo 2 zile, dar asa e, fff slab, sper sa nu se agraveze.
Rochia era prea banala, asa mi s-a parut si mie, dar ati vazut sora ei ce forme avea? Am ramas cu gura cascata!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Buna!!! Sunt sigura ca Sarah nu s-a suparat pe niciuna dintre noi!Si ca sa imi dau su eu cu parerea,ca la subiectul cu soacre am lipsit,dar sper ca reapare .Va pupAcum sa citesc si eu din urma ![]() Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
saru-mana!

de aceeasi parere sunt si eu dar vad ca mi se arunca cu rosii in cap asa ca ma abtin sa mai comentez!

neliaCris spune:
Lore,nu ai de ce sa fii trista sau la pamant .Chiar asa?'Capul sus si gandeste-te ca astea sunt mici hopuri pe care trebuie sa le trecem,Doamne fereste de unele mai mari.Uite si eu am avut de paste 100 de euro in buzunar care nu stiu pana cand trebuie sa tin de ei.Sotul are de luat salariul pe 3 luni.Deci...Si pot zice ca traiesc,plus am si eu rate in ro si o casa de terminat(peste un secol),si stau in casaINCA cu cumnatul,dar mergem inainte.Si la mine e posibil sa nu vad test pozitiv,dar nu disper.Copiii isi aleg ei singur ziua in care vor sa vina pe lume,cand si unde
.Si nu uita:Cea ma mare recompensa si rasplata o au cei care cu adevarat au stiu sa astepte
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
lilimara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
saru-mana! ![]() de aceeasi parere sunt si eu dar vad ca mi se arunca cu rosii in cap asa ca ma abtin sa mai comentez!![]() ![]() ![]() |
Prin chestia asta tocmai ai comentat "de aceeasi parere sunt si eu dar vad ca mi se arunca cu rosii in cap asa ca ma abtin sa mai comentez!"
Si nu despre faptul ca la 21 de ani e prea tanara sa se marite sau sa faca copii si ca trebuie sa isi mai traiasca viata ci despre faptul ca ea inca nu stie ce vrea si isi expune nehotararile la topicul "Aspirante optimiste".Pai ori e prea tanara si nu se marita ori face copii peste nu stiu cate luni ori nu face ca se pot face si la 30 de ani...
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou
gabyv spune:
Cine stie sa-mi zica si mie cum se interpreteaza o valoare AMH? Din pacate nu ma incadrez in valorile normale, sunt sub.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dianalaura spune:
Lore, ti-am mai trimis din nou. E pe adresa pe care mi-ai dat-o tu, nu stiu de ce nu a intrat.
Cat despre problemele tale financiare...imi pare rau, te-as ajuta eu...dar sunt cam in aceeasi situatie. Mie mi-au taiat gazul luna trecuta, doar ca am avut noroc cu mama care a facut ea rost de bani si mi-a achitat restantele. Nu puteti vorbi cu firma de leasing sa va amane pana pe 12? Sunt si ei oameni, poate inteleg situatia...
diana
6+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
magddalena spune:
fetelor eu ies un week-end frumos va doresc eu lucrez non-stop si nu prea am cum sa intru va pup si sa vedem linii duble