Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 14
bellasamoyed spune:
e eu nu ma refeream la cristale...sau ca e stearsa...in felul ei e frumoasa dar sincer nu mi se pare o rochie demna de o ducesa.
poate i-a fost impusa...da si voalu ala ii venea ca o floasca pe cap.
pacat de tiara aia plina de diamante ca nu a fost bine pusa in evidenta![]()
sincer ma asteptam la ceva wow![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10
samburelul meu
lilimara spune:
Gata ne-am intors si noi de la plimbarica...Am stranutat tot timpul,ma seaca de puteri alergia asta,stranut si de 7 ori la rand si rau de tot,am deja mai bine de o luna
.Ma apuc sa va citesc din urma ca ati scris nu glumaaa 
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
ancadragoman spune:
aveai si tu pofta de ceva diamante nu?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
magddalena spune:
mie mi s-a parut finuta rochita adica nu era rea intr-adevar putea sa mai puna o bijuterie ici colo dar era ok finuta nu prea batea la ochi dar nici nu treea neobservata deci OK.
mersi de raspuns BELLA chiar nu stiam
pe burtica
mereu invat ceva nou de la voi
lilimara spune:
Mda se pare ca am ratat nunta regala 
...sper sa o vad pe undeva in reluare..
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Pai nu ma mai astept sa se intampla luna asta dupa aproape 5 teste de sarcina negative.... Inseamna ca o sa se intample luna asta???????? ![]() |
ai fost foarte tare
imi place psihologia ta
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman aveai si tu pofta de ceva diamante nu? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
ma de ce sa nu recunosc as fii postit si eu la diamantul central
ce am eu acasa e cam micut, da ne facem noi mari
de fiecare data cand trb sa imi cumpere sotu cadou(bineinteles ca ii dau de inteles ca mi-ar palcea o bijuterie nou, chiar daca eu nu le port
buna idee ea sa mai poftesc si eu la ceva nou

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10samburelul meu
lilimara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
ancuta,nu am zis ca nu am 4000€ din contra ii am dar de acolo plateste chirie,rata masina,asigurare,mananca luna asta!intrebati-o pe maddalena sau pe lili cum e situatia aici in italia si dupa aia mai discutam!viitorul sot a lucrat foarte putin,nu de stie daca isi mai poate pastra locul de munca,eu nu lucrez si sincer in conditiile astea un copil chiar ar fi avut multe lipsuri!dar mie ce imi pare cel mai rau e ca ma cert cu niste persoane care nici nu le/ma cunosc! dar asta e!mergem inainte! ![]() |
OFFF offff ce a iesit la subiectul asta.Si asta din cauza ca am deschis eu gura si sa spun ca tot atata chirie platesc si nu am bani stransi sau casa in tara dar vreau copii,ce sa fac suntem mai "iresponsabili".Nici eu nu lucrez si ca si peste tot este criza si sotul nu e deloc sigur pe locul de munca.Dar nu despre asta e vorba aici ci despre faptul ca topicul la care scriem cu toate e despre altceva.Mi se pare corect asa cum gandesti tu si faptul ca esti ffff tanara si ai posibilitatea sa te pui la adapost financiar inainte de a veni bebe.Foarte bine si ma bucur pt tine si te felicit.Dar prin postarile tale cumva lasi de inteles ca noi restul suntem un pic inconstiente ca nu procedam la fel.Sper sa nu te superi pe mine dar ai reactionat exagerat cu acele lacrimi varsate cu duiumul la faptul ca nu mai faceti nunta si bebe de parca nu voi ati luat aceasta decizie ci ai fost cumva contransa.Dar sper sa nu mai contiunuam acest subiect si sa ramana totul frumos cum a fost si inainte

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Matzaila_81 spune:
Uf, ca am avut sedinta.
Numa'eu nu am vazut rochia. Si mi-am pierdut si sticluta cu apa.