Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Dia, parerea mea e sa o lasi noaptea cu asistentele.Au grija de ea iar tu te poti odihni dupa nastere.
Nu uita ca vii acasa dupa 3 zile si va trebui sa te trezesti ori de cate ori te va solicita bb.
Cu sotul nu stiu ce sa zic.Cum simti tu. Poate ca ar fi mai bine pentru el sa mearga sa se odihneasca acasa.

Bine ar fi daca ar putea sa stea cu tine in timpul nasterii si cateva ore dupa.Ti-ar prinde foarte bine.Moral vorbind pentru ca in rest, vei avea suportul personalului medical.Nasti la Regina Maria?
Cum nasti, normal sau cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Aaa..Dia, am uitat, sa vezi ce piele fina,fina si ce obrajori pufosi.Eu o pup tot timpul bietul copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
eu numar zilele, au mai ramas 9. si incerc sa mi-o inchipui pe galusca si de-abia astept sa o strang la piept si sa ii sarut fruntea si nasucu. si sa ii pap piciorusele alea mici, mici...toata sarcina am fost cea mai fericita persoana de pe pamant, dar fericirea care ma cuprinde in ultimele zile e incredibila. sa nu radeti, dar imi vine sa tip de bucurie

37+ ALESSIA MARIA

Dia esti mortala

Citat:
Aaa..Dia, am uitat, sa vezi ce piele fina,fina si ce obrajori pufosi.Eu o pup tot timpul bietul copil.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si Andreea Bianca(30.04.2011)

Exact asa fac si eu

Pana la urma am iesit si eu cu Daria si Ilinca , desi afara e un frig si un vant de te ia pe sus. Ne-am dat prin mall-ul local ca eu inebunesc daca stau in casa.

Am si eu o dilema. Sa-i cumpar Ilincai carusel pentru patut sau nu. Initial am zis ca nu-i mai iau ca vine vara si om fi toata ziua pe afara. Apoi cand am vazut ce rau e ca nu doarme am zis ca-i iau. M-am si hotarat la unul de la fisher-price care mi se pare cel mai ok pret/calitate. Acum parca iar am indoieli.Practic ea nu sta in payut decat noptea de la 23 pana dim la 7-8. Apoi e dupa noi prin casa. Are rost sa dau 250 lei pe chestia aia de cantat si de facut lumini? Astept pareri.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Felicitari, raresionut! Sanatate multa pentru amandoi!

iulia, cred ca nu prea am fost atenta, dar de ce il astepti pe bebe asa devreme, ca vad ca ai DPN-ul pe 1 iunie? Este vreo problema undeva? Eu am DPN-ul pe 29 mai si, desi m-am saturat pana peste cap de starea de neputinta fizica ce ma incearca de vreo luna, tot sper sa ma ajute Domnul sa ajung macar pana la 38 de saptamani implinite, adica macar o saptamana sa mai stea bebe la caldurica, maine implinesc si eu 37 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

pico, da, pana la urma m-am hotarat sa nasc la regina maria. pretul de 700 de euro care il au acum e la fel ca la eva,numai ca e nou totul si mi-a placut tare mult. sotioru meu o sa participe la nastere, sa ma tina de mana si asa ma bucur, ca ma simt mai linistita. si sper sa reuseasca sa isi ia liber mai mult de 5 zile, ca i-a mai ramas concediu, va fi un ajutor de nadejde odata ajunsi acasa. o sa nasc prin cezariana pe 17 mai, dar are cine sa ma ajute cand ajung acasa, asa ca imi va fi mai usor pana trec durerile si ma pot misca mai bine.
de-abia astept sa ii pup si eu obrajorii si sa ii dau degetelu sa mi-l prinda in manuta. iar tati zice ca de-abia asteapta sa ii miroase gatutu, ca are un miros specific de bebe.
somleac, si eu am fost in dilema cu caruselul. pana acum nu i-am luat si am zis ca vad dupa ce vin acasa daca chiar imi trebuie. sau poate primim cadou. dar am auzit ca pe multi bebei ii calmeaza muzica, iar cand incep sa vada mai bine se bucura tare de maimutoii de pe carusel. asa ca daca iti permiti, eu zic sa ii cumperi.
ralucis, de ce 38, poate sta bebe pana la termen. stiu ca nu mai ai rabdare, dar hai ca nu mai e mult

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna seara dragele mele!

Noi am avut un weekend cam dificil, dar din fericire suntem tot 2 in1.
Si eu sunt nerabdatoare sa-mi cunosc bebelina dar parca mi-e si frica de perioada de dupa, asa ca e invitata sa mai stea in burtica cel putin o luna!

Valentina, Dia ce putin mai e! Nu-mi vine sa cred. Sa dea Domnul sa aveti nasteri usoare si refacere rapida. Bebei mancaciosi si somnorosi, care sa nu va faca prea multe nopti albe.

Mie de partea asta mi-e cel mai groaza. Am tras mult cu Radu pana am reusit sa dorm 3 ore legate.

Iulia sa ai sedere cat mai usoara in spital si profita de zilele astea de liniste...vorba lui Somleac...nu vei mai prinde prea curand atata timp doar pentru tine.

Pico, si eu sunt de acord cu tine. Daca as avea posibilitatea as lasa-o noaptea in grija asistentelor. E foarte important sa prinzi ceva puteri dupa nastere. Aici din pacate, daca nu sunt complicatii, cam la 2 ore dupa nastere te trimit acasa si acolo esti pe picioarele tale. Cu Radu tin minte ca nu am inchis ochii in prima saptamana nici ziua nici noaptea. Nu stiu cum am rezistat. A fost ff greu. De data asta prioritatea e somnul. O sa il las pe al meu sot sa se descurce macar 2-3 nopti sa pot dormi si eu din plin.

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), 35+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARUSELUL- e ok pentru copiii care dorm in patut ca le mai distrage atentia si vine somnul mai repede uneori. La fetita l-am folosit cu succes pana pe la 8 luni cand se ridica in picioare si se prindea de el cu putere. Am avut unul simplu de la Primii pasi cu caluti f viu colorati din material usor pufos. a costat destul d eputin. Acum vom avea altul de la Tiny Love sau cum s-o chema firma. Asta are si luminite. Sa vedem dc e mai eficient. Totusi eu nu as da 250 lei pe un carusel. Mai buna mi se pare investitia intr-un centru de activitati care-l vom folosi toata iarna care vine si care va tine copilasii ocupati ca tot nu vom putea sta mai mult de vreo 2 ore pe afara.

NASTERI- si eu ma astept sa nasc inainte de termen. Fac in curand 37 de saptamani si cred ca nu mai am mult. Si ma tot gandesc la diferite scenarii dc nasc noaptea cum facem, dc nasc ziua dar sunt numai cu fetita acasa pe cine sun si cum fac, dc nasc in week-end si e si sotul parca ar fi mai bine. Acum vom vedea dar parca asa vrea sa nu fim luati chiar rau prin surprindere. Dar cum rezultatul final conteaza... important e ca totul sa se termine cu bine ca restul le descalcim noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Apropo de nascut acum dimineata am avut contractii din 5 in 5 minute timp de 20-25 minute si apoi nimic. Asa ca ma duc sa iau o geanta sa-mi pun si eu in ea tot ce-mi tb pt maternitate ca le am pregatite oarecum dar nu si puse in geanta. Parca e cam devreme sa nasc azi si as mai avea atatea de facut... sa vedem ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Am revenit cu vesti.Deci...m-a internat duminca pt analize si injectii si marti trebuia sa ma lase acasa,dar aseara m-au apucat durerile si contractiile,asa ca mi-am petrecut noaptea in sala de ttravaliu.Peste noapte m-au lasat durerile si am dormit binisor ca a fost lliniste.Acum sunt iar pe sectia gine unde voi ramane pana nasc...cand se va intampla nu stiu,ca nu mai am contractii iar colul a ramas de 4 cm de aseara.
Partea cea mai grea e ca mi-e dor de iris f tare,astept ora 3 sa vina cu tati la mine,s-o pup.

Sa stiti ca aici nu ma pot odihni deloc,e galagie ca in gara.De abia astept sa ajung acasa,in patul meu,baia mea cu cei dragi alaturi.Mi-e greu sa ma abtin sa nu trag un plans sanatos.

Va pup

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iulia, osa te intorci acasa dar se para ca cu tot cu bebe...
dar nu inteleg de ce nu te lasa sa mai stai si acasa daca tot nu te apuca nasterea

--------------------------------------------
Marina36+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput