Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 17
nyny spune:
Alexutza multumim pt poze (o sa-mi dea putere diseara, la abdomene... unde ziceai ca e locul ala de joaca de unde a luat virusul ![]()
![]()
? Promit ca ma duc singura, fara copii)
Sunteti frumoase ma... frumoase, frumoase. Nu stiu ce se tot plange Mire de kg in plus... ori s-a camuflat prea bine dupa Mara, ori minte cu nerusinare.
Mara ... blondutza si cu coditze... e de vis 
, iar Yannis, cu shapcalia lui, barbatel in toata regula. Superbi copii..
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Livia, Nyny 

Era doar o gazela in poze, restul este iluzie optica. Oricum nu ma mai plang, va mai zic cand ajung la 60, pana atunci tac malc.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:

Pupam si noi mamici sexoase si modeste! Si pe Mara cea scumpa, cu coditele ei! Si pe Yannis cel serios dar mereu pus pe fapte mari (mari datatoare de emotii Alexutzzzei)! 
Eu tot sper ca recuperez, am lasat n etape de pe unde am mai ramas cu cititul si sper sa ajung si in ziua aceea in care voi fi iar la zi!
Eu raportez tot copil catzarator, cu 8 dinti (
nu stiu exact cand i-au aparut cei 7 si 8 de jos, dar stiu ca m-a calarit si a balit la greu).
Si tot cu maselele ne zbatem, cu mainile pana la cot in gura, si cu degetele si toate cele la ros.
Eu...sunt cu febra musculara, pt ca i-am zis Iepurasului ca am fost cea mai cuminte si am primit un abonament la sala, la aerobic (sa nu dati cu oo, ca inca mai alaptez, daca alintul lui la san, se poate numi alaptat). Si ca atare, dupa 2 sedinte, ma declar cu febra musculara, intai la abdomen, acum la picioare. Dar ce satisfactie am! In sfarsit la sala!
Pt ca nu fac ce ar trebui sa fac la ora asta (adica nani), ma simt bantuita de ganduri si va las o intrebare: sarbatoriti barbatii in Ziua Barbatului? Ceva cadouri (materiale sau in natura
)?
Nu mai tin minte decat faptul ca vorbeati de cutremur. Nu l-am simtit, pt ca dormeam tun, de cateva ore. Asa ca...poate la urmatorul sa avem impresii (sau mai bine nu, adica sa fie mici, daca tot se vor a fi).
Va pupam si va dorim somnic usor!
PS: Ete-te la mine, Mirela, ce de "Eu" prin text! Nu-l mai corectez. ![]()
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/cercei/99-cercei-floare-portocalie.html" target="_blank">Cercei "Floare portocalie"" si www.lucrumanual.tk/cercei/100-cercei-marine.html" target="_blank">Cercei "Marine"
Magazinul meu
alicredo spune:
m-ati facut curioasa si....
chiar ca avem gazele printre noi...
alex si mire...no comment...voi suple...yannis un don juan in devenire
...iar mare...superba, pur si simplu superba cu codite.
micky sa iti fie de bine cadoul de la iepuras
si sa il folosesti
ziua barbatului....in natura 
dece...spor pe maine cu dieta.tin pumni sa treci cu bine de 2 saptamani.
si sa ma laud si aici...am dat jos in 10 zile , 2,5 kg.in medie 250 gr pe zi

va puup
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata
haideti la o cafelutza!
Ana...daaaa, am avut senzatii tari la cutremurul din 2005(?)...imi amintesc ca aveam acvariu pe atunci..
..ce mai strangeam la apa dupa cutremur...
Bea...sorry de stare naspa....hai, curaj! nu mai e mult, si o sa te simti mai bine!
Dece...spor la dieta, sa ai! Sa plece repede kg!
Alicredo..wow, felicitari pentru rezultatele curei!
Miki...felicitari pentru dintii 7 si 8, si sa iasa si restul repede si fara dureri! Sa folosesti cu placere si fara febra musculara cadoul iepurasului!
Livia...ma bucur ca ati gasit solutia problemei, si ca Alexandru vrea sa pape mai mult!
Nyny...
...ce zi frumoasa ati avut! Super!...am citit cu atentie si eu cum l-ai invatzat pe Dav sa doarma singurel...poate-poate se prinde ceva si de mine!
Ruxita...imi pare tare rau ca te simti asa aiurea! Nasoale tare racelile astea!...
sa treaca mai repede!
Mire, Alezutzza....Sa va fie de bine picnicul!
am admirat si eu pozici de copii veseli si jucausi, si de mamici gazele! Superbe si voi, si puii!

Ieri diana a fost la un picnic cu colegii, in afara orasului, iar noi am pazit-o pe "muc cel mic", care s-a enervat pe mucii din dotare, si a cam fost maraita...Nici noaptea nu i-au trecut nervii de tot, poate doar nitzel, in a doua jumatate, asa ca sunt fresh-presh...Dau cu cafea, sa imi treaca!
Pup you all
, si o saptamana minunata va doresc!
decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe,sorina....de azi...amara![]()
am o ora juma la dispozitie..sa si mananc...sa fac si ceva depranz...shmotru..si sa beau si linistita cafeaua..
nu mai stiu sa intru pe picassa sa vad si eu pozele![]()
miki...fwlicitari....tine-o tot asa....a....eu m-am documentat cand m-am apucat de sala si n-are legatura cu alaptatul....cel putin nu in faza asta...asaca nu-ti bate capul...
eu de lasala n-am slabit...dar m-am simtit mult mai bine, statea altfel carnea pe mine....
alicredo... te mai felicit si aici...stiu cum e sa vezi cantarul....doamne ajutape mai departe...
nu prea am inspiratie..dar va doresc o zi, o saptmana superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
haircut spune:
Neata!
Sorina, multumim de cafea! Tot cu muci va luptati? Sanatate multa!
Dece, spor la treburi! De ce dieta te-ai apucat?(cred ca am sarit ceva pagini, sau nu-mi amintesc daca ai zis)Oricum, spor si rezultate rapide sa ai!
Mire si Alexutzza si Mara si Yannis

sunteti tare frumosi toti.Mara e draguta rau cu codite, ii sta foarte bine motata! Cred ca au fost foarte incantati copiii de animalute. Sa va fie de bine plimareala
Alicredo, am vazut si pozele cu David
ce mult s-a schimbat, arata tare marisor si serios, e simpatic tare de tot
Felicitari pentru rezultatele dietei!
Livia, ma bucur ca ai gasit o solutie pentru mesele lui Alexandru. Mie mi se pare foarte multa mancare, dar daca el accepta si se simte bine...e super, o sa creasca ca Fat Frumos![]()
Noi ne-am plimbat WE asta cat a stat Maia treaza, am colindat parcurile, a fost tare frumos.
Sa aveti o saptamana de vis!
nyny spune:
Buna dimi...
O cafea si pt mine, Sorina 
. Imi pare rau ca aveti de tras cu mucisorii. Ii dai ceva? Si noi trecem printr-o situatie asemanatoare.
Alicredo felicitari pt kg in minus. Tine-o tot asa. L-am vazut pe David... chiar ca e schimbat, e mai mare, mai baietzel. Sunteti tare frumosi aman2
Micki deci si tu esti pe program de remodelare
. Bravo... sa apara rezultatele repede. Ziua barbatului... hmmm... nu stiu ce sa-ti zic... poate in natura (la picnic te referi, nu?![]()
)
revin...
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
o cafea si pentru mine da careva?![]()
am intrat repede sa va salut ca nu am mai trecut de un car de an pe aici.. dar cu vreme asa frumoasa am stat numai pe afara, plus ca nu mai deschid calcu cand sunt acasa cu Dragos ca numai la el ar sta asa ca il tinem inchis...
sper ca toata lumea e in regula...poate reusesc sa citesc si eu ceva din urma..daca nu...recuperez pe parcurs
in alta ordine de idei azi e o vreme naspa rau..ploua...n-avem pe unde iesi...Dragos de abia acu da semne ca s-ar trezi...el care in general la 7 si ceva era in picioare...asa ca am reusit si eu sa mai intru pe aici sa va dau de veste si sper sa reusesc sa termin si cafeluta pana ma striga![]()
o zi frumoasa va doresc
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alexutzzza spune:
Livia nyny, micki, alicredo, sorina, haircut 

sunteti f dragute! multumim de aprecieri!
Alicredo wow! buna dieta! felicitari si spor la treaba!
micki
te invidiez ptr abonament! Sa-l folosesti cu placere, cu folos si fara febra musculara! 

Livia pofta mare! Si eu sunt uneori debusolata cu mesele, uneori ii dau mai mult si mananca si imi fac mustrari de constiinta ca uite, nu-i dau destul copilului, uite cat ar manca, alteori ne alergam cu lingurita pe pereti...la Yannis cred ca e si de mofturi, adica daca ii place ceva ar manca intruna, daca nu, ba.
ale1212xa te inteleg perfect cu lipsa timpului....intr-adevar bebeii au devenit mai solicitanti si vremea mai imbietoare, toate "comploteaza " impotriva forumului! 
de
Yannis