Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 10
sorina_bz spune:
Alexutzzza...

Absolut horror ce povestesti tu...ce vacanta de Pasti....cred ca o luam pe aratura, in locul tau....
pentru o mamica puternica!
Bine ca sunteti bine acum, ca a trecut, ca sunteti acasa, ca Yannis e ok, si papa...

Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo cu nunta suntem si noi aici pe fundal....nice ![]() ![]() de exagerari...no comment! mire,dece,ruxita...v-am visat azi-noapte ....eram in mall la cafea cu copii ce frumos se jucau toti...voi erati niste gazele...iar eu![]() cred ca am ajuns sa fiu prea obsedata de slabit iubi mi-a tot spus ca : ''iar bagi in tine?'', '' papa ,papa ca numa 9 seara e'', ''asa burticuta ,baga la ghiozdan sa nu lesini cumva''....e mai mistocar el de felul lui, dar mi-a vrut binele....apoi a lasat-o balta. eu eram cu teoria: ''daca ma placi , ma placi asa cum sunt''![]() ![]() si uite asa am ajuns cu 14 kg in plus...horrror![]() de musai ca de voie buna tre sa slabesc. acum papa si el cu mine salate si healty food.c cica si el vrea sa dea jos 5 kg.tomaca...esti si vei ramane ptr mine un dex online.asa ca....capul sus! meriti tot ce e mai bun! ![]() ![]() fetele cu cartea...daca o gasiti...imi spuneti si mie de unde sa o comand? se gaseste in librarii? ![]() revin din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
wow ce vis! oare nu sunt prea prezenta pe forum?
alexutza, o vacanta de pomina! bine ca v-ati descurcat si cu medcii si cu medicatia si cu ajutorul rudelor... si bine ca Yannis acum e mai bine! Pupam micul grec incercat!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
OMG Alexa, eu va credeam bine mersi, relaxandu-va.

La noi virusul luat de Mara a ajuns la verisorul mic, apoi la verisorul mare, mama, tata, fratele meu si sper ca s-a oprit. In sinea mea mi-l doream si eu ![]()
![]()
, sa ma scape de cateva kg.
Ma bucur ca sunteti ok acum, sper ca urmatoarea deplasare pe insula sa fie super relaxanta.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
stau si ma uit si eu pe realitatea... si nu prea inteleg fiorul multumii... de ce o fi atat de importanta pentru ei nunta regala? Kate ar putea fi prima regina dintre muritorii de rand? ce emotii anima multimea? da, absolut superbi, ca oricare alti tineri care isi fac juraminte de dragoste la bine si la rau... dar cred ca sunt numai invidioasa
... m-am gandit si la sora miresei, oare ce ganduri avea in capsorul ei dragut...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
offf Alexutzzza prin ce ati trecut, ma bucur ca acum sunteti mai bine.Bine ati revenit acasa 

Am vazut nunta,frumoasa,mi s-a parut coplesitoare(mi-au dat lacrimile cand o conducea tatal miresei la altar,mi-am adus aminte cand m-a condus pe mine tata ,fff emotionant).Rochia mi-a placut,mai mult partea de sus(eu sunt fan dantela,broderii simple ) ....mi-a placut mult si rochia domnisoarei de onoare.
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
Bravo Ivan pt canini 
Noi avem 4 dinti sus + 2 maselute ,4 dinti jos+2 maselute+ 2 canini pe punctul de a sparge gingia(iar asta ii cam da de furca)
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
adina_bulina spune:
Multumim Miremia, Tomaca pt. PM. 
Uau ce poveste de Pasti, Alexutza!!! Cam nasol cu voma si diareea... deshidratarea e o treaba urata. Bine ca ati trecut cu bine si fara perfuzii.
M-am uitat pe poze. Tare tare frumosi pufuletii! Si ce au crescut! Eu nu am mai intrat de cam multisor si chiar sunt uimita ce mari se fac!!! Abia astept sa prind ceva timp sa pun si eu poze cu Maria... poate mi se pare, dar ai vostri par mai mari decat ea. Si merg... si mananca copane... si se dau cu bicla. Copii super! Numai complimente am. Iar de Bea ... ai palat si data asta, draga mea, nu gluma!! Esti o mamica frumoasa!
Numai semnul exclamarii peste tot!!! ![]()
Mami de
Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Gata. Am reusit si am pus 4 poze. Si am fost si cuminte, le-am dat resize.
Raportam si noi 4 dinti sus, 2 jos, si o gramada in eruptie.
Ieri a facut vaccinul Priorix. Mai frate, dar a urlat.... ce urlete... ce lacrimi... mi se facuse asa mila de ea... am zis ca i se face rau, nu alta. Pana acum toate bune si frumoase, sper sa nu apara nimic aiurea. Dr mi-a zis ca intre ziua 5-12 pot aparea diverse. As fi tare fericita sa nu.
Mami de
Maria Dalia (06.02.2010)
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adina_bulina Gata. Am reusit si am pus 4 poze. Si am fost si cuminte, le-am dat resize. Raportam si noi 4 dinti sus, 2 jos, si o gramada in eruptie. Ieri a facut vaccinul Priorix. Mai frate, dar a urlat.... ce urlete... ce lacrimi... mi se facuse asa mila de ea... am zis ca i se face rau, nu alta. Pana acum toate bune si frumoase, sper sa nu apara nimic aiurea. Dr mi-a zis ca intre ziua 5-12 pot aparea diverse. As fi tare fericita sa nu. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Sa va fie de bine vaccinul. Poate scapa fara nimic. la noi asa a fost.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

ana_g spune:
alexutza, groaznic ce povestesti! cred ca ai facut f bine situatiei, nici nu aveai de ales de altfel. o sa va recuperati voi zilele pierdute, cu alta ocazie, insula tot acolo e![]()
_
mama lui Stefan, pui scump

ce frumos se jucau toti...voi erati niste gazele...iar eu

de David Gabriel !