*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andy, felicitari!!!! Sa va traiasca puii si sa fiti sanatosi cu totii! Recuperare rapida iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Andy! Sa fie sanatoasa si cuminte Si tie multa putere sa-i cresti!
Sunt convinsa ca te-ai descurcat excelent in noua postura de mami de 2 comori. Dar cand ai timp poate ne pui si noua poze si poate ne povestesti si cum a fost.
Daniela a mea daca ar fi mai lata in spate ar mai merge 1-2 kilograme dar la conformatia ei zau ca n-ar mai avea nevoie decat de ceva carne pe coaste.

Diana21! Lauramiron!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Diana21! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cele doua minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hellooo
Felicitari Andy.
Nu am mai intrat de mult si nici nu am apucat sa citesc din urma...noi suntem bine, in plimbari toata ziua,suntem mandri, am scapat si noi de pampers de 1 luna deja, si am scapat doar in trei zile, s-a scapat doar o data in prima zi , o data a doua zi si odata a treia si de atunci nimic, daca suntem in casa nici nu mai spune, stie unde are olitele, se duce singura si se pune, isi face treaba si dupa ne striga sa o stergem , nu ii pun pampers nici la pranzul de somn nici noaptea, la pranz face cand se trezeste iar noaptea o trezesc eu doar o data in jur de 4, face si se culca la loc.
In rest este o mare vorbareata, ne baraie toata ziua la cap, nu il spune inca pe r si pe v. Are 92 de cm (mie mi se pare ff mica) si 14 kg (in conditiile in care la 2 ani avea 11.400 kg
Mananca in disperare capsuni si visine de la noi din curte si cam orice mancare in general.
Mergem de 4 ori pe saptamana la piscina, ii place la nebunie sa se balaceasca si poate asa se mai lungeste si ea.
Va pun si niste poze de la piscina sa ne mai vedeti la fata
Va puop dulce pe toate si toti picii.

https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/LaPiscina?authkey=Gv1sRgCKeclfDb767tdg#5620974605744422850

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Andy, felicitari!
Diana21, La multi ani,sa te bucuri de cei mici! Mai treci pe aic sa ne povestesti de ei!
Otilia, ce mai faceti, mai poti, mai poti? Tu ai inceput serviciul, sau inca mai esti acasa cu cea mica? Ana e la scoala deja? Elisa?
Ralukuzza, ma bucur ca sunteti bine. Si noi am cam scapat de pampers, mai avem doar noaptea, si uneori dimineata este uscat...
Spune-mi la ce piscina mergeti?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ralukutzza ce bine a crescut Andra si ce program fain aveti

Monica nu vreau sa le tai din elan aspirantelor la bb3 dar eu sunt cam la pamant. Am inceput serviciul partial adica merg dimineata 3 ore pe zi si tot este greu. Le dau mancare celor mici dimineata si dupa aceea plec pe la 9-10 in functie de cum trebuia sa o iau pe Ana de la scoala. Si totusi vin foarte obosita ca as dormi de numa.
Ana a avut azi ultima zi de scoala din clasa I. Acum putem spune ca nu mai este bobocel caci a trecut in clasa a II-a. Are cei doi dinti din fata sus lipsa si mi se pare tare ciudat sa o vad asa. De abia astep sa-i creasca.
Iulia a aprofundat binisor mersul asa ca a inceput sa alerge. In clusiv pe afara desi ma gandeam ca incaltata ii este mai greu. Acum 2 zile vroia sa urce un deal si cum a luat cateva trante s-a ofticat rau. In concluzie avem cateva infarcturi pe zi cu ea asa zgubilitica. Norocul ei ca e micuta si nu cade de la inaltime Oricum e un copil atat de vesel. Cand o strigam rade si cam tot timpul face multe faze haioase de maimutica.
Elisa singurica e un copil model dar ca de obicei ne incearca la maxim nervii cand e cu celelalte doua in competitie. Cu greu am reusit performanta sa o conving de ieri pana azi sa-i dea si Iuliei un bb de jucarie din cei mai mari. Replica ei favorita este ca "ii viau eu pe toti " Nici jucariile primite de Ana la aniversarile ei nu mai sunt ale Anei. Plus tot felul de mofturi. Daca ii pun eu scutecul ca ma grabesc de multe ori face in ciuda. Si-l da jos sa-l puna ea din nou singura. A mai inceput si Ana sa o imite la capitolul acesta.
Si-a mai dat drumul la vorba in sensul ca spune propozitii inteligibile dar mai are consoanele grele.
Om vedea si noi candva luminita de la capatul tunelului.
Acum dupa-amiaza am reusit sa le fac pe pitice sa se joace frumos. Elisa arunca o minge si Iulia o aducea bucuroasa tare ba la mine ba la Elisa dupa cum ii ceream.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput