*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 17
monicabo spune:
La multi ani tuturor copilasilor cu ocazia zilei de 1 Iunie!
Alra, La multi ani!
Sanatate, bucurii, impliniri, copii usor de culcat (mi-a placut partea asta
)
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
La multi ani pentru toti cozonaceii nostrii dragi. Sa fie sanatosi si sa ne aduca multe bucurii.
criss703 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!!

Sa creasca sanatosi si norocosi alaturi de noi !
Manumanu ai PM 
La multi ani fetelor :Corina
si Arla
!
Otiliav spune:
Cu intariere urez si eu
copiilor!
N-am reusit sa incarc eu pozele de la botez ca nu mai am spatiu pe contul meu. Insa am o prietena draga de pe forum si din acelasi oras cu mine care a venit la botez si a pus ea astazi o parte din poze in contul ei.
Le puteti vedea aici. A facut si comentarii haioase draga de ea.
Am facut botezul intr-o biserica veche de la tara. Acolo sunt inmormantati toti bunicii mei printre care si bunica din partea mamei care a fost nascuta in aceeasi zi ca si Iulia. Cand ne-au propus nasii sa facem acolo am fost tare incantata de coincidenta.
Oare imi va ajunge vreodata timpul? Acum sigur nu mai ales la cate nazbatii face Iulia care a inceput sa faca un pas-doi singurica. Am zis bine ca pare ca o va intrece pe Ana care a inceput sa mearga la 10 luni. Batosel mititel la 9 luni si jumatate se desprinde si de multe ori cade dar tot nu se lasa mai ales ca uneori reuseste. Of of nici filmulet n-am apucat sa-=i fac.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Otilia sa va traiasca micuta crestinata, mi-au placut tare mult pozele voastre. Ai niste fete atat de frumoase
iar cea mica le intrece, parca e un bebe din reclame, e dea dreptul rapitoare, ptiu ptiu sa n-o deochi. Te cred ca nu mai ai timp, mai ales daca a inceput sa paseasca singurica
, tr sa stai cu ochii pe ea. E o perioada mai grea.
Edu s-a mai relaxat la baie, insfarsit....., sta in apa si cate o jumate de ora, de abia il conving sa iasa, ajunge de i se zbarceste pielea. Azi mi-a aratat degetele incretite de atata apa uite, cucu, cucu, cucu, cucu 

si una mai nasoala...are o reactie pe piele de la un ceva aditiv alimentar, tr sa tin un jurnal cand apare si de la ce. De obicei ii iese cand mananca ceva dulce nefacut in casa.
monicus spune:
Otilia sa va fie de bine crestinarea. Ai trei printese delicate. Felicitari parintilor pentru tot ce faceti pentru minunile voastre. Si cum spunea si Darling parca ar fi bebe din reclame si sunt total de acord cu ea. Sunt atat de gingase minunile tale si f frumoase. Tu cum te mai simti? Cand incepi munca?

La multi ani cozonaceilor, surioarelor si fratiorilor!