Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mie mi-e frig cum scade sub 23... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
idem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Cica ploua toata saptamana... pana luni! Vai, ce m-am enervat!!!
]
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
denisamada: nu numai ca ploua dar vin iar frigurile peste noi - cica la munte va ninge iarasi
de luni incepe sa se incalzeasca
cu 1 grad
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
andiaroro spune:
In articolul asta Assange vorbeste si el ca sa se auda vorbind.
Nu cu Cartea Meclei s-a inceput povestea asta...
Facebook-ul e doar un nivel "mai democratic" ca te poti despuia public acolo cu buna stiinta (sau din nestiinta).
La fel ca paranoia cu mail-urile ce pot fi citite si telefoanele ascultate...Cu satelitii, care te gasesc in gaura de sobolan, etc.
Exista aceste informatii, fiecare se expune cat crede el de cuviinta sau cat il duce capul, dar pana la exploatare e care lunga...(Si nu vorbesc acum de cautarile lui Chato)
Cat timp nu sunt Bin Laden (pana acu 48 de ore sau cate au trecut de cand cica n-ar mai fi) putin imi pasa ca-s o cifra fara importanta printre consumatorii de guma de mestecat(aberez), daca pentru restul stiu sa imi iau masurile minime de precautie.
Asta-i ca previziunile despre adolescentii de acum care vor cere in cativa ani sa-si schimbe numele ca sa nu le fie influentata viata si cariera de prostiile, pe care le pun acum pe net. Nu zic ca nu vor fi, dar "staistic" vorbind, numarul lor va fi lipsit de importanta.
Va spuneam aseara ca s-au culcat copii devreme...
Peste o ora despuiata plangea la usa cu o tona de plusuri in brate, patul ud si ea in pielea goala.
La 5 dimineata urla Alex de se zguduia pijamaua pe el...visase ca nu-i cumparase tacxo o inghetata.
E distractiv la noi!
Gianina34 spune:
tare distractiv andiaroro
... vezi ce patesti daca se culca devreme?![]()

tocmai ce vroiam sa te intreb de despuiata... of, of
oare cum de nu se imbolnaveste? (sau, mai bine zis, bine ca nu se imbolnaveste
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
pisigri spune:
Io tocmai ce am tradus niste articole despre cit e de dificil sa exploatezi financiar eficient site-urile astea de socializare.
Se pare ca desi sint estimate la valori monstruoase - da, mie mi se par monstruoase pentru ceea ce stiu sa faca... - desi se tranzactioneaza pentru sume aberante, monetizarea lor eficienta este foarte dificila, deoarece consumatorii sint mai rafinati, mai versati, nu mai "pun botul" la publicitatea clasica, invaziva, ba din contra, o resping. adicatelea daca FB ar incerca sa iti bage pe git prea multa publicitate, intr-un mod destul de agresiv incit sa fie sigur ca "o vezi", s-ar putea ca brusc Twitter sau Netlog sau...altcineva sa devina reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori.
Dar asta e alta poveste![]()
Iar cu spionajul...no, ce sa zic...daca esti destul de important nu cred ca iti faci cont pe FB. Daca esti un student cretin care isi pune poze in putza goala si nu se gindeste ca, cindva, va depasi statutul de student (ala de cretin e discutabil daca si cind va fi depasit...), io zic ca "si-o merita".
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
:))) Chiar isi pune cineva poze-n putza goalape FB? Ca pe hi5 vazusem:))) (io inca mai am cont hi5 dar nu-mi amintesc parola:)))
Pe mine ma distreaza retele de socializare, asa, cat sa-mi clatesc ochii cu poze si sa gasesc vechi amici pierduti in lume...nu-s obsedata si nu-l calaresc toata ziua. Mi se rupe de "spionaje", io n-am nici macar numele real, sa-ti dai adresa/CNP-ul/ codul PIN de la card si alte cele:)))) nu-i de mine, nu fac eu asa ceva. Ce sa spioneze la mine, ca port des culoarea mov?))) In rest, subscriu la tot ce a zis andiaroro. Si cand s-a inventat telefonu' si-a scuipat lumea-n san, asta e evolutia (sau involutia?...) ce sa facem...
Am primit azi o veste cat de cat buna in "casa banilor" si anume mi-a venit factura la gaz cu minus:))) Ma tot frecam la ochi, ce-i cu - ala in fatza? Cica s-a facut regularizarea pentru perioada ianuarie-aprilie si-mi datoreaza ei 90 de lei:))) Si ma vor compensa in facturile urmatoare.
Si io-s destul de friguroasa, iarna io pun microcentrala pe 24-25 de grade. Primavarara-toamna e pe 21-23, depinde cat de infocata sunt:))
Chatonel, vreau si io sa vad toarta pe FB!!:))
Nicky09 spune:
Buna ziua, cucuiete!
La voi vin iar frigurile, la noi se intorc caldurile, dar asa avem o vreme schimbatoare de parca am fi la munte, dimineata iesi in tricou ca nu poti de cald pana la orele 13, dupa amiaza niste nori gri si tunete si un vant rece, imediat si ploua, ca nu iti vine sa iesi din casa.
Azi am facut pranzul in balcon, ca tot se plimba pe sus un zepelin de la Good year( cauciucuri de masina) in scop publicitar si asa am reusit sa papam totul(aratandu-i zepelinului ca Nicho papa de toate): pasta, brocoli cu morcov si tzitza buna cu sos alb(carnitza buna). Ba am facut si doi soareci din rotele de banane, si o locomotiva din triunghiuri de para cu vagoane multe si le-am mancat pe nerasuflate.Deci in sfarsit ma declar multumita de cum a mancat fecioru-meu azi la pranz. Acum doarme...ii pregatesc o tarta cu gem de visine, acusica o bag la cuptor...sper sa o manance la gustare.
In rrst totul bine.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Diverse la 2 ani
andiaroro spune:
Pisilinca- Confirmi ce spuneam mai sus...Problema principala e exploatarea informatiei nu stransul ei. Ca "turma" se gaseste, dar ce faci cu tot ce-ai strans + volatilitatea, etc.
De asta marile afaceri "pe net" din ultimii ani au crescut ca Fat-Frumos iute-iute in numar de utilizatori si au fost vandute rapid
ca altfel se strica repede masinaria din diverse motive si totul dispare ca bula de sapun... Asa creatorii iau bani frumosi si cei care cumpara au alte planuri, care de cele mai multe ori s-au dovedit necastigatoare,dar aici intram in alte sfere.
Iar cu spionii..hai sa fim solemne
. Exista tehnici ddeparte de imagintia nostra, care pot fi folosite, daca se vrea, nu furaje pentru publicul larg. Noi putem sa ne jucam linistite, in limita bunului simt![]()
Gianina- Nici eu nu stiu, cum d enu se imbolnaveste! E mare fana polen de vreo 2 luni. Asta o fi explicatia![]()
Vreo 2 saptamani nu s-a maib dezbracat ca acertat-o taica'su intr-o seara..Se mai intampla sa se dezbrace, sa faca pipi si sa se mute in celalat colt al patului si-si continua somnul cu paturica
.
Oricum, e clar ca la ea nu e povestea de renuntat la scutec "ca la carte" cum a fost la Alex si cum v-am spus-o si voua.
Bianca2503 spune:
Fac un sondaj.
Trebuie sa cumpar un cadou pentru un baietel ce va implini 2 ani. NU stiu ce sa ii iau. Are jucarii garla.
Ma gandeam sa ii cumpar un papagal cu colivie. Cat de nepotrivit e?
Daca aveti idei de cadouri va rog sa imi spuneti.