Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

hello!
multam de cafea., si croissant!
gata vazui si eu toate pozele, vazusem odar o parte chatonici, ce sa mai arati ca o profa, cel putin toate profele mele cool din fac si liceu erau tunse asa de scurt.(deci eu asociez stilul cu tipul de pers.)
asa cum faceam cand ma gandeam la nume pt bebelina(ma influenta ce pers cunosc Maria sau Bianca).
asta ca am ajuns la nume tocmai m-am intalnit cu mama unei colege de liceu(o cretina imbracata nashpa si ciudata, corigenta la lb franceza, a ajuns la Geneva asistenta nu shtiu cui si obtine anul asta si cetatenie,), care de abia vb si-si facea operatii la nas-singura ei ocupation.
in fine ca am trecut de asta, da frumoasa nunta, mai ales rapirea miresei.

ah pun si eu pozne:
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.172299662823748.50995.100001311452589

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

iaka kealele

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Super!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
la noi a fost o perioada de acest gen si am descoperit ca il durea burta, avea crampe,gaze, ii schimbasem laptele, apoi am trecut la cel cu care era obisnuit si totul e ok, nu pun la socoteala faptul ca peste noapte vine la noi in camera si da buzna in patul nostru pana dimineata

Si Adela si-a luat obiceiul sa ne viziteze spre dimineata, se catzara in pat langa noi si mai doarme ojumatate de ora-o ora, adik pana pe la 6... "Beneficiul" acestei actiuni este ca a inceput sa i se para interesant sa doarma invelita, asa ca am indraznit sa-i prezint si ei o paturik, sa o invelesc seara, si am avut mare succes. Mare realizare, ca de cand au oprit caldura (adik de vreo 2 saptamani) au scazut si gradele din casa noastra, de la 27 la 23.5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

[quote] au scazut si gradele din casa noastra, de la 27 la 23.5...

asa multe grade?
noi cu centrala avem 21-22 maxim ziua si seara la fel, iarna SAU vara.
nu e prea cald la 27?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Va las un www.gandul.info/international/julian-assange-fondatorul-wikileaks-facebook-e-cel-mai-inspaimantator-instrument-de-spionaj-inventat-vreodata-video-8217100" target="_blank">link

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

daca nu dam in paranoia si gindim la rece, e adevarat ca sursa de informatii cu atitea intrari e f f f buna de folosit, evident, de catre cei care au acces la codurile sursa si, mai ales, la statistici. Va dati seama ce "piata" importanta este o adunatura de milioane de oameni? Si ca cobai testori, ce buni sint ei?

Iar pentru cine cauta cea mai mica informatie despre altcineva, ce usor e sa gaseasca informatia si inca altele pe linga? De-asta e bine sa nu va dati numele adevarat pe net... Sa va dau un exemplu: mi-a venit sa il caut pe ex, am dat o cautare pe net si a iesit imediat pe netlog si facebook, ba a mai iesit si ca e "cu toarta" si toarta era si ea prezenta pe aceleasi retele, cu numele adevarat. Cum tocmai primisem tidula de la tribunal, sa ma prezint la infatisarea pentru un imprumut facut pe vremea casatoriei, iar domnul cica era de negasit, as fi putut sa il dau in git, ca sta la toarta (banuiala a mea)... Fiind un om integru si nu am facut-o, am spus doar la tribunal ca l-am gasit pe net, sa il caute si ei, doar nu o sa le dau io mura-n gura

Ca sa nu mai vb despre angajatorii care cauta info despre angajatii lor actuali sau futuri pe astfel de "scene" ale netului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

[quote] au scazut si gradele din casa noastra, de la 27 la 23.5...

asa multe grade?
noi cu centrala avem 21-22 maxim ziua si seara la fel, iarna SAU vara.
nu e prea cald la 27?

si noi tot asa, sau chiar spre 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La 20 mie mi-e frig

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

La 20 mie mi-e frig

Mie mi-e frig cum scade sub 23...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

daca nu dam in paranoia si gindim la rece, e adevarat ca sursa de informatii cu atitea intrari e f f f buna de folosit, evident, de catre cei care au acces la codurile sursa si, mai ales, la statistici. Va dati seama ce "piata" importanta este o adunatura de milioane de oameni? Si ca cobai testori, ce buni sint ei?

Pai nu cred ca i-a trebuit mult sa ajunga la concluzia asta... destul de evidenta de altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello la amiaza si de la mine !

Asta e, daca m-am petrecut ieri astazi tre' sa mai si muncesc ceva

Am vizionat aseara si eu chealele faine faine , pe Calin blondinu' frantuzul si pe frumosii Simonei la mare de care mi-e asa de doooooor !!

Anaan, cum e Andrei ? a mai facut febra ?

Ela, Ianis cum se mai simte ? si-a revenit ?

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput