Zmeurici de iulie-august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
bely spune:
Olá tufa, ce pagina frumoasa am citit, numai vesti bune![]()
lorelay Maya nu-i singura manechina, si Patri tot undeva pe la 10 kile se invarte daca nu chiar 9.900, iar la picior suntem tot 20-21 depinde de firma producatoare. Bravoo ca ati scapat de ghips, sanatate multa.. ah si am vazut pozicile,frumoasa rau zici ca-s de revista
adriana bravooo mami si bravooo Anastasia
, la noi olita e de bibelou si nici nu stiu cand scapam de pampersi,poate pe la 2 ani
atunci am concediu 2 sapt. si mi-am propus sa ma ocup de partea asta si in plus va fi super cald fiind august si poate o sa umblam in pasarica goala adica cu colotei
laura.s felicitari pt bebe2, o sarcina usoara si bebe sanatos
si felicitari lui Filip deja are mami baiat mare.
Patricia dupa ce face caca, vine si-mi spune..dar cum noi avem problema cu constipatia inca de mica am zis ca n-o stresez si o las in voie poate vine de la sine..mi-e sa nu se constipe si mai rau, dar ii vorbesc despre olita si ii spun ca acolo se face caca si pisu, sau cand merg in baie ii explic ce fac..poate,poate vine de la sine
.
lucialu spune:
Ce de vesti!
Felicitari Laura! Sa ai sarcina usoara si BB sanatos(oasa
)!

Felicitari Adriana, de fapt Anastasia!
Si imi pare bine de cunostinta Adriana
, esti gagica faina.
Te-am vazut si eu dupa ce a spus Noce.
Felicitari Filip!

Alex&Sara, tinem pumnii Dariei sa fie bine dupa scosul firelor, si sa stii ca se poaste sa fie si mai tzitzaloasa tocmai din cauza intamplarii nefericite cu ochisorul.
Lorelay, Doamne ajuta ca ati scapat de ghips!
Mai am vazut pozici cu Noce si Filip, Giova cu baietii, Clara si Bryan, de fapt Bryan si familia
, Andreea si bubulina ei, Anemona cu domnisorul, Crixia nice to meet u too
si tu ft ft tanara, si ai doua domnisoare frumoase foc...multe mutrite de zmeurici dulci-dulci.
cu statul pe olita pana poate-poate face ceva am inteles ca nu e ok. Noi mai asteptam un pic. Nici nu spune caca.
Si pupa poarta 20 -21, dar incepe sa fie mai mult 21. I-am luat si 22 dar sunt maruti.
eu am o stare de kko, n-am chef de nik, poate de la vreme si in plus sunt rupta de oboseala, ma doare rau de tot spatele. Sunt pe baricade cu tzitzileala nocturna ca e pupa grevista in rest, am dat bir cu fugitii azi noapte la toaleta sca simteam ca pocnesc si nu mai termina sa suga.A venit dupa mine si l-a trezit si pe tati, sa stie toata casa unde am fost io
uliiasi spune:
Salut mamici!
Chiar, ce de vesti bune in dimineata asta!
Laura, felicitari mami pentru bebe2! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bbe sanatos!
Adriana, felicitari pentru progrese! Cred ca e perioada propice pentru miscarea asta. S-a intamplat ca si noi sa incepem procesul chilotel de luni, a udat luni 4 chilotei si pantaloni :D, ieri doar 2, iar azi inca niciunul. Dar il si pun des pe olita, de regula dupa ce mananca, dau vad eu ca a trecut o ora dupa ce a facut ultima data.
La olita dumnealui sta de multisor, imi spunea ca face caca, doar accidental mai facea in pampers. La pipi e mai greu, vad, imi spune ca face doar cand simte ca si-a dat drumul si se uda. Sau poate imi spune cand simte ca face, dar pana ce ma misc eu sa-l dezbrac si sa-l pun pe olita, se scapa putin. O sa treacas si perioada asta, se invata ei...
Si el poarta 23 la papuci, dar am o pereche de sandale de vara trecuta care inca ii vin si sunt nr 21. Deci difera rau numerele de la diverse firme. De inalt nu stiu cat e de inalt, dar sigur nu a ajuns la 90, iar la kg are intre 14 si 15.
A inceput sa se trezeaca mai devreme dimineata, de obicei se trezea dupa 9, acum inainte de 8
. Iar azi timpul a trecut atat de greeeeeeeeu, abia astept sa-l culc, mai ales ca stam numai in casa cu vremea asta oribila. Si m-am uitat pe prognoza si numai frig si ploi urmatoarea saptamana.
Am gasit pe net o cresa particulara care e destul de aproape de unde stam noi acum, am trimis mail si au locuri libere, o sa se duca sotul sa o vada si sa vorbeasca cu personalul de acolo. Tare mi-ar conveni ca e aproape, in drum spre metrou, numai bine l-as lasa in drum spre servici, unde o sa mai fie si ala...
Cica in noul cod al muncii nu mai suntem protejate de lege cand ne intoarcem la servici. In mod normal nu puteau sa ne faca nimic 6 luni, dar acum pot sa ne dea afara in ziua urmatoare.
Ma rog, sa ajung in momentul ala si oi vedea. Sa trecem mai intai peste etapa obisnuirii la cresa, am mai multe emotii la aia decat la ce gasesc la servici.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
uliiasi spune:
Lucia, super tare pupa ta! Dar esti arestata rau, nu gluma! Pai cred ca o sa fii in al noulea cer cand se lasa pupa de tztitzileala, iti bagi tzitzile in service vreo doua luni.
Lorelay, tare frumosi sunteti, si super pozele, sunt bune de pus la revista. Bine ca ati scapat de ghips!
Al meu soarec a adormit in scaunul de calculator in tip ce-i faceam laptele. Vroiam sa-l tin treaz pana la 2, dar nu mi-a mers. De obicei la 2 il culc, dar vremea asta de kk ne-a daramat pe toti.
Ma duc sa mai fac ceva trebi, va pup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
adrianafedorca spune:
lorelay vezi ca la Oradea e o firma care face incaltari pt copilasi , se numeste Hokide, sunt din piele , toate au taloneta, si pretul acceptabil, poate gasesti la ei ceva
am gasit aici cateva modele www.hainedecopii.ro/fete/incaltaminte/" target="_blank">HOKIDE
din pacate nu au si magazin in Bucuresti, eu ii luam de la baby expo, dar n-am mai ajuns in ultima vreme
_
Adriana mami de Cezar Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
blanca000 spune:
Buna fete,
m-am intors si eu din deplasari, frumos in stainataturi insa aveam un dor de Eva de imi venea sa iubesc orice copilas..si numai cu ochii dupa toti copii am stat.
Ieri m-am intors si de la aeroport direct la copil m-am dus, ce bucurie pe mine sa o vad si ce chiuit pe ea..era la masa dar a lasat mancarea tot si a alergat la mine. Normal ca ma cautat in punga de cadou
.
A stat la ai mei 6 zile non-stop, J. nu crede ca se descurc asingur cu ea
asa ca Eva mea sa rasfatat maxim, face ce vrea, imi raspunde cum crede si are deja impresii...mmmmm..trebuie musai sa o iau acasa sa reincep educatia mai stricta caci la ai mei e lasata sa faca ce vrea peste tot.
Acum abia astept sa se faca ora 5 si sa fug la pui....
pup
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
lorelay_28 spune:
Bely m-am mai linistit, deci mai sunt si alte zmeurele siluete. Ele sunt fetite si isi pastreaza de acum silueta.
Lauras e bestiala Sara cu ochelarii aia. A mea nici nu cred ca i-ar tine pe ochi. Cei drept o singura data i-am dat o pereche mai prin iarna si in 5 minute i-a si rupt.
Lucialu inca mai suge zmeurica...de fapt am vazut ca multe zmeurele mai sug. Noaptea de cate ori se mai trezeste pentru tziti?
Adriana multumes! Nu stiam de firma asta.
La noi a iesti soarele. De dimineata a fost asa de frig...acum cred ca s-a mai inalzit. Il asteptam pe tati de la lucru sa iesim afara.
Si eu am inscriso pe Maya la cresa de stat dar mi-au zis ca nu mai sunt locuri nici pentru 2012. Asa ca acum studiem piata privata. Am Va las. merg sa calc ceva haine.
ciao!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
am mai citit pe forum si ad a multe fete s-au intors la lucru. Cum este intoarcerea? Nu va e greu? Eu nu am fost plecata nici o zi fara Maya si imi este foarte greu sa o las si cateva ore cu soacra. Si imi e groaza si de intorsul la lucru din cauza asta.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
blanca000 spune:
lorelay eu m-am intors la job de vreo 2 saptamani jumatate si deja am fost plecata din tara 6 zile cu jobul...e greu eu recunosc, ma doare inima si am avut si inca am impresia ca am abandonato chiar daca sta cu mama si e la curte la 10 minute de mers cu masina de casa mea...e greu dar sper sa ma obisnuiesc...poate peste o luna, doua..1 an..sper...
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:
si eu am calcat si am luat copil de la gradi. Edi doar de 10 minute s-a trezit, a ramas tat-su cu el. Doarme asa de bine la pranz...aproape 4 ore.
la noi e frigut si nu am chef sa ies cu ei afara.
Blanca bine ai revenit. cica rolul bunicilor e sa rasfete copiii, asa ca n-ai ce face.
Laura.s super pozele. si sta cu ochelarii la ochi, Edi nu prea vrea...i-am luat si anul asta si degeaba...sunt in cutiile de jucarii.
Corinna pai Maria ta sta bine la tot
.
la pampersul de noapte se renunta in momentul in care e perfect uscat dimineata.
Marco nu se trezea noaptea sa faca pipi. dar sunt copii care o fac.
Bely cum e la casa noua? nu ne zici nimic?
Uliiasi sunteti pe drumul cel bun si voi cu chiloteii. macar David face la olita, Edi nimc.
Lucialu dar profita mica printesa de tine nu gluma.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi