Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Hello, fetili! In sfarsit reusesc sa scriu si eu ceva. Azi e zi de curatenie, s-a intors tanti din Italia si vine iar sa ma ajute, iar Sara e numai dupa ea.
De citit, am mai citit eu printre picaturi, da' de scris, greu tare...
Avem si vesti... Sara va avea o surioara/ un fratior! Nu stim inca, la ultima eco dormea cu cordonul intre picioare. Pana vine bebita, incerc sa profit de timpul pe care il mai avem de petrecut "cioc in cioc", doar noi doua , ca dupa aceea, nu va mai fi la fel.
Sara e bine, are 86 m, aproape 13 kg si poarta 23 la incaltari. Olita e bibelou si la noi, nici nu se uita la ea, iar daca o asez, nu sta mai mult de 5 sec. Astept sa se mai incalzeasca putin, sa o las fara pampers, poate nu-i place sa fie uda si gasim o utilitate olitelor (avem 2). Da' mi-e cam groaza sa stau dupa ea sa sterg prin toata casa... desi ma gandesc ca ar cam fi timpul, ca la vara o sa ma misc mai greu.
De mancat, e ok, dar inca se mai trezeste noaptea o data, intre 1 si 6, ca i se face foame si mai baga niste laptic. A avut o perioada de cateva luni cand nu se mai trezea, papa o cina consistenta, isi bea biberonul si gata. Aseara a mancat o partie de pilaf cu carnita si o jumate' de rosie pe la 19, a baut doar vreo 120 ml de formula la 21, la 21.15 deja dormea, iar la 1 s-a trezit si a mai bagat vreo 120 ml. Ooooof, n-am mai dormit 8 ore legate de 2 ani... si nici nu-mi fac sperante ca o se intample in urmatorii 2 . Da' noi sa fim sanatosi, cui ii trebuie somn?
Nici nu mai stiu ce voiam sa zic, ca erau prea multe... trimit mesajul asta si ma mai gandesc.

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

BRAVO FILIP !!!

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Blanca, si eu tot pe site-ul ala cu mobila ma tot uit de ceva vreme, da' astept sa vad daca mobilez doar o camera sau doua.
Adriana, felicitari! E bine ca ai gresie, se curata usor, da' pe canapele nu face? Ca daca tre' sa pun protectie pe toate alea, o las sa o invete cand o merge la cresa .

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nu am trecut de mult pe aici, dar am avut multa treaba, traduceri. La noi totul ok. Matei creste, face numai nebuni, nu de mult pentru a treia oara si-a spart capul, iar ieri cand m-am intors acasa Julia mi aratat ca sia facut dita mai cucuiul pe cap, cel mai nasol este ca daca se loveste deobiciei capul este acel obiect lovit. radeam cu sotul ca am sa-i cumpar casc cum au cei de la fotbalul american . Julia este bine, astezi am vizita cu ea la ortoped, cu piciorul stang merge putin stramb si facem exerciti. Eu nu stiu cum sa-l invat pe micu sa ceara la olita, acus va avea 1.9 luni si nu cere, nici nu prea vrea sa stea pe olita. El mai vrea sa suga, ieri mi-a spus cineva sa pun piper pe san, cand m-am intors acasa asa am facut si sa stiti ca nu prea i-a placut. Pe oment nu il voi chinui si ii mai dau catva timp piept, apoi il voi dezobijnui. Este un lenes si la vorbit, foarte putine cuvinte spune. Poate in curand isi va da drumul.

la toate

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

laura felicitari pt bb2, sarcina usoara

fetelor sa stiti ca eu nu am sters deloc dupa Anastasia pt ca pipi ramanea in pantaloni, nu face asa mult

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna dimineata,
noi mai devreme am venit de la spital. Uraaa am scapat de ghips. Acum trebuie sa-i gasesc ceva ghetute ca sa-i tina glezna strans, ca cele din iarna i-au ramas mici. Am avut mare noroc la spital, ca era o aglomeratie...can am ajuns am primit nr 17 iar de intrat nu intrase nici primul nr, asa ca ne pregateam sa petrecem toata dimineata acolo. Dupa e a intrat primele 2 numere a venit o D-na si mi-a oferit nr.4. Ea era cu 2 copii si primise 2 numere 3si 4 si nu avea nevoie de ambele asa ca mi-a dat mie unul si asa am reusit sa sapa mai repede. Nici nu m-am gandit ca o sa fie asa de aglomerat...
Felicitari Anastasia Ioana esti fetita mare acum... daca faci la olita.
Si eu am lasat-o pe maya fara pampers dar noi suntem la faza cand ma anunta dupa ce face sau cand o scapa. Acum daca a fost cu ghipsul nu am mai lasat-o fara ca sa nu ude Ghipsul.
Laura S felicitari pentru bebe 2. Va admir ca faceti si al doilea bebe. Si noi vrem dar cu cat trece timpul cu atat mai mult imi pierd curajul. De fapt mi l-am cam pierdut de tot.
sa aveti o zi frumoasa desi afara e asa de frig si urat...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

laura eu am canapea si fotolii de piele deci nu e asa mare problema, scaunele la bucatarie sunt cu imitatie de piele deci nu am probleme, dar ea nu prea sta pe canapea , am si un covor in living dar chiar nu-mi fac probleme ca v-am spus nu face asa mult incat sa curga pe jos
Anastasia era obisnuita cu olita, de cateva luni bune o tot pun doar dimineata , deci e obisnuita cu olita si chiar stea cate 10-15 min daca stateam cu ea si citeam din carti

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mama mia ce de vesti bune pe ziua de azi!
Adriana felicitari Anastasiei! fetita mare deja...prima zmeurica fara pampers!
Mi-ai facut pofta cu cozonacul ala, dar eu sunt la Rina si trisez de imi vine sa mor de ciuda.
Noce felicitari si lui Filip. Mie mi-au zis doamnele d ela cresa de la Marco ca ele ii puneau la 40-50 min. la olita. si asa rezistau chiloteii. Binenteles ca eu acasa uitam si uda copilul meu cate 3-4 pantaloni/zi.
Laura.s felicitari pt. bb2! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Ayda superbe pozele. ai niste copii minunati.
ce dulce e Andreea cum vorbeste ea despre si cu raducu al ei.
Alus ma bucur ca sunteti ok si mai intri pe aici, asa cum poti.
sa treaca repede cucuiul de la cap, si la noi asta e problema...tot capul sufera.
stai linistita ca nici noi nu facem la olita si nu vorbim prea multe. a inceput sa repete dupa noi din ce in ce mai mult, dar rar leaga 2 cuvinte in propozitie.
Crixia vezi tu, ma ti la curent, daca il doresti.
Lorelay ma bucur ca ati scapat de gips. cu incaltamintea...nu stiu ce sa zic....Edi purta 21 in iarna asta. si vara le creste piciorusul mai mult, ca e lasat mai liber.
Flosideea super ati petrecut, vreme buna si copiul cuminte.

merg la maraitul meu...azi noapte iar a plans...nu stiu ce a avut...tot ...nu-nu zicea si nu-l puteam trezi din somn.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

m-am invrednicit si am pus cateva pozici, ca atat m-a lasat sefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Felicitari Laura! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Giova, Maria avea 90cm acum 2 luni, si are 13,5 kg si poarta 21 la picior. I-am luat de curand niste pantofi mar 21 de la Melania si 22 erau foarte mari, nu mergea bine cu ei.

Si Maria nu mai uda ziua pamersul, dar o pun de 5ori pe olita. Ii pun totusi pampers pana se incalzeste si apoi ne invatam si fara. Noaptea o sa fie mai greu ca, cel putin acum, nu vrea sa stea pe olita.

Mergi la inceput