Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, sunt si eu pe aici...nu ma lasa Alessa sa scriu mai nimic

Nafi, sa aveti drum bun si odihna placuta acasa.

Petro, nici nu stiam de boala asta pana nu ai scris...Din ce am citit si eu nu ar trebui sa fie probleme. Te rog lasa, nu te mai gandi, stiu ca e greu, dar de schimbat nu se poate schimba nimic. Eu zic ca va fi bine

ma striga...va

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - eu zic cresa. Da' acum cu dadaca asta cum merge?
Cica nu se vede cu analize de sange ... booo, ce stiu eu?

ale - eu de boala asta auzisem aici (de cand o am pe S., desigur), da' nu stiam cum se maifesta. Insa nu ii stiu corespondentul in ro. Cica se cheama a 5-a boala, da' n-am auzit in veci de ea. S. a facut la 6-a malattia, de aia auzisem si de a 5-a. Sa le ia naiba de boli, bine ca le face, pt. ea e bine, da' ma pune pe mine pe ganduri, asta e problema.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello
o calda si buna pt voi :)
Nafi-incearca sa lasi camasa in dash-polvere o zi intreaga
o sera am fost la cineva si tipa si-a varsat paharul de vin rosu exact pe bluzita fetei care era alba alba
dupa ce am clatit-i bine am lasat-o in dash o zi si a iesit tot tot,ca noua s-a facut
probeaza
Brambu-ma bucur ca e bine S si nu ar probleme mai mari
in schimb mi dispace pèer te ca stai mereu in pensiero
daca a zis medicul ca nu e nimic grav atunci incearca sa te linistesti
cind mai ai eco prossima?
Alina(D)-a incepu gradi Daviducu?
a mea de azi a inceput,ce vesela mai era cind a ajuns si si-a vazut amichetti
Dana-bine ca ati ajuns la o concluzie
ce sa-ti spun...iti spun doar ca din astea se invata multe...din astea invata si Alin sa te asculte,cred ca-i pare rau si lui ,macar acum a vazut
sa ne spui ce mai rezolvi si daca gasesti pe cineva de prin it
Alexandra-tu prin zona si Alessa nu te lasa la povesti
Kemsy-asteptam pozele dn Cehia
o zi buna va oresc tuturor

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy-si eu as opta pt cresa/gradi
una pt ca stau intre copilasi si pt ei e importanta sa stea in companie si sint fericiti plus invata multe chestii
si a doua chestie ca nu am in casa pe cineva mereu
partea rea e cind sint bolnavi....acolo e problema

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO da, asa e si mie mi se pare ca sunt mult mai organizata cand sunt singura, fara nici un ajutor. Imi pare rau ptr boala lui Silvia.

NAFI in tot necazul meu tot m-ai facut sa rad cu formula 1 . Imi pare rau de camasa rovinata. Ai incercat cu vanish? Am auzit ca e bun ptr pete.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 6 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
detelor, am si eu o rugaminte la voi
vreaus a iif ac o surpriza sotului sa mergem un wekwnd la Roma, am facut o rezervare pe 7 iulie si stam pana duminica in 10 iulie.
as dori sa imi recomandati un hotel decent, mergem si cu baietelul de 3 ani si jumatate.
plecam din Cluj si aterizam in Fumicino.
Am fost in Italia cu masina, dar e prima data cand mergem cu avionul, si prima data la Roma.
Multumesc pentru orice sugestie

Mergi la inceput

Ciao, neata

va scriu repede ca sa nu uit. AZI SUNT PROMOTII LA ZBORURILE WIZZ, 20% REDUCERE. Eu am mai cumparat niste bilete pt luna iulie.

OLIM, iti raspund putintel mai tarziu, ca acum merg sa vad daca vrea piciul sa pape ceva.
Te intereseaza si transportul de la Fiumicino?
Pana iti scriu unde am fost , iti las site-ul de unde am rezervat noi http://www.booking.com/index.html?selected_currency=hotel_currency&sid=367c789e65a76b5d297612889da5a6c5&lang=ro
aici gasesti o multime de hoteluri, au si poze, poti cauta si dupa zona, depinde pe unde doresti, de ce sa fii mai aproape...

Noi stim bine Roma, si am ales sa ne luam langa Gara Termini, pt ca acolo sunt si magazine sa te plimbi, metro-ul e aproape, stim deja toate strazile si putem merge si pe jos, etc...

Zi-mi putin pe unde doresti si cam de cati bani vrei, daca vrei mai scump sau mai ieftin...Vrei si masa?...etc...

Din experienta iti spun, daca veti prinde vreme buna, nu cred ca veti sta in hotel, decat sa dormiti. Sunt prea multe de vazut, ca sa stati in camera.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Nu stiu,chiar nu mai inteleg nimic .Marti dupa-masa a a consultat-o pediatra pe Ambra,era bine,si aseara avea din nou febra.A fost acuma dim. iar la noiu acasa,si a zis ca sa speram ca e doar o forma virala,si nu se agraveaza.Deocamdata nu are nimic,nici in gat,nici la plamani...O sa-i fac aerosol cateva zile.
Si ca sa nu fie numai asta,Giorgio e crizat rau,se bate de pamant,tot timpul plange daca nu ii convine ceva,de abia mananca,cu crize printre...

petro-Giorgio a avut ,,la 6-a mallattia" in noiembrie.Asta pe care o are S. nu au avut-o nici unul,deocamdata.Ca sa nu zic intr-un ceas rau...ca cine stie?!
Te cred ca esti ingrijorata,si ca nimeni,nici medicii nu te pot linisti 100%.alexandra-cum e Ale?mananca mai bine?

ma duc la Ambra,ca-i trebuie sa-i dau eu sa manance,si cand e bolnava ii fac pe plac...

Mergi la inceput

Andreea, aveti grija de voi. Sper sa treaca astea odata...eu zic ca si vremea asta e pacatoasa rau. Inca nu e nici cald, bate vantul, mai sunt si copiii la gradinita...Te cred ca e tare greu acum, cred ca iti vine sa-ti iei campii

Cu Ale cu mancarea, am si uitat sa va multumesc de sfaturi...doar ca deja erau probate toate, am fost luat si alte farfurii si linguri si toate tertipurile...zilele trecute am reusit sa il fac sa manance legume taiate si puse pe masa lui de mancare, doar asa le-a vrut. Apoi am reusit acum sa ii dau sa mananca paste cu toate combinatiile posibile...daca aveti idei cu ce sa i le mai fac, va ascult. Oricum l-am tinut cam flamanzila, si doar asa am reusit sa il fac sa manance, sper sa ne reintram in normal, ca m-am saturat sa fac mancare si apoi sa o arunc.

Am uitat sa va mai zic ca am uitat duminica, in toata nebunia de Paste, sa imi iau pastiluta pt tiroida...mama, ce rau m-am simtit...si abia seara mi-am dat seama de ce.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LAlexandra multumesc de ajutor
noi vrem sa vedem Roma, adica eu mai mult decat sotul.
La vara ne ducem 3 saptamani in tara, si am gasit bilete de avion de la cluj la roma 3 zile, ne costa 115 euro dus intors pe toti 3, inclusiv o ganta de cala
in Roman a fost sora mea 2 zile, dar nu vreau sa o intreb mare lucru ca ii va spune sotului si vreaus a fie o surpriza.
mergem cu Alex care are 3 ani si 8 luni.
Noi speram sa prindem vreme buna, mai ales ca e iulie, dar nu se stie niciodata.
Stiu ca 3 zile e putin pentru Roma, dar vrem sa vedem Vaticanul si ce se mai poate.
Vrem sa stam pe langa mijloace de transport, e mai comod cu metrou sau busu?
Ma gandesc ca sunt si acolo autobuse decapotabile sa facem turul orasului.
hotelul sa fie curat si decent, daca este si ieftin e si mai bine,
cat despre restaurante la fel.
nu am un buget anume, dar sper sa nu sarim mai mult de 600 de euro e 3 zile cu totul.
prefer restaurante cu meniul zilei, sau o pizerie ieftina, nu vreau 5 stele.
Si da ne intereseaza si transportul din Fiumicino, stiu ca este cam departe de oras.
Astept informatii cand ai timp.
multumesc mult pentru tot ajutorul

Mergi la inceput