Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetele,
intru si eu sa va urez UN PASTE FERICIT! SI MULTA CALDURA IN SUFLETE SA AVETI
La multi ani! Vanny
La multi ani! sarbatoritilor de azi
Noi un pic mai bine,dar Alesia refuza sa manance,abia daca vrea lapte,de mancare nici vorba ,daca incerc sa-i dau isi face greata si vomita....ati mai trecut prin asta?am citit la efectele secundare la antibiotic ca scrie de voma si greata ...sper sa fie de la asta...dar e nasol ca nu manaca mai nimic si nu-mi ia in greutate...sunt tare suparata
Maine dau si eu atacul la curatenie si mancare ...dar nu-mi sta gandul decat la Alesia ..vreau sa se faca bine

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Anca sanatate sotului,sa se faca bine mai repede sa poti conta si pe el
Alynta fruntea sus...o sa fie bine,tare e nasol cand se intampla astfel de lucruri in preajma sarbatorilor

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna, fetelor!
Nu mai am timp sa intru mai deloc pe net...uf, nu stiu cand zboara ziua, mai ales ca-i si vacanta la Iustina. Am tot fost si pe-afara, azi am reusit si eu sa-mi fac cumparaturi, dar cam atat. Si-acum scriu pe fuga, ca nu sta bolfosenia deloc fara mine.
Cozonac am dat comanda, azi mi l-a si adus, iar pasca o sa fac eu, din aia cu smantana si branza, fara blat...abia astept. Oua o sa vopsesc cu coji de ceapa si-o sa lipim si ceva abtibilduri pe ele, sa-i fie Iustinei mai dragi. De mancare fac ciorba radauteana, drob, racitura de cocos de la tara si sarmale face soacra-mea, c-am rugat-o f. frumos... Cam atat, ca eu as manca numai cartofi si salata si ciorba de zarzavat, dac-ar fi dupa mine.

Fetelor, va multumim pt. urarile facute micului iepuras de Paste! Ii felicitam si noi, de asemenea, pe toti iepurasii dragalasi!

Mari, n-am mai fost la Amara, a fost doar sotul.

O seara placuta tuturor!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Oficial am terminat TOATA curatenia, in toata casa, dar sigur maine nu se mai vede...
MARI, buna ideea cu desteapta, chiar ma gandeam ce prajitura sa fac
Maine cred ca merg sa-mi schimb ceva la ,,look'' , vreau sa ma tund putin.
Azi nu ma mai bag la pc deoarece mai am de vopsit oua. Cozonaci mi-a adus maica-mea de la sat si imi face si soacra unul, eu voi face pasca.
O seara minunata va doresc!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mari, vreau si eu reteta de desteapta,ca tot v-am auzit vorbind de ea. E buna , se face usor?

Maria a adormit de la 6.30 si nu s-a trezit nici acum nu cred ca se mai trezeste, toata ziua a fost maraita si nu a dormit decat 1,5 h, de abia astept sa terminam cu dintii. Azi i-am dat niste nurofen , ca rodea tot si plangea . Ieri am mers la doctor si mi-a zis ca se vad sus umflati 4 dinti, dar ca o sa mai dureze vreo 2 saptamani ..sper sa mai rezist, nici nu am mai chinuit-o cu supita ca urla ca din gura de sapre, i-am dat putin laptic.

Ma bag la calcat, maine o duc sa o impartasesc si sa trec pe sub masa .

va

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. La multi ani sarbatoritilor zilei.Noi suntem f bine dupa vaccin nu a facut febra, mananca f bine.Legat de curatenie astazi m-am apucat si eu( de fapt sotul caruia i-am dat 100 lei sa ma scape de spalatul geamurilor si de frecatul gresiei). Maine fac sarmale si salata de boeuf si atat ca de PASTE mergem la parintii mei.Trimitem si noi un fetelor caresi copilasilor bolnaviori.Noapte buna.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Scaunel#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Salutam harnicutele! multe pregatiri pe la voi!
Adelina, sunt foarte cuminti copilasii mei, multumesc de intrebare!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cafeluta aromata ca sa aveti spor la treaba. Pentru si mai multa energie sa papam si o omleta cu paine prajita.

Mandra mea s-a trezit din ora in ora, nu a vrut nici in patut , nici in pat, oare sunt dintii?

Va si sa aveti o zi linistita si mult spor.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!
oramona, multumim pentru cafeluta. Eu beau acum una cu lapte...ooofff nu pot sa tin post.
Ieri am vopsit ouale, am facut un gulas (care sigur azi il terminam) si am mai terminat treaba prin casa, iar apoi la plimbare, plimbare, plimbare
Tot ieri i-am dat si prima masa de mar - i-a placut foarte mult - deschidea gurita mare, a mancat cam 80 gr - ca atat ii facusem si 160 gr de supa crema de legume.
-am toti iepurasii, sa scape cat mai repede de dureri si sa-i lase pe parinti sa se odihneasca
O zi buna!
Sper sa mai am timp sa intru pana diseara.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, multumim de cafea!
Azi e zi relaxanta, am doar de scos niste rufe la uscat si sa sterg praful pe 2 rafturi
MAIMU, pentru prajitura iti trebuiesc 8 oua, 8 linguri faina, 8 linguri zahar si 1 litru lapte. Se amesteca toate fff bine (nu mai stiu daca albusurile se bat separat inainte, trebuie sa caut reteta iar, sau sa vina alte fete in ajutor) se pun intr-o tava inalta si se baga la cuptor, foc mediu timp de 1-1.15h fara a deschide cuptorul!!!. Se separa singura:foaie sus, jos si la mijloc crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata fete harnice! eu nu prea pot face nimic de maraici, doamne fereste sa stea singur, asa ca de abea am reusit sa fac putina curatenie, nicidecum generala! in rest am stat f mult pe afara, o vreme superba, ne mai obisnuim incet incet cu caruciorul, cate putin ca ne plictisim repede! azi face mama mancarica si prajiturile, nici aici nu prea multe ca suntem doar noi!
va pupam si va uram spor la treaba!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput