Paradisul familiei este distrus. Oare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu nu am inteles exact ce fel de relatie este intre cei doi si care exact sunt planurile lor de viitor. Poate este o relatie plafonata, de confidenti si atat. Poate nici unul nu are de gand sa isi destrame familia ? Sigur, nu spun ca e bine ce fac, dar poate nici asa de dramatic nu este ...

Trebuie sa afli exact cum vede el viitorul, mai ales acum ca s-au dat catile pe fata. Cu cealalata nu mai trebuie vorbit - in definitiv sotul tau trebuie sa ia o decizie. Da-i timp sa-si clarifice gandurile si sa-si defineasca viitorul ... daca dupa asta spune ca nu poate, abea atunci te gandesti tu sa decizi ...

Poate paradisul in care traiai s-a destramat, dar iti poti defini un mou paradis, in umante mai de gri si de ce nu, cu aceeasi pioni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Vezi Venetia de ce am spus ca Paradisul este un vis? visul tau! al lui nu a fost...el a fost plecat in alt vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ce idiot!
Eu inteleg ca te poti indragosti de altul/alta dar sa iti bati joc de cei de langa tine in asa hal mi se pare de neacceptat.
Mey daca iti fug okii de ce nu te poti duce acasa si sa fii cinstit cu partenerul tau, in veci nu o sa pricep asta.

Care Paradis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Trista povestea ta! Imi pare sincer rau cand aud de inca o familie
care ajunge la asta.

trebuie sa fi tare si sa clarifici situatia cat mai repede.
Ori va despartiti ori impreuna...dar impreuna nu inseamna in 3.

Cum mai zicea si buflea, nu mai ai ce sa discuti cu aceea persoana.
Acum, totul depinde de sotul tau daca vrea sa mai fiti impreuna si depinde de tine daca poti sa ierti. Macar acum sa fie sinceritate in relatia voastra.
Indiferent de ce va fi, bine ca ai aflat chiar si acum. Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute si sa te ghideze sa iei cea mai buna decizie.

Domnul sa fie cu tine!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venetia spune:

De partea cealalta a baricadei, el, sotul meu:

1. De cand am declarat "Ma inseli!!!" si am vazut ce-am vazut in ochii lui .... sotul meu n-a vrut sub nici o forma sa recunoasca verbal acest lucu. In prima faza a inceput sa spuna ca am luat-o razna, ca am imaginatie prea bogata, ca totul este in mintea mea. Fiindca eram pe pozitie si l-am simtit descoperit, am luat imediat telefonul lui (lucru pe care nu l-am mai facut niciodata, din principiu, dar si din incredere) si am cautat in agenda indicativul, ceva legat de acel ID. Am gasit si am apelat, de doua ori, nu mi-a raspuns nimeni, dar telefonul fiind la mine in mana, imediat a sosit un mesaj de la acel nr.: "Ce se intampla? Ce este asa de urgent de nu poti astepta pana maine?". Reactia sotului meu, a fost sa-mi ia telefonul cand a vazut ca citesc mesajul. Am fost mai rapida si-am fugit in dormitorul nostru, dar nu intr-atat de rapida sa mai citesc si cel de-al doilea SMS, abia sosit. Ca sa-mi poata lua telefonul a trebuit sa-mi suceasca mana la spate. Am cedat, mai ales ca in acea seara copilul adormise la televizor in dormitorul nostru. N-am scos un sunet, doar el striga la mine sa-i dau telefonul;
2. Sotul meu s-a tinut sus si tare ca el n-a facut nimic, ca nu m-a inselat, pana a aparut dosarul de la firma de investigatii (dosar la care el n-a avut acces si nici nu m-ar fi crezut in stare de asa ceva), dar cand am inceput eu sa scot sulitele si sa-si dea seama ca-i groasa, a inceput sa cedeze, sa-si schimbe atitudinea si sa accepte ca a iesit de cateva ori la cafea cu o veche cunostinta, pe care a reintalnit-o acum un an. "De cate ori?", am intrebat eu. "De multe ori, nu stiu, nu pot spune, n-am contabilizat", spuse el. "Si ce vorbeati voi la cafea?" "Vorbeam despre copii." "Doar atat? Altceva? Ai vorbit cu acea cunostinta veche si cand ai fost plecat in strainatate?", intreb eu. "Nu, in nici un caz! Ce eram prost sa cheltui banii familiei pe telefoane aiurea?" si Pac!!! apare lista cu telefoanele lui din strainatate, catre familie si catre cealalta. A rupt-o, spunand ca nu-l mai intereseaza. Continuam: "Daca vorbeati numai despre copii, tin sa te informez ca mesajele de dragoste nu erau despre copii!!!", "Ce mesaje de dragoste? Nu exista asa ceva." si Pac!!! apar mesajele de dragoste, so on ... l-am descalificat bucatica cu bucatica;
3. A trecut la faza in care isi cere iertare in genunchi, plange si ma roaga sa-i mai acord o sansa, ca toti oamenii mai au dreptul la o sansa. Nu inteleg, ca a gresit. Daca a gresit, trebuie sa accept asta. Ramane la convingerea ca nu m-a inselat daca n-a facut sex cu acea persoana. Ca trebuie sa-l cred. (Voi ce ziceti? Sa-l credem?) O sa se schimbe. O sa faca numai ce spun eu, o sa... o sa...;
4. Fiindca iertarea nu vine de azi pe maine, sau in acest moment ... " Asa esti tu, vrei sa iei jumatate din casa! Vrei sa-mi iei copilul, dar nu uita ca-i si al meu! Dupa ce ca-s pe marginea prapastiei, tu vrei sa fii aceea care imi da lovitura de gratie!" so on ... (v-ati dat seama ca sunt santaje emotionale);
5. Faza actuala: se resemneaza; crede ca mergem spre bine; vrea sa fim apropiati, dar nu-i prea reuseste, se loveste de un zid; nervi, ca numai el lucreaza la relatie, eu nu fac nimic, sunt prea pasiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

venetia, pai mie lucrurile mi se par destul de clare in ceea ce priveste " ce se intimpla". Raspunsurile le ai de la firma aia specializata si din discutia cu sotul amantei.

Si eu zic ca exista o legatura destul de profunda intre cei doi, daca tine de atita timp. Daca femeia aia e la a doua casatorie, probabil ca a mai existat in viata ei un alt barbat care nu a suportat sa o imparta.

Motivele pentru care sotul ei accepta (se complace) pot fi multe, diverse, dar nu te privesc. Nu ai de ce sa te compari cu el. E treaba lui; poate o iubeste extraordinar de mult, poate nu e gelos, poate iubeste copiii prea mult ca sa ii "paraseasca" divortind, poate au aranjamente financiare, cine stie?

ACUM conteaza ce vrei tu. Nu prea pricep faza cu fugaritul ca sa iti ia telefonul, pe mine m-ar fi speriat momentul da' io-s mai "sensibiloasa" de felul meu.

Daca tu vrei sau nu sa ramii in aceasta relatie, asa cum este ea... tu trebuie sa te decizi. Nu-l lasa pe sotul tau sa aleaga pentru tine - decit daca alege sa plece. TU esti cea care trebuie sa vada daca vrei sa reconstruiesti familia voastra.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ce poveste!!!
imi pare cunoscuta... desi am mai auzit varianta mult mai celebra: charles-diana-camilla...
nu sunt sarcastica, dar daca atatia ani nu si-a uitat sentimentele pt. fosta, daca a ajuns sa recurga la violenta pt. a ascunde ceva...nu e de bine.
tu vei face ce stii ca e mai bine pt. tine si copil, dar nu uita ca trece si viata ta, nu doar a celor din jurul tau. merita sa traiesti asa?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu stiu pentru altii, dar pentru mine o relatie "platonica" (adica fara sex), dar care implica sentimente de o asemenea intensitate (sunt totusi foarte multi ani de cand dureaza) e de un milion de ori mai nociva decat cateva partide de sex.
Eu una as iesi din ea, cu cat mai repede cu atat mai bine.

Probabil ca daca le-ati reda libertate (tu si sotul "prietenei") in cateva luni relatia lor se va duce pe apa sambetei, pentru ca eu inclin sa cred ca ceea ce o mentine acum e doar statutul de "realtie interzisa", e palpitanat sa ai o viata dubla, sa-ti faci de cap pe la spatele sotiei, sa furi cateva momente alaturi de o alta.

In momentul cand nu vor mai exista restrictii in viata lor, sunt sanse mari sa descopere ca amandoi au alergat dupa un vis frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Vai Venetia! sa-ti suceasca mana...nu-i normal asa ceva , intr-o familie, intre oameni care se respecta. Este las si mincinos. Imi pare rau ca treci prin asta, dar asta nu-i un model pentru copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Mickyy,

Ai perfecta dreptate

Cat despre fugaritul si luatul telefonului cu fortza, mie imi e cat se poate de clar ca omul a intrat in panica, ca are o relatie serioasa cu amanta, si ca e un LAS.
Se prea poate sa nu aiba unde sa plece, amanta lui nefiind dispusa sa renunte la casnicia (de forma) pe care o are acum.
Si atunci sotul tau ce sa faca?!
Pierde si familia, si tot nu poate sa fie 100% cu amanta.

Repet, o relatie care dureaza de cel putin zece ani in umbra, ca sa nu zic in clandestinitate, a transformat (ireversibil) constiinta acelor oameni.

UC

Mergi la inceput