Paradisul familiei este distrus. Oare?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venetia spune:

Faptul ca imi dezbat convingerile cu impetuozitate sunt susceptibila de a fi un troll?

Dupa parerea mea, dezbaterile arata implicare. Implicarea inseamna ca iti pasa. Daca iti pasa rezulta ca esti bine intentionat. Daca esti bine intentionat, nu poti fi troll daca ai de a face cu persoane care, la randul lor, le pasa.

Daca mai deunazi nu citisem regulamentul forumului, acum l-am citit si am inteles ca forumul este un teren de dezbateri, unde conform unui subiect, fiecare isi poate spune propria parere, eventual poate da sfaturi in functie de experienta sau convingerea personala. In nici un caz nu se permit injurii, atacuri la persoana, jigniri, insulte. Constat cu stupoare sa vad chiar un moderator ca face asta:

"...... Jur din suflet ca nu vreau sa te jignesc cumva, nu te cunosc ...... Eu una il inteleg, ii trebuia o supapa, daca esti in viata de zi cu zi la fel cum scrii, ai un sot exceptional de rabdator si care te iubeste mult daca e inca cu tine."

Nu vrei sa ma jignesti, dar ai facut-o.

Eu nu sunt o forumista (observ aici persoane care au ani de experienta in ale forumului), iar daca am citit subiecte, a fost pentru faptul ca mai cautam si alte experiente, situatii in ceea ce priveste cresterea si evolutia unui copil, in special, retinand mai mult ideile decat maniera in care sunt scrise.
Am devenit forumista din momentul in care am deschis acest subiect, pentru care am evidentiat de la inceput, trebuie sa ma citez:
"O fac spre avertizarea (acum adaug - informarea) tuturor ce s-ar putea afla in situatie".

Despre credinta - nu sunt o habotnica, as vrea eu sa respect cu strictete toate prescriiptiile religiei mele, dar pot spune ca sunt evlavioasa, am credinta, si in primul rand ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce am, si-l invoc cand simt nevoia.

Ceea ce a scris pisigri despre casatorie este foarte adevarat. Casatoria a evoluat de la stadiul initial (se cunosc prea bine desfraurile din alte secole), la stadiul actual cand se bazeaza pe iubire, incredere, respect, moralitate, precum si pe aspectele practice si materiale. Eu de la pisigri am de invatat multe, chiar daca poate, nu stiu, este mai tanara decat mine, dar cu siguranta are mai multe experiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Moderatorii sunt forumisti cu drepturi la opinii! Poti sa ma reclami , nici o problema, reclama-ma ca si userul Marina care bantuie forumul asta de muuuulti ani. Am citit mii de subiecte pe aici. Juram ca nu o sa te prinzi si ca o sa te simti jignita, speram in sufletul meu ca o sa ai , nu stiu cum sa-i spun..."deschiderea de a intelege".
Coboara de pe piedestalul pe care singura te-ai suit daca chiar iti doresti o familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Venetia, nu ai inteles ce am vrut eu sa spun, daca esti de acord cu mine . Serios. Eu m-am straduit sa demontez mitul casniciei care este numai iubire si lapte si miere si romantism si credinta vesnica si alte de-astea, mit in care tu crezi. Se pare ca nu mi-a reusit...iar eu ma temeam ca am exagerat :).

Si sa stii ca mereu, intr-o privinta sau in alta, vom gasi oameni care au mai multa experienta decit noi. Peste tot, mereu.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput