Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 20
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Gata, avem formularul pentru operatie ! Ultima suta de metri... |
Felicitari acum chiar scoatem la incalzit
mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Gata, avem formularul pentru operatie ! Ultima suta de metri... |
ma bucur ca ati reusit cu formularul si va tin pumnii stransi, stransi.
am incercat si eu sa pun comentarii pe blogul lui rares, dar nu m-am descurcat. asa ca fac galerie de aici.
dymomo77 spune:
Magda va tinem pumnii sa va mearga totul din plin.
Fetele de la iasi va multumim mult de invitatie si imi pare rau ca nu am ajuns. Danut are un program de somn mai ciudat. Dimineata e un lenes si se trezeste la 09.00-09.30 iar la pranz adoarme in jur de 14-14.30. Ieri s-a trezit abia la 17.00 si pana stam pe olita, si ne mai foim se face ora de masa. Sper sa ne vedem data viitoare mai ales daca stabilim cu una, doua zile inainte ca sa pot si eu sa ii fac un program(adik sa il trezesc mai devreme dimineata si astfel sa doarma mai devreme la pranz).
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
ionelamaria spune:
MNEATZA!!!
???
Sa aveti o zi frumoasa!
Noi ieri am fost la ieseala. A fost frumos. Copiii jucausi dar cuminti , dar normal ca noi eram obosite toate la sfarsit. Fetitele au crescut tare frumos.
Ruxi, ne-a ajuns din urma la mers dar ne-a luat detasat la inaltime si la lungimea parului.
Ari e o scumpa iubareata de copii. Inca nu reusesc ceilalti copii sa aprecieze gesturile ei dar e o dragalasa
Andra, e cea mai scumpa soricica. Dezinvolta si temerara a escaladat tot pe acolo.
Mihnea, iar a primit "diploma" de cuminte. Are un calm cand iesim din casa... adevarul e ca sunt norocoasa ca in general imi tihnesc iesirile si face impresie buna.
Imi era dor de mamici. Sunt niste frumoase toate. Arata asa bine si sunt atat de tinere ca juri ca sunt bonele copiilor... niciuna nu arata a mamica! Nu prea am avut noi timp sa ne conversam dar macar ne-am mai vazut... de acum sa se faca vremea buna se ne vedem si pe afara in parc.... acolo sa ma tin eu
Despre Mihnea si evolutia noastra. Noaptea trecuta a fost prima fara tzitzi deloc. La culcare a cerut laptic. Ii incalzeam canita de lapte ( pe care i-o dau dupa tzitzi de obicei) si a cerut cana imediat. A adormit la buni fara sa mai ceara "si". Pe la 2 s-a trezit si a vrut la mami. L-a adus buni, s-a asezat langa mine, m-a luat de gat, m-a pupat, si-a ascuns fata in obrazul meu si a luat somn. Dimineata nu a vrut nimic. Ne-am dus la baie... toaleta... acum nici papa nu a cerut inca... astept sa vad ce face.... E drept ca e cam cu mainile in gura semn ca il deranjeaza ultimul rand de masele ( ca numai cele 4 din spate nu au iesit... restul sunt toate prezente)
Gata, ca m-am intins cat o zi e post
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+
dana n. spune:
Neata!
Magda, Doamne ajuta sa veniti numai cu vesti bune. Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa imi spui.
Ionela, ce usor si frumos a decurs la voi intarcatul. Oare cand o veni si la mine momentul asta?! David nici nu vrea sa vada altfel de lapte in fata...si asta face totul mult mai greu.
Sa va fie de bine ieseala...ceva poze?
Lumi, va doresc sa profitati din plin de timpul petrecut alaturi de Richard.
Eu am inceput sa ma simt mai bine, parca am alt chef de viata. Luni am programare la medic, sper sa fie totul bine sa incep serios pregatirile ptr venirea in tara, pe 18 iunie. De abia astept sa organizam o intalneala, de data asta este timp
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 11+