Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Iesencele, s-a votat 17 de Ramonika si 15.30 de mine.Eu nu tin sa fie ora mea... e bine si 5 pt mine. E bine 5? Sunt alte propuneri? Sper ca a vazut lumea mesajele...
Oare nu ar fi mai okm sa bagam niste sms-uri?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscri si strumfy tocmai ce a adormit fiica-mea de 10 minute. la cel mult 3 se trezeste, asa ca pot ajunge mai repede (daca nu se iveste ceva). asa ca votez ora 16 (cu aproximatie)

in general adormea mai tarziu, si pe la 2,30 s-a intamplat sa doarma si se trezea la 5. de asta mi-am luat o marja de timp. insa azi vad ca a adormit mai repede, asa ca e ok pe la 4.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Deci 16 sa ramana. Si Mihnea doarme de la 12 ,30 deci e ok. Sper sa "ne vada"si celelalte fete

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ziua buna

simina,mucosii dorm in continuare in patuturi...altundeva nici nu vor. Dragos,cand ii vine somn se duce la patut si trage de el incercand sa urce.Amandoi dorm seara in saci,pozitia clasica e in genunchi, ghemuit ....apoi se relaxeaza si dorm pe burta.Se foiesc si ei noaptea, migreaza de la un capat la altul,se pun de-a latul cu picioarele in sus... dar, daca nu le e comod intr-un fel isi cauta alta pozitie. Cu mine in pat nu prea au cum,eu dorm (inca) la ei in camera pe un fotoliu extensibil. Cand mai visa urat Eva noaptea si se trezea urland o luam langa mine,dar cand incerca sa se puna in genunchi nu-i convenea ca nu avea colt unde sa-si bage capul si maraia,o puneam in patut si totul era ok.Vom trece si noi la patut de copil mare,cu protectii laterale pt ca se foiesc.Sunt in cautari pe net de model si urmeaza sa incep sa bat si showroomurile ( asta daca voi chema ajutoare,sa am cu cine lasa mucosii)

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Bei, de Andre nu stie nimeni nimic???? Miany, parca voiati sa faceti intalneala, Raluci tu mai vorbeai cu ea, chiar nimeni nu stie nimic?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

asa era vorba,dar n-a dat nici un semn de viata...eu nu am sunat-o..mi-era sa nu o deranjez....mai e o posibilitate sa ma fi sunat cand am fost plecata si cum nu am avut semnal....eu mi-as fi dorit tare mult sa le vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ola,
bag un mesaj repede, ca tre sa iesim la aaer.
Dominic nu mai doarme de ceva vreme in patutul cu plasa. Cred ca prin 15 martie a primit patut de copil mare, care me place mult la toti, la care am improvizat noi o protectie sa nu cada din el noaptea, o sa pun poze mai tarziu. Si in patutul asta tot in sac doarme, dar tare ma amuz cum escaladeazxa el protectia aia ce am improvizat-o noi si vine cu un mers de pinguin(din cauza sacului) la patul nostru sa ne pupe sa ne trezim.

Am fugit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si...buna ziua tuturor!!!

raluci ; despre Alinan eu zic ca il poti incerca,daca situatia e nasoala rau...

ralu ma bucur sa te citesc; spor la pregatit "the motz party"...abia astept sa vad rochita!!!!

iesencelor sa aveti intalneala placuta!!!!

by the way,Lumi pe unde e?! ca n-am vazut-o demult ,parca ..sau imi joaca feste memoria..

si ca tot suntem la capitolul asta : de Lavi se mai stie ceva?!

ma duc sa fac un "cheesecake"..sper sa imi si iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

ma duc sa fac un "cheesecake"..sper sa imi si iasa...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Ghici ce am eu in cuptor????????? Un cheesecake, asa de ziua barbatilor.

Tocmai am intrat sa ma laud, dar pana m-am logat a si aparut mesajul tau.

Nu inteleg de ce nu imi retine parola DC? Adica trebuie sa ma loghez de fiecare data, desi bifez casuta. Pana acum retinea parola cu saptamanile.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

A avut Andrei o trezire de tzitzi.

Prima feliuta o trimt spre Mangalia, daca tot a scapat Licu de greturi, sa nu se supere ca povestim de cake-uri pe aici. Am destul, asa ca va invit pe toate. Portie dubla pentru .

Vad ca la Iasi s-a pus de-o intalneala. Distractie faina.

Trebuie sa dau o fuga pana la pedi, pentru reteta lui Andrei, asa ca va .

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va pupez cu drag!

Am reusit,in sfartsit, sa citesc si eu tot,dar nu prea imi amintesc multe
Miany,pe acasa sunt,in al noualea cer, ca a venit Richard, si nu ma mai satur sa ma uit cat de mult se iubesc Annabelle si daddy!

Acum scriu rapid,ca trebuie sa plec inapoi la spital(cam cu asta m-am ocupat astazi). Mi-am luat un pachet de analize,sa vad si eu cum stau cu sanatatea.
Scuze ca nu pot ajunge la joaca....mai am o programare la 6 si una la 7... Oricum,domnisoara mea s-a culcat tocmai la ora 3!!!

Mergi la inceput