Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am facut si eu un test de sarcina azi si mi-a iesit negativ... desi nici urma de rushi de aproape 4 luni...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Si daca nu era bun testul? ca poate da rezultat negativ eronat ... tre sa zic si io ceva nu???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscri - era sure check, eu zic ca era bun, plus ca l-am facut dimineata la trezire, cand cica ar fi mai relevant...

am avut acum o luna doua zile cu spotting usor, am crezut ca sunt rushii, insa apoi m-am gandit ca o fi sangerare de nidatie (asa am avut si la Ruxi), insa n-a fost sa fie... probabil prolactina e prea mare, iar copchilul ma suge la greu cred ca stie ca i se pregateste ceva si imi pune betze-n roate...

zebra roz

Mergi la inceput

Ramo cum doua luni consecutive? dupa nastere am avut doar o data ciclu, pe 17 ianuarie. atat. oricum, am citit ca sunt normale ciclurile astea mai rare atunci cand alaptezi.

oricum, bine ca am unde sa ma intorc la munca, pentru ca e clar ca ma voi intoarce, nu ma mai incadrez sa trec dintr-un CIC in altul. insa problema e ca tre sa las pe cineva cu Ruxi...
eh, asta e, nu depinde de noi, si parca nici n-as vrea sa o intarc doar pentru a avea mai multe sanse la bb2. plus ca nu e sigur 100% nici atunci ca se va intampla rapid...

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am facut si eu un test de sarcina azi si mi-a iesit negativ... desi nici urma de rushi de aproape 4 luni...

zebra roz

Vezi ca si mie mi-a iesit negativ un test...si eram insarcinata cu David

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, cum ati ajuns? ce face Iulian_cel_scump? Cum v-a primit? Mi-e dor de voi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

neata, dau eu cafeaua in dimineata asta?

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

Ramonik primit cafeaua tare buna testele pot iesi si negative, asa ca mai poti repeta dupa cateva zile sau mergi la doctoras. si eu am zis "nu are cums a se prinda luna asta" sugea remus si inca sunge mult dar na

plecam la bazin

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!!
Si cum nu trece o zi fara sa ma laud, priviti palariuta de la setul la care lucrez( ii vine asa bine Amaliei ca tre' musai sa ii fac si ei una cu prima pauza de comenzi)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ziua buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura, s-a apucat zmau de gatit si de trebaluit prin casa?? cand ai mai timp sa tot crosetezi atata??? nu dureaza mult pana faci o asa minunatie de palariute si lucrusoare? hai ca niste martisoare, clamute,,,erau mai mici, dar ditamai rucsacelul si palarioara, mi se pare ca trebe muuuuuult timp pt asa ceva. Sau ma insel? e mai mult si mai migalos de lucru la o chichineata mica, iar astea mari le faci uitandu-te la zama cum fierbe?

Ramo, ma intrebam daca ai avut doua luni consecutiv ciclu, ca sa imi fac o imagine, daca s-a reglat sau nu, dupa sarcina. E aiurea sa nu stii ce si cum se intampla pe acolo, sa iti faci de fiecare data ganduri, dar daca nu mai e stres sa vina bb2 asa repede si e binevenit oricand, atunci nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme, atata timp cat Ruxi te suzeteaza.

Ma intrebase cineva cand proiectam fetita, dar nu mai stiu sigur cine, Miany parca... acum am inceput prima folie de anticonceptionale, din cauza de ciclu aiurea rau de tot dupa sarcina si pentru ca suntem nehotarati inca, iar stefi nu si-a gasit un serviciu de cand s-a intors, iara asta ne-a dus iara la -----. Sper insa, ca cel tarziu anul viitor sa ne reuseasca operatiunea fetita. daca nici pana atunci nu ne revenim pe linia de plutire, ne luam gandul de la fetita.

Mergi la inceput