Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dozz hai mai spune cate ceva de micuta Ana, ma bucur ca a inceput sa meraga si ca faceti excursii impreuna. De formularul de 2% prea multe eu nu stiu, am trimis si eu atunci cazul cu rugamintea de a da cei 2% la colegi, fosti colegi, cunostinte insa daca nimeni nu a intrebat nimic am considerat ca s-au descurcat sau au directionat suma in alta parte.
Cu intalniri in w-e la noi cam greu ca tati atunci stam numai acasa si vrea sa fim cu el, iar tu nu poti in cursul sapt.. Dar poate o sa rewusim cumva.
Tina noi cand am luat motul a fost de ziua lui Vlad, am considerat ca este petrecerea lui si ca urmare nu am luat cadouri nasilor. Nici macar nu am stiut ca asta este practica. Nici noi nu am primit cadouri cand am luat motul, dar totul a fost intre prieteni. Si nasii lui Vlad si finii nostrii sunt de varsta noastra si cred ca ar fi spus daca ceva nu era in regula.
Licu, chiar imi dai emotii, cum adica cuculet? cand ai urmatoarea echo.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Many- vineri prestam si noi doctor

Tina nici eu nu stiu de obiceiul asta cu luatu de cadou nasilor la mot, habarnuam ce le poti lua.

a fost ok jumuleala suportat, vedem mai incolo

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

mi-am adus aminte ca vroiam sa le spun fetelor din Iasi, mai ales Ionelei si Ramonikai (ca ele mi-au dat mesaj) ca nu trebuie sa se scuze in nici un fel daca nu ne intalnim...as fi absurda sa ma astept sa isi schimbe cineva programul asa din scurt , eu doar dau un mesaj, daca cineva poate sa iasa la plimbare e super, daca nu , eu nu ma supar...poate ar trebui sa anunt si eu mai din timp dar depind foarte mult de altii si nu prea reusesc.

la fete

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari...

Mai e f putin si se trezesc mucosii...bineinteles ca acum m-a cam apucat pe mine somnul si mi-am amintit ca vroiam sa va intreb:mai e vreun fulgusor care se trezeste noaptea(2-3) sa pape? din cei cu LP? Stiu ca era Zburlita... Floricik,tot va mai treziti sau gata?
Cumva trebuie sa il cam dezvat si eu pe Dragos,in curand pleca de la ei din camera fotoliul si canapeaua pe care dormeam si ma voi intoarce in patul conjugal.Mi-am luat si interfon sa-i aud, dar parca nu sunt super incantata de ideea de a ma plimba in toiul noptii prin casa dormitor-bucatarie- camera mucosilor si inapoi....

.....se aud....

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Mancare pasata mananca in continuare si Ana: dimineata fructe pasate, la pranz legume aburite cu carne sau ou. Deci, RamoXX, nu e singur soricelul, mai sunt si altii fani blender si mancare gata mestecata. Dar Ana poate sa si roada, de ex mere, biscuiti sau rondele expandate, insa numai cand doreste ea.

Gabitza, si eu ma trezesc noaptea pt un biberon de lapte (pt copil, nu pt mine ). In carte scrie ca nu e bine, ca de la 1 an ar trebui sa nu le mai servim lapte noaptea caci e doar un moft, insa eu deocamdata am ales sa-i dau fiindca asa adoarme repede la loc. Daca nu i-as da lapte, i-ar lua 1 ora si ceva, poate chiar mai mult sa readoarma, deci mai aman momentul.

Raluci, multumim de invitatie. Eu in we asta pot sambata doar. Daca voi va vedeti duminica, atunci ramane pe alt we.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare,salutareeee!!!

reaparem si noi in peisaj,dupa o mini-vacanta de aproape o saptamana la bunici si strabunici...mi-a fost dor de voi,mai fete cucuiete...sper ca ati petrecut frumos de Paste;

noi ne-am simtit tare bineee...david a fost de-a dreptul entuziasmat de tot ce misuna prin curte: pisici,gaini,pui,catel,purcel ,le-a luat pe toate pe rand la smotocit..intr-un cuvant a fost in elementul lui: de dimineata pana seara era tot pe afara si daca mai gasea si apa prin preajma era in culmea fericirii : spala tot ce gasea prin zona ;i-a dat gata pe bunici cu "vorbaria" lui,mai ales cand ii striga si pe nume ; cu mancarea a fost super,ca am fost inspirata sa iau cu noi scaunul de masa asa ca statea bine mersi tintuit in centuri si in timp ce manca admira tot ce misuna in jurul lui...ca o concluzie,i-a priit iesirea de minune si noua la fel..abia astept sa se incalzeasca de-a binelea sa mai repetam figura...

Am mai inregistrat un progres: s-a invatat sa urce si sa coboare scarile singurel ,tinandu-se de "ba-la" ,dar daca simte ca are sprijin se leneveste..deci eu stau pe aproape si supraveghez operatiunea,fara sa il sustin desi mi-e teama ca se duce de-a berbeleacul..ar mai fi multe de zis ,dar mi-e ca ma apuca seara pana termin eu mesajul...asa ca trimit si mai revin...

Mergi la inceput

Licu acelasi "feeling" l-am avut si eu in sarcina,al meu sotior ar fi vrut fetita(51%) si ma gandeam si eu ca ar fi mai fain,dar ceva imi spunea sa-mi iau gandul; acu nu l-as da pe al meu pui pe o mie de fete;
in alta ordine de idei,m-ai lasat masca din nou cu creatiile tale...fetele tale vor fi tare mandre cu lucrusoarele facute de manutele magice ale mamei..

ramo c. ma bucur ca ai reaparut in forta si sper sa iti pastrezi naravul si sa mai dai pe la noi..pe cand va sta gandul la fetita-cu-codite?! zise

Ancutza ai o domnisoara manierata ,ce mai incoace-ncolo..m-a lasat fara replica; e o dulceata!!!

gabitza se pare ca ai avut gura 'aurita' sau 'spurcata'?!...vizavi de prietena ta...imi pare rau ca a trebuit sa alergi mucosii cu lingurita...

raluci sa va traiasca finutul crestinat de paste; util scaunelul de masa..sa vedem daca il putem trece pe lista de "must-have"...asteptam vesti de la echo...

dana pe zi ce trece david se face mai frumos..tare as vrea sa vad si o varianta feminina la voi

cu drag toate gravidutele noastre ,mamicile de fulgusori si pe acestia

aaa..si un calduros "La multi ani" ptr. cele care s-au serbat zilele trecute si a caror aniversare am ratat-o...

ma duc sa termin papica "printului" ca acus-acus face ochisori...sa aveti o dupa-mas minunata!!!

Mergi la inceput

scuzati mesajul telegrafic...time is not on my side...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am facut si eu un test de sarcina azi si mi-a iesit negativ... desi nici urma de rushi de aproape 4 luni...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am facut si eu un test de sarcina azi si mi-a iesit negativ... desi nici urma de rushi de aproape 4 luni...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Ramo, oare tu ai avut ciclu doua luni consecutive?? Cred totusi ca o vizita la gine te va lamuri mai mult cu situatia ta.

Mergi la inceput