Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 18
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Nelia, dur tare ce zici tu ... sa faca varicela special Eu nu am facut desi m-am vazut cu fetita cea "purtatoare". www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Nu cred ca e fr dur ce am zis...Cunosc "n2 deja mamici care si-au expus proprii copii la varicela si bolile copilariei ,intocmai sa scape de ele acum,cand mamica este acasa cu ei,si nu cand vor fi mai mari si se pot imbolnavi si chiulii de la scoala,sau sarbatori...sunt sigura ca fiecare face cum doreste.Si eu am avut un caz de rujeola(pojar)dar nu mi-am dus copilul sa il ia....Dar oricum va face cam dupa varsta de 5 ani.Dar la adulti nu tiu cum e,dar am auzit ca uneori necesita spitalizare si dublul zileleor de stat in carantina,febra fr mare....etc

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
gabyv spune:
Pai de asta spuneam ca nu am curaj sa fac ceva programat, mi-e frica de toate bolile in general.(febra si greata sunt pe primele locuri)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui magddalena fetelor ridic si eu un deget pt cine face azi treaba!! am bagat cozonacul si pasca in cuptor e un parfum..mhhhh doar ca pasca mi-a crescut cam mult sia dat pe afara dar merge important e gustul..vreti o felie?? ouale rosii nu stiam ca se fac joia dar merg si sambata nu? va pup spor la tot ce faceti![]() |
Buna Magdalena.imi pare bine de cunostinta.Nu ne-am mai "auzit" pana acum.Eu acum fac ouale rosii,zece la numar,si cam atat.Esti fr casnica tu,si bucatareasa,eu mai am de invatat....

La faza cu durerea de burtica,cu siguranta a fost ovulatie.Dar de ce te feresti?Probabil ai spus dar nu am fost fr atenta
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui gabyv Pai de asta spuneam ca nu am curaj sa fac ceva programat, mi-e frica de toate bolile in general.(febra si greata sunt pe primele locuri) www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Mai eu febra am rareori(poate 1 data la an).pe mine ma innebunesc durerile de oase(impreuna cu febra,tusea,catarul si toate la un loc cu gripa
De vomitat am avut parte din plin,singura chestie e:ca nu tine nimic la nesfarsit

Mihaelafalt spune:
Buna fetele.Acum am ajuns si eu de la tara am copt pasca si paine, si am ajutat-o un pic pe mama la curatenie, a si am facut si un pandispan pentru tort.Acum ma odihnesc un pic si dupa plec la biserica, sper sa termin si eu treaba maine si poimaine ca sunt asa de obosita.

magddalena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
Buna Magdalena.imi pare bine de cunostinta.Nu ne-am mai "auzit" pana acum.Eu acum fac ouale rosii,zece la numar,si cam atat.Esti fr casnica tu,si bucatareasa,eu mai am de invatat.... ![]() La faza cu durerea de burtica,cu siguranta a fost ovulatie.Dar de ce te feresti?Probabil ai spus dar nu am fost fr atenta Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
buna nu am avut placerea pt ca am fost plecata 10 zile si nu am mai intrat..daaaa sunt o bucatareasa de te doare capul ca sa vezi ca mi s-a rupt si cozonacul cand l-am scos din tava dar merge ca e bun la gust asta e e a treia oara cand fac cozonac si acum mi-a iesit la aspect cam naspa dar cum am mai spus MERGE..
Ma feresc deocamdata ca in septembrie am pierdut o sarcina la 9 saptamani si acum o luna si jumatate o sarcina de 6 saptamani amandoua oprite din evolutie si am gasit acum un doctor bun care sa ma indrume cum trebuie pe 2 mai am programare cu toate analizele care le-am facut deci sunt pe tusa..dar daca se intampla ma bucur daca nu poate e mai bn ..deocamdata.
pupe
mie ciuda ca mi s-a rupt cozonacul!!!!!!!!!1

ufaaa si am facut doar unul cum il servesc daca am invitati??

magddalena spune:
apropo de febra nu am mai facut de 5 ani cand am avut o viroza respiratorie de atunci nimic.SI MA BUCUR NICI nu mai stiu cum se simte la febra
aa si nepotica mea avea varsat de vant cand am fost la ea si mama nu isi mai aduce aminte daca am avut dar pana acum nu mi-a aparut nimic deci.probabil am facut deja de mica..
corina_s spune:
fetele, l-am vazut pe bebe azi
are 6.8 mm si dupa eco 6 sapt si 4 zile (dupa UM am 6 sapt si 5 zile)
e in uter si i-am auzit si imimioara batand..are 119 batai/minut
6+
gabyv spune:
Corina, felicitari! si sarcina usoara 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
corina_s spune:
gaby

momentan au inceput greturile, tre sa stau sa ma gandesc inainte ce as putea baga in gura
dar o sa treaca si perioada asta, important e sa fie bine bebe
6+