Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 17
dianalaura spune:
Salut fetele!
Azi am intrat mai tarziu, dimineata l-am dus eu pe pici la gradi, apoi am fost la dr de familie sa ma ia in evidenta.....sa iau un mic cadou de iepuras lui Stefan...si acum la munca. Eu de Paste nu ma stresez prea tare..eu muncesc inclusiv sambata...de Inviere mergem la tara la bunicul meu, impreuna cu parintii mei, iar duminica probabil la amiaza vom lua pranzul la ai mei...asa ca ...pe acasa mai putine. Sa vad si eu ce reusesc sa fac totusi...ceva prajitura, dar nimic complicat, cred ca voi umple niste foi de napolitana cu ciocolata de casa mai lichida...si gata prajitura. Ma gandesc sa fac si ceva snitele, ciuperci la cuptor....De miel eu nu gatesc nimic, nu-mi place, face mama drob si ciorba si friptura, si o sa manance sotul la ei daca vrea miel
.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
draguta spune:
bunica mea isi strangea foile de ceapa, ieseau super si erau naturale, pe timpul lor femeile erau f. fertile, acum au iesit tot felul de prostii si bolile in floare
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta anckta sanatate multa, lasa geamurile daca nu te simti bine, eu am facut excese cu treburile zilele astea si aseara mi-a fost asa rau ca nu puteam sta in picioare bella asa stiu si eu, eu vreau sa le vopsesc cu '' carmin'', am facut si anul trecut tot cu ea si au iesit asa frumoase..acum sper sa-mi iasa la fel |
Multumesc

Ancuta , in curand
Monique77 spune:
ha fetelor!
a venit acum o colega si ne-a zis ca baietelul ei se pare ca a facut varicela
a plecat acasa la el
mi s-a facut rau va dati seama
ca io n-am facut
si doctorita mi-a zis ca trebuie sa ma gandesc bine ca ar fi bine sa fac vaccinul anti-rubella (cu pauza de jap jap 3 luni dupa aceea) ca altfel, fiind insarcinata si facand varicela pot avea mari probleme, posibilitate de avort si chiar in luni avansate cand e f grav....
insarcinata nu sunt
colega mea n-a facut nici ea varicela, poate ia acum de la copii....
sper sa nu fac
si mai am doua colege cu copii care n-au facut varicela 

sper sa nu am vreodata probleme....
neliaCris spune:
Sunt si eu pe aici.Da ar fii bine sa faci vaccinul sau,si mai bine ar fi sa intrii in contact cu varicela si sa o faci acum....desi sunt ceva complicatii la varsta asta din cate am auzit.Parerea mea,du-te in vizita la acel copil,daca in 2 sapt nu iei varicela,atunci fa vaccinul.Daca iei acuma varicela,scapi cu o luna de pauza,daca nu cu 3
.Parerea mea
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
dianalaura spune:
Eu sunt prin zona...dar mai vin clienti...nu pot lasa pagina deschisa tot timpul ![]()
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
gabyv spune:
Nelia, dur tare ce zici tu ... sa faca varicela special
nu as avea curajul!
Eu nu am facut desi m-am vazut cu fetita cea "purtatoare".
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
magddalena spune:
fetelor ridic si eu un deget pt cine face azi treaba!!
am bagat cozonacul si pasca in cuptor e un parfum..mhhhh
doar ca pasca mi-a crescut cam mult sia dat pe afara dar merge important e gustul..vreti o felie??
ouale rosii nu stiam ca se fac joia dar merg si sambata nu?
va pup
spor la tot ce faceti