Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

podeanu, eu am reusit sa dau jos prima oara tot ce era in plan insa am ramas insarcinata iar, si iar am ajuns la 73. si iar am inceput sa tin un "monti ametit" de data asta, si m-am poticnit la ultimele 6kg unde am realizat ca daca nu tin monti curat, nu mai merge ca inainte. NU MA LAS !!!
carmencita, asteptam provincia. care a avut eazytone si/sau easyrun. eu am vazut reviewuri bunicele pt ambele, dar parca tot nu ma incumet sa dau suta. adevarul e ca eu merg pe jos multicel, iar la sala alerg pina rup in doua treadmill ul ala . nu stiu care ar tb sa aleg.
cine nu stie sa mearga pe role - de ce nu va luati citeva cursuri? daca va tineti pe ele deja, eu cred ca nu va trebuiesc decit citeva sedinte.

daca vreti sa ma treceti in tabel iata datele mele

andapanda
1.59 m
59 - greutate actuala
53 - greutate tinta

daca am timp o sa fac o lista cu toate fetele si datele lor personale (care sa fie mai usor de urmarit) si ca sa ne ambitionam, propun sa raportam la fiecare doua saptamini noile date.

ehhh?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Anda cine sa-mi dea cursuri? Nu am auzit sa existe pe aici asa ceva.

Eu mi-am luat (la sugestia Delphinei) Asics de pe ebay.In magazin erau cu mult mai scumpi. Pot spune ca sunt indragostita de ei, nu i-as mai da jos din picioare. Incearca-i si tu la Sportexpert si apoi te hotarasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dragele mele!!!!

MARIUCO plesnesc de mandrie! Bravo! asa cum zice Dana urmeaza sa-ti iei niste KAYANO si esti pe val! Go for it!

Ehei, dragoste veche si la mine rolele! Mi-ar place sa pot sa fac asa bine cum mi-as dori. Merg, ma opresc daca nu e panta, adica vale . eu am practicat pas mal cand il aveam pe Seb in carut...cu carutul si cu rolele...ehe, alta viata.

N-am inceput dieta!!!! De cate ori zic ca o voi incepe, iar se iveste ceva care-mi bulverseaza cotidianul....
Imediat ce ma calmez, am sa-l incep...sportul la mine se limiteaza pt. moment la aquagym lunea si self-defense vinerea. Vreau si eu timp ca sa alerg:((((.
Oh! trebuie sa ma motivez! Mariuco, trimite-mi muzica saltareata

Va pupez!

Mergi la inceput

Anda, daca mergi e bun easytone, asa de fize mai mult. Aaca alergi, asics roules!!! Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

delphinm-am rusinat toata....
fast five, l-am luat de pe itunes, mama ce viteza am la vale...
abia am venit de la alergat, ma simt atat de bine... ma gandesc sa mai fac o tura... mai tarziu, daca nu incepe sa ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

V-am nimerit cu rolele, eu imi fac singura curaj. Dana am ras de nu am mai putut cand am citit cum ai nimerit in boscheti, asa ma vad si eu, n-am siguranta in mine.
Chiar asa, Anda Panda, buna idee. Am intrat pe you tube si am gasit acolo niste tehnici de franare si de incetinit pentru incepatori.
Merci.
Weekend placut,
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput

fetelor, reluam discutia despre running shoes? eu ii am pe ai mei de la Curves si is un dezastru!
Dana, ce si cum ti-ai luat? vreau si eu!

Mergi la inceput

Donc mergi in magazin si incerci de la Asics running shoes. Kayanao de la 13 in sus. Sa nu te sperie pretul . Dupa care Dana iti spune de unde de pe net i-a cump. Eu ii cumpar in general de pe ebay.com Kayano 17, 18 cred ca sunt ultimele modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Asa e cum spune Delphin. La Sport experts sunt 199 plus taxe, kayano 17.Nu prea mai gasesti kayano mai vechi 15,14 la magazin. Apoi ii comanzi de pe ebay, cu tot cu transport am dat $132.

Mergi la inceput

am gasit o oferta la nike running shoes. ce parere aveti? au reviewuri f bune pe site-urile de running

Mergi la inceput