Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Rox
Anda, de la Montignac, ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Bravo Rox !

Nici eu nu am nimic nou, ma mentin la 67 kg dar plec in vacanta in curind si nu vreau sa ma gindesc cit o sa pun acolo. De aia as mai vrea macar un kg juma sa dau jos. Insa la sala nu am mai mers asa regulat, tot am rv la chiro dimineata, si cind ma duc nici nu mai fac acelasi efort ca inainte dar ma bucur ca macar ma mentin.

Delphin tu chiar ai 1.70? 59 kg imi pare tare putin , parca in poze nu esti asa schiloada
Da am citit acum pe prima pagina ca ai 1.70.
De abia astept sa te vad in carne si oase. (sau mai mult in oase)

Pup la fetele slabe de pe aici

Born to shop, forced to work.

ce inaltime ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Buna seara!
Si eu cu raportul: am fost la doctor si a confirmat 58 kg, 172 cm, deci ar fi corect. Trebuie doar facut sport mereu ca sa mentin muschii la locul lor, in fond nu-mi pasa dew kg, ci de fermitate si endurance.

Rox, felicitari, felicitari, abia astept sa te vad!

Marule,

Philip, tot ai intrebat, Dana cred ca are 170 cm, dar sa stii arata fff bine , isi face ea personal griji fara rost. S-ar putea sa aiba oasele dense si d-aia se plange pe aici, dar te asigurt e superb construita si in realitate precum in imaginile de pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Asa deci, pana la urma nu suntem nicicum multumite, eu de ex dupa ce am slabit nu prea mai aveam dorsalul in shape, nu stiu cum sa zic. Dar pana la urma e ok, dupa ce am recuperat ce am pus in Cuba, din martie, cu mersul la chalet s-au mai adunat vreo doua. Ce am observat e ca s-a pus o parte la coapse in lateral, o fi de la easytone-ii mei sau de la urcat scari?
O zi bunuta si aveti grija montrealezele, azi sunt anuntate 32 de grade.
Carmencita,
Cristian 4 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

da philip, anda de la montignac, care am fost "prima la sport/prima la invatatura" (in privinta dietei), si care acum nu ma pot abtine sa nu iau "doar o gura de cozonac" ceea ce ma da peste cap TOTAL, deoarece metabolismul este mai greoi ca deh... acum 6 ani am tinut dieta prima oara, cu rezultate excelelnte, lucru care acum nu pot sa il mai spun.
cert este ca fac tot posibilul sa imi dau peste miini cind intru in bucatarie (ha ha, desi e "open concept"). acum am schimbat un pic programul de gym, sper sa dea rezultate mai bune asta de acum.

carmencita, si eu ma gindeam sa imi iau easytone dar inca nu stiu daca "merita efortul" sau nu. taman de solduri pronuntate vreau sa scap, si nu numai

spor la slabit, tonifiat, tinut diete...etc..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda Panda

da philip, anda de la montignac, care am fost "prima la sport/prima la invatatura" (in privinta dietei), si care acum nu ma pot abtine sa nu iau "doar o gura de cozonac" ceea ce ma da peste cap TOTAL, deoarece metabolismul este mai greoi ca deh... acum 6 ani am tinut dieta prima oara, cu rezultate excelelnte, lucru care acum nu pot sa il mai spun.
cert este ca fac tot posibilul sa imi dau peste miini cind intru in bucatarie (ha ha, desi e "open concept"). acum am schimbat un pic programul de gym, sper sa dea rezultate mai bune asta de acum.

carmencita, si eu ma gindeam sa imi iau easytone dar inca nu stiu daca "merita efortul" sau nu. taman de solduri pronuntate vreau sa scap, si nu numai

spor la slabit, tonifiat, tinut diete...etc..

va pup

www.dropshots.com/panda" target="_blank">POZE + FILMULETE

Anda cred ca am tinut Monti cam in acelasi timp. Eu am pus la loc cam tot ce am dat jos la Monti in plus de la lipsa de carbo ma umplusem de cosuri pe spate . (mie imi ies f rar cosuri-in general). In plus atunci atirna pielea pe mine. Acum am slabit atitea kg ca si atunci dar maninc sanatos, de toate,merg la sala, vad clar diferenta la brate, burta si picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pai Anda, eu am pus intrebarea, sa vedem ce zic si celelate fete. La mine e mai mult probabil ca e de la urcat scari, trecusem la nivelul doi, urcam cate doua scari odata, nu in fiecare zi, cam de doua, trei ori pe saptamana. De ceva timp, de cand am observat nu am mai urcat deloc, asa se explica si de ce am pus cele doua kile, n-am mai facut miscare deloc.
O sa incerc insa sa le dau jos, sa vedem ce startegie adopt, am incercat rolele lui fii-miu, insa nu prea am stabilitate pe ele. As putea sa ies in parc cu rolele, langa bloc e o pista pentru biciclete, insa nu sunt prea sigura pe mine. Merg pe role, insa eu cum fac sa ma opresc? Daca prind viteza mor de frica sa nu fac buf sau mai rau sa imi rup sau luxez vreu picior, ca-i pacat de piciorus. Una din role are in spate un sistem de pus frana, insa ar insemna sa merg intr-un picior, iar celalat numai cu calcaiul. Inca nu-s in stare, dar mai exersez prin casa, unde ma opresc de pereti sau de mobile.
Maine e vineri, va doresc sa treaca repede joia si vinerea, sa profitam de weekend acuma cat e vreme frumoasa.
Carmencita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmençita

Pai Anda, eu am pus intrebarea, sa vedem ce zic si celelate fete. La mine e mai mult probabil ca e de la urcat scari, trecusem la nivelul doi, urcam cate doua scari odata, nu in fiecare zi, cam de doua, trei ori pe saptamana. De ceva timp, de cand am observat nu am mai urcat deloc, asa se explica si de ce am pus cele doua kile, n-am mai facut miscare deloc.
O sa incerc insa sa le dau jos, sa vedem ce startegie adopt, am incercat rolele lui fii-miu, insa nu prea am stabilitate pe ele. As putea sa ies in parc cu rolele, langa bloc e o pista pentru biciclete, insa nu sunt prea sigura pe mine. Merg pe role, insa eu cum fac sa ma orpesc? Daca prind viteza mor de frica sa nu fac buf sau mai rau sa imi rup sau luxex vreu picior, ca-i pacat de piciorus. Una din role are in spate un sistem de pus frana, insa ar insemna sa marg intr-un picior, iar celalat numai cu calcaiul. Inca nu-s in stare, dar mai exersez prin casa, unde ma opresc de pereti sau de mobile.
Maine e vineri, va doresc sa treaca repede joia si vinerea, sa profitam de weekend acuma cat e vreme frumoasa.
Carmencita

Carmencita asta a fost visul meu sa invat sa merg pe role.Cind ii vad pe strada pe aia de aluneca asa usor imi zic ca nu e greu. Mi-am luat role acum citiva ani,ca si tine mergeam usor dar nu stiam sa ma opresc.Ah, pe mine ma ajutau copii si sa ma ridic de pe iarba dupa ce imi puneam rolele in picioare. Intr-o zi m-a luat sotul in parc, am mers f bine pina a venit o curba, eu tipam la el " ce fac acum" el imi tot zicea pai iei curba. M-am dus bineinteles tot drept direct in boscheti. Mi-am rupt pantalonii in genunchi, m-am zgirtiat toata.Asa am plins de ciuda si nervi pe el. De atunci nu le-am mai pus in picioare.
Adevarul e ca si mie mi-e frica sa nu ma lovesc la cap sau sa-mi rup ceva. Ia-ti casca si set din ala de cotiere si genuchiere si asa esti mai in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna fetelor,
delphin, ai sa fii mandra de mine: in pauza dintre cursurile de inot am inceput sa alerg. Am avut un soc cand am vazut cat pot sa alerg fara oprire. Recordul a fost aseara: 7 min fara oprire. Fac 3 km in 20 de min. Am decis ca atunci cand reusesc sa cobor la 15 min, atunci dublez traseul!
Normal ca am blisters, normal ca am dor muschii din locuri unde nu stiam ca am muschi... Dar imi place, abia astept sa vina seara sa o au la fuga. Mi-am pus fast five albumul pe ipod si pe telefon si alerg in ritmul muzicii...
Tot la 131 de pounds am ramas, nu vreau sa slabesc, vreau sa fac muschi, sa se aranjeze pielea pe mine.

a, si eu nu sunt de acord cu no carbs diet, pentru ca sunt obosita tot timpul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

buna fetelor,
delphin, ai sa fii mandra de mine: in pauza dintre cursurile de inot am inceput sa alerg. Am avut un soc cand am vazut cat pot sa alerg fara oprire. Recordul a fost aseara: 7 min fara oprire. Fac 3 km in 20 de min. Am decis ca atunci cand reusesc sa cobor la 15 min, atunci dublez traseul!
Normal ca am blisters, normal ca am dor muschii din locuri unde nu stiam ca am muschi... Dar imi place, abia astept sa vina seara sa o au la fuga. Mi-am pus fast five albumul pe ipod si pe telefon si alerg in ritmul muzicii...
Tot la 131 de pounds am ramas, nu vreau sa slabesc, vreau sa fac muschi, sa se aranjeze pielea pe mine.

a, si eu nu sunt de acord cu no carbs diet, pentru ca sunt obosita tot timpul...

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Unde e butonul de LIKE aici? Bravo Maru.Acum mai ramine sa-ti iei si Asics.

Mergi la inceput