Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 8
micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Neee, Iepurasul inca nu a venit. Asta a fost etapa de Florii. De Iepuras...mai vedem. Se pare ca mai urmeaza o noua jucarie.
Sper sa vina Iepurasul la toti copiii!
Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara
Magazinul meu
ale1212xa spune:
neatza
haideti la 
astazi Dragos s-a sculat tare devreme, deja face galagie prin patut, a avut si o trezire pe la 5:30, nu stiu ce a avut....
asa ca bag rapid o cafea si fug...
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe alexa...merge la fix ca je am fc o pishoarca de toata frumusetea...
je sunt cam cheauna...jiji s-a trez la 2 juma..bagat bibe iar je...n-am putut sa mai adorm la loc decat pe la 5 cred...timp in care atata m-am mai gadit la ce tre SA NU UIT...
intrebare...daca ma duc cu boarfele mi le schimba cu alt numar, nu? dar mi le poate si inlocui daca vreau altceva si eventual sa platesc o diferenta?![]()
s-a trez
revin
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity BF cum mai e Dani?sunteti bine?sper ca da, ![]() O seara frumoasa doamnelor ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Multumesc de intrebare, Simply, Dani e foarte bine, nu mai are aproape deloc bubite, doar ca stiu eu ca a avut si parca se mai vad ceva urme vagi, dar sunt estompate aproape de tot.
Inca nu ne-am hotarat sa plecam de Pasti de acasa. Nu stiu de ce, dar noua ni se pare o tevatura si harababura foarte mare sa plecam de acasa cu zeci de haine pt copil, carucior, jucarii, masinute, el nu sta in masina, obosim amandoi ca naiba pana plecam, pana ajungem.
Iar la mama sau la soacra, ca sunt ambele in acelasi oras, e stramt in casa, eu dorm pe o canapea in sufragerie, sotul cu dani pe o alta canapea in fosta mea camera, o singura baie, ne cam inghesuim, si toate astea pentru ce? Ca doar taica-miu a fost sapt trecuta la noi, soacra-mea si ea acu 2 sapt a stat aici, socru o sa vina de pe 12 Mai ....deci nu pot sa zic ca ne duce careva dorul sau ca nu l-au vazut pe Dani de un car de ani.
Ar mai fi cumnata si verisorii.....doar pentru ei sa mergem, ca stau si ei la casa,...dar cat pot sa stau si in vizita? Si uite asa cred ca vom sta acasa la noi.
Facem un gratar in curte si poate iesim intr-un parc cu Dani si cam atat. Oare inseamna asta bosorogeala? ca nu mai plecam ca pe vremuri....hai, impachetarea si in 2 ore eram gata plecati?
Bine, evident, Dani nu exista pe atunci.
I-am luat aseara din Carr4 lui Dani o masuta de joaca de exterior, un fel de lighean cu picioare
I-am luat si o multime de carti cu poze si animale ....nu prea e interesat de ele. Tot mopul, galeata, aspiratorul si carpa de praf sunt mai interesante.
Asa ca, va doresc o zi frumoasa. Si cu pufi pupaciosi. Al meu ma ia de gat si ma strage si ma pupa. Si eu ma topesc de drag.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...sarumana de coffe alexa...merge la fix ca je am fc o pishoarca de toata frumusetea... je sunt cam cheauna...jiji s-a trez la 2 juma..bagat bibe iar je...n-am putut sa mai adorm la loc decat pe la 5 cred...timp in care atata m-am mai gadit la ce tre SA NU UIT... intrebare...daca ma duc cu boarfele mi le schimba cu alt numar, nu? dar mi le poate si inlocui daca vreau altceva si eventual sa platesc o diferenta? s-a trez revin Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Daca ai bonul fiscal si nu ai rupt etichetele de pe haine, ti le- schimba in 30 de zile.
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza haideti la ![]() astazi Dragos s-a sculat tare devreme, deja face galagie prin patut, a avut si o trezire pe la 5:30, nu stiu ce a avut.... asa ca bag rapid o cafea si fug... o zi frumoasa sa aveti ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Neata!
Saru-mana de cafeluta. Buna rau!

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de Primavara
Magazinul meu
micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Multumesc de intrebare, Simply, Dani e foarte bine, nu mai are aproape deloc bubite, doar ca stiu eu ca a avut si parca se mai vad ceva urme vagi, dar sunt estompate aproape de tot. Inca nu ne-am hotarat sa plecam de Pasti de acasa. Nu stiu de ce, dar noua ni se pare o tevatura si harababura foarte mare sa plecam de acasa cu zeci de haine pt copil, carucior, jucarii, masinute, el nu sta in masina, obosim amandoi ca naiba pana plecam, pana ajungem. Iar la mama sau la soacra, ca sunt ambele in acelasi oras, e stramt in casa, eu dorm pe o canapea in sufragerie, sotul cu dani pe o alta canapea in fosta mea camera, o singura baie, ne cam inghesuim, si toate astea pentru ce? Ca doar taica-miu a fost sapt trecuta la noi, soacra-mea si ea acu 2 sapt a stat aici, socru o sa vina de pe 12 Mai ....deci nu pot sa zic ca ne duce careva dorul sau ca nu l-au vazut pe Dani de un car de ani. Ar mai fi cumnata si verisorii.....doar pentru ei sa mergem, ca stau si ei la casa,...dar cat pot sa stau si in vizita? Si uite asa cred ca vom sta acasa la noi. Facem un gratar in curte si poate iesim intr-un parc cu Dani si cam atat. Oare inseamna asta bosorogeala? ca nu mai plecam ca pe vremuri....hai, impachetarea si in 2 ore eram gata plecati? Bine, evident, Dani nu exista pe atunci. I-am luat aseara din Carr4 lui Dani o masuta de joaca de exterior, un fel de lighean cu picioare I-am luat si o multime de carti cu poze si animale ....nu prea e interesat de ele. Tot mopul, galeata, aspiratorul si carpa de praf sunt mai interesante. Asa ca, va doresc o zi frumoasa. Si cu pufi pupaciosi. Al meu ma ia de gat si ma strage si ma pupa. Si eu ma topesc de drag. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Ma bucur ca e mult mai bine Dani.
Cat despre plecat, sunt la sentimentul tau.
Si noi am face exact la fel! Nu m-am deplasa cu copilul, n-shpe mii de bagaje pt 1-2 zile de chinuiala. Nu la noi, astia mari, ma gandesc, cat la pui. Pe care nu l-as chinui. Mai ales ca ati tras cu el.
Si nu e bosorogeala. Vor mai fi ocazii de plecat. Si daca nici parintii nu inteleg, atunci cine?

Magazinul meu
lorex spune:
| citat din mesajul lui decenuela ce inteleg io din ce-am citit... bubu...e cam jucausa nyny..cam bate trotuerul mire...vrea statut de gospodina iar eu....am pomenit-o pe lorex..cand zicea ca arata a..om cand i se lipea stomacul de foame....am av si io o mik senzatie...dar am stins-o cu 2 covrigi Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

ancadragoman spune:
NU VREAU SA VA INTRISTEZ DAR AU NEVOIE DE VOI !!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163228&whichpage=2
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Si pt ca vorbeati de iepuras: noi i-am comandat o tricicleta lui Kiti, din banii primiti de el de Florii, si ne raman si de niste lopatele.
Subliniez "venit"! Adica au trimis-o prin curier, pe banii lor! Frumos din partea lor!