Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 7
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Simply...ai mai slabit 2 kg, zici? Offf, nici nu imi dau seama de unde...Cate examene mai ai?...Vazut caciulitzele crosetate...superbe, si ele, si modelutza zambitoare si cu muuulti dintzisori! ![]() . Zic si eu ca Nyny(![]() )...pai eu am cautat de-am zapacit o caciulitza crosetata pentru iris....am gasit una in toamna, cu chiu cu vai, care acum i-a ramas mica...O zi frumoasa tuturor! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

Am un examen important in iunie;
De slabit am slabit de peste tot,noroc ca am ramas cu creierul intact ,moralul ridicat si pofta pt bb2 :))
Pup fetele frumoase

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Simply cum sa zici ca ti-e jena? Fiecare scrie cand poate, nu avem norma la mesaje.![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

sper sa pun ceva kg inapoi,mi-ar placea
frumos titlu
Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa apropo de titlu, chiar vorbeam saptamana trecuta cu sotul din dotare ca noi mereu de Pasti ne-am luat de imbracat ceva nou si ca ar fi frumos macar lui Dragos sa ii luam anul asta, dar din lipsa de materiale financiare ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
micul cavaler si mami luiMami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny A bagat copilu' meu un mare castron de ciorba de stevie cu loboda si o jumatate de copanel. Prima oara am zis ca i-am pus prea mult, da la lins pe tot dintr-o suflare... Mamica fericita de Mara si de David |
ce bine papa ...superMami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Se vede ca are lumea treaba si piticii vor atentie Ce frumos, vad ca vin Iepurasii la pitici! Si pt ca vorbeati de iepuras: noi i-am comandat o tricicleta lui Kiti, din banii primiti de el de Florii, si ne raman si de niste lopatele. Hainute noi, la fel, si acum stam si ne intrebam ce sa ii mai luam si noi. Dar daca scapam la magazin, bani sa avem. Si sa nu uit! Mi-a venit adeverinta! Subliniez "venit"! Adica au trimis-o prin curier, pe banii lor! Frumos din partea lor!Noi ne intoarcem la smotru... ![]() Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/95-floare-alb-bleu.html" target="_blank">Sweet Blue Magazinul meu |

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Noi azi am patzit rusinica... am fost cu Ela sa-i cumpa incaltaminte sport de la deichman si Kay a vrut pe jos si mi-a tras la cutii de incaltaminte pe acolo... si pe la leonadro la fel, tragea cutiile jos, si scotea incaltamintea din cutii... si a trebuit sa stau numai dupa fundul lui ca sa pun totul la loc si sa am grija sa nu devastam nimic pe-acolo... ... si in real am facut shopping cu el in brate si la raionul de iarturi s-a smuls din bratele mele si imi cara iaurturi de la rafturi... dar am avut lingurita pregatita de acasa, si i-am desfacut un iaurt pe loc... am mai vazut bebelusi, carucioare, dar toti stateau cuminti, la locul lor, care adormiti, care plictisiti... si vostri pufi cum se comporta in mall-uri/supermarketuri??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui decenuela eu azi am avut o zi ok... pe la amiaza pt ca am considerat ca nu arde fara mine am fugit de la munca...in real...m-am tuns putin..pensat...( manechiura in alta parte ca era full) si ultimile cumparaturi... am fost fff multumita ca am reusit sa fac ceva si pt mine... apoi am iesit in parc cu jiji...intalnit cu mall-ista noasta de ... capitel ( mara)...m-am gandit la mire...ca nu mai are nevoie de sala...e atat de protectoare ( o sa se marite dupa jiji...adik spre 50 apoi ne-am intalnit in mega nostru parc de bloc..cu pretenii lui de cartier...pana ne-a luat frigul.. am aj acasa si...a venit iepurasul...la aman2...am cam marait io...dar na am apreciat estul ca s-a uitat la hainele din dotare sa vada marimea...ma rog..clar tre sa slabesc daca maine jiji e ok..termin si io cam totul..si vineri goooooo... ma duc sa-l culc... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Sa ai si maine o zi reusita

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny Seara buna... Cam cu asta mi-am ocupat si eu ziua de azi. Am innoit copiii de Paste. Si daca n-am facut o mie de drumuri pe la n magazine de copii, ca nu gasesc tot sa-mi placa intr-unul singur. Bonus inca un drum la piatza. Ma dor foarte tare picioarele. Toate drumurile astea m-au terminat. Ma duc sa fac un dus... ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Sper sa scapi repede de prb

Mami de
simplicity spune:
BF cum mai e Dani?sunteti bine?sper ca da,
O seara frumoasa doamnelor
Mami de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui nyny Seara buna... Ruxita eu n-am curaj sa-l dau pe David jos din carut cand intram intr-un magazin. Si asa de intinde la tot ce vede, chitzaie sa-i dau lui tot si ii tzopaie fundul ca o mingie... sunt sigura ca ar face ravagii... Dece bravo tie mami ca ti-ai facut putin timp si pt tine. Sigur ca te simti mai bine... ceea ce imi da si mie de gandit. Ce-ar fi sa ma bag si eu macar la un coafor maine? Micki poate nici n-a sosit inca tricicleta, dar sa o stapaniti sanatosi ![]() Ale1212xa sa poarte sanatos Dragos cadourile de la iepuras. ![]() Cam cu asta mi-am ocupat si eu ziua de azi. Am innoit copiii de Paste. Si daca n-am facut o mie de drumuri pe la n magazine de copii, ca nu gasesc tot sa-mi placa intr-unul singur. Bonus inca un drum la piatza. Ma dor foarte tare picioarele. Toate drumurile astea m-au terminat. Ma duc sa fac un dus... ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Ms frumos! Maine vine tricicleta. www.nichiduta.ro/detalii-produs-6104/tricicleta-pentru-copii-tracker" target="_blank">Asta este, dar pe portocaliu. Abia astept, ca parca m-am saturat de carut. Si asa poate oboseste si el mai repede.
Si voua sa va fie de bine si sa va bucurati de noile hainute!

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/96-nebunie-de-primavara.html" target="_blank">Nebunie de primavara
Magazinul meu

cum sa zici ca ti-e jena? Fiecare scrie cand poate, nu avem norma la mesaje.
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...