Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Esthera2011 spune:
MoRok eu fac salata cu ciuperci proaspete dar sunt bune si cele din conserva!...si fara usturoi daca nu-ti place!
theophillina spune:
Esthera, multumim frumos de complimente. Pleci, pleci, dar cand te intorci? Cred ca e terminat grecu' saracu'. Hai, te rog eu sa nu-l lasi singur (de tot).
Moro_K, pai da, in saptamana 8-15 am putea sa ne vedem, ti-am trimis un PM.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
anouk3 spune:
Buna fetele,
N-am mai intrat pe la voi ca a fost (si este) ca la nebuni la noi. A venit sora-mea, au iesit puii de curcan, au fost si fetele cele mari ale lui barbatu-miu si au fost cu totii calare pe calculator (mai putin puii )
Sunt asa.. intr-un fel.. ca incep munca saptamana viitoare si o sa fiu departe de Nicolas atatea ore pe zi. Stiu, nu sunt nici prima, nici ultima care merge la munca (Andreea stie mai bine..) si cu siguranta conditiile ar putea fi si mai rele, dar.. offf.. nu stiu, am o strangere de inima. Nicolas s-a re-cunoscut cu sora-mea si asa ce o mai dragaleste, ceea ce un semn foarte bun. In sfarsit.. oi intra in rutina si mi-o trece amocul..
Si acum incep cu uratul ca ne parasiti cu toatele gramada:
Esthera, daca mai intri.. drum bun iti doresc, sa petreci cum stii tu mai bine si sa te intorci cu forte proaspete si multa liniste in suflet.
Oana, si tie pregatire placuta si multi pupici Fanoulei!
Theo, distractie placuta si tie, sa va faceti de cap si Stelios sa fie super cuminte!
Moro, tu prin Romanica nu mergi? Ca vad ca e sezonul calatoriilor.
Andreea, hai ca ramanem singurele pe aici.. Ce mai zice Lukas? Cu munca cum mai esti?
Helen, ce bine ca ai mai intrat. Te mai astept cu povesti!
Offf, si sta sa moara si o ratusca pe care o tineam impreuna cu lebedele si suntem tristi cu totii ca devenise mascota casei. Asa mi-s de trista..
Va pup cu mult drag si incerc sa mai intru cand pot.
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
Esthera2011 spune:
Mie nu mi-e somn!...grecul meu se perpeleste singur in pat...si mai iese din cand in cand si ma intreaba daca nu vin sa ma culc!
La 3 dimineata ne trezim(nu stiu daca ma ia somnul) si la 4 plecam spre Athena! La 7:30...am avion spre casa parintilor mei!
Nu mai tine minte care dintre voi m-a corectat cand am spus ca merg acasa!....acum am realizat ca aici este casa mea!
Recunosc ca mi-e greu sa merg acasa deoarece tatal meu vrea o poza cu grecul!...nu vreau sa mint, mi-e greu ca o sa am de luptat cu conceptii vechi!...apoi, probabil stiti, oltenii sunt rai si barfitori...asa ca o sa mint (stiu ca nu e bine)...pe multa lume!
Uite nu stiu de ce...dar de data asta mi-e frica si sa zbor cu avionul (si nu e pentru prima data)!
Grecul meu se tine tare! Astazi a fost o zi ca oricare alta!...dar am inceput sa-l cunosc si la cat este de sensibil stiu ca o sa-i fie greu!
Imi aduc aminte cat m-a impresionat intr-o zi cand cu lacrimi in ochi mi-a spus ca sufletul lui este al unui copil!...mi-a frant inima...si-atunci am realizat ca indiferent cati ani trec peste noi...sufletul ramane vesnic tanar (v-am spus ca eu am ramas setata la 18 ani!)...
....sau mai imi aduc aminte ca intr-o zi, fiind certati, mi-a spus ca el nu poate sa traiasca in casa daca eu il parasesc!....ori o inchiriaza ori o vinde!
Si mai sunt sigura de ceva! In afara faptului ca aici, in Grecia e casa mea, cu flori si copaci fructiferi, cu zapacita de catelusa,cu muntele care imi raspunde de fiecare data cand deschid usa, dimineata, si-l salut voios...cu ploile interminabile...dar care au o linie melodica...cand trista, cand vesela...cu grecii care dupa ce-ti dau binete te intreba daca esti bine, cu marea...ohhhhh...cu marea cea vesnic purtatoare de povesti de iubire,cu soarele care incepe sa arda cu putere (gata...a venit vara!!!!!)....
.....si pe langa toate cele spuse mai sus...in componenta familie mele sunteti si voi!
Voi dragele mele, care stiti sa zambiti, sa intindeti un umar pe care oricine se poate sprijini!!!
Din acest motiv am decis sa-mi iau lapto-ul acasa....sa ma conversez cu voi!
Eu vreau sa ma intorc in Grecia mea peste cateva zile...dar trebuie sa-mi aranjez dantura!...sa fac niste analize in romanica...vreau si eu o corcitura greco-romana....si.....
...sa pregatesc actele caci anul asta ...ce sa mai....ma marit cu grecul meu
E aproape 12:00 noaptea...ma duc in pat langa grecul meu sa-i spun cat il iubesc!
...si nu pot sa nu va iubesc si pe voi,nu?....doar suntem o familie!
Noapte buna...din Grecia...si revin cu vesti...din romanica!
Ioannoula spune:
Off Esthera....cred ca deja esti acasa la mama ta. Ma bucur sa vad cum simti ca acasa e langa grecul tau.Ti-ai dat singura raspunsul la intrebarile pe care le aveai acum catva timp, si asta e cel mai bine.
Anuka multumim, si noi te pupam si ne pare rau de ratusca si mult succes cu munca. Nici eu nu m-as vedea departe de printesa mea. E bine ca o ai pe sora ta langa mine. Tin minte cand a venit mama pentru cateva zile, ii ziceam sotului ca d-abia astept, si ca o sa o las pe pitica sa scap de ea. Dar nu am avut putere sa o las.... Am lasat-o o ora cand am fost sa fac piata cu sor-mea, si cand m-am intors, o tinea mama pe picioare, si a sarit de pe picioarele ei cand m-a vazut, si asa ce m-a iubit...de am zis ca nu o mai las singura. Sa va spun si noul progres al puiutului meu. Ieri, ii faceam baitsa in albiutsa ei, si am lasat-o sa vad ce face.S-a apucat cu o mana de margine, si s-a ridicat in genunchi. Ta-su s-a speriat si a impins-o imediat. Asa m-am enervat pe el...nu am vazut om mai fricos. Eu o las sa vad ce poate ca altfel...o sa se faca o fricoasa ca ta-su.
Theo pupici si tie si nazdravanului tau. Cred ca asa o sa fie si a mea, ca deja cand vede laptop-ul se bucura si vrea sa-l loveasca.
Si lu Moro pupici multi si dulci, si la toate fetele de pe forum
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Esthera2011 sa fac niste analize in romanica...vreau si eu o corcitura greco-romana....si..... ...sa pregatesc actele caci anul asta ...ce sa mai....ma marit cu grecul meu |
Ce vesti superbe, Esthera!!!! Esti un suflet prea bun ca sa nu-ti dea Doamne Doamne un pui greco-oltean asa cum iti doresti!
Eu sa stii ca o sa astept cu mare nerabdare posta.. invitatie.. nunta.. daca intelegi ce vreau sa spun..
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
lukasnicolas spune:
Buna seara fetelor!
Acum am ajun acasa ,am avut o seara tare grea la munca ca astia sarbatoresc din timp 1 Mai...si cand ma gandesc la ziua de maine ma iau fioriiMa intreba Anouk ce mai face Lukas ,ce poate sa faca??....nazbatii,doar are antrenor bun ..pe taica-su.Sa va povestesc vineri seara am crezut ca mor de ras ca ajung la spital cu crampe abdominale...i-am facut baita piticului si cand sa il imbrac a fugit repede doar in pampers ...pe hol s-a intalnit cu taica-su care se pregatea sa intre la baie si se dezbracase din salon si era doar in lenjeria intima(mai pe romaneste in chiloti)si sa ii vedeti pe amandoi cum s-au transformat intr-o secunda in luptatori de sumo...da da de sumo...si se cracanau amandoi si se luptau se tavaleau ...spectacolul a fost copios tinand seama ca ei sunt doi desirati,doi schilozi...sotul meu are 1.96 si doar 75kg si Lukas ii semana foarte bine.Am ras pana la lacrimi si Lukas acum cum il schimb incepe spectacolul ca sa ma distreze.Am o saptamana de cand incerc sa il invat sa raspunda cum il cheama si cati ani are.Am facut multe repetitii si cand are chef raspunde ...UCA si dio...Azi am iesit putin in parc cu el ,il dadeam in leagan si vine langa noi o mamica cu o fetita si la un momentdat il intreaba pe Lukas..''pos se lene?'' iar el foarte mandru i-a raspuns..''DIO''...dar tot a primit de la mami incurajarile si pupici de rigoare chiar daca a incurcat borcaneleEstherasigur esti alaturi de familia ta frumoasa si numeroasa si iti pupacesti nepotii dar sa nu uiti de noi...Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca toate asa cum iti doresti pt ca esti un suflet tare frumos si sunt sigura ca ai sa fi o mamica tare buna pt puiul tau,ai sa-l adormi in fiecare seara cu cate un cantecel sau o poezioara si ai sa-i daruiesti multa dragoste.Te pup si te asteptam cu vesti din Ro.Anoukte inteleg pe deplin cu nelinitea ta pt Nik si chiar daca il lasi pe maini bune(sora ta)nu sunt mainile tale.Mie si acum imi este greu si a trecut un an si trei luni de cand muncesc si exiasta inca zile in care nu imi vine sa il las pt ca plange asa cu foc ca mi se rupe inima,nu in fiecare zi dar...eu cel putin nu am de ales trebuie sa muncesc...nu vreau sa te descurajez dar la noi a fost destul de greu cu despatirea si inca mai esteTheo drum bun am inteles ca pleci undeva ,ne parasesti vreo 10 zile ,sper sa te distrezi si sa te recreeziPup si celelalte fete de noapte buna si ne reauzim maineAndreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
carmaw spune:
Buna fete dragi
Sa va povestesc....Pastele singura ca erxact inainte sa fac plata pt pensiune suna tel a murit tante ANNIE sa George repleaca spre Belgia
Deci eu am ramas singura la Campina dar am petrecut cu vecinii
Apoi omul meu a revenit si am plecat cu masina spre cretani
Ploaie multa cit cuprinde si o mare deviatie.....pisicutu a plins si apoi sa linistit oricum saracutului in cusca atitia km nu ia fost usor(noaptea l am luat in camera de hotel in BG si apoi in cabina vaporului a fost iarasi calm)
P e linga Saloniki m am gindit la o draguta doamna carui ii retransmit sentimentele mele calde.(Miha zi din timp sa ti dau adresa pt pensiune ca sa fie mai ieftin...la 2 pasi sta sora lui George care va poate ajuta...sa aveti in vedere ca trebuie masina....vorbim)
Acum am ajuns la caprarie si vad ca s au taiat cei 7 plopi pt ca un nene si a facut semineu in casa si ii trebuie lemn....Ce sa spun??
In august plec pt 2 luni in Ro fac renovare la apartul lui mama caci trebuie sa l inchiriez si fac parastasul de 6 luni
Ce sa spun am ajuns casa e murdara ,am scrisori peste tot la tori comercianti trebuie repede sa scriu in Franta ca daca nu e problema
Ieri am fost intoarsa ma bintuie amintirile cu mama o sa fie ziua ei pe 4 mai...
Saptamina asta catre final cind voi termina cu curatenia ma voi gindi la o varianta mai ieftina pt plecarea in ro
Mai vorbim va pup si va cer iertare ca nu am mai scris
sa petreceti bine de 1 MAI
Ioannoula spune:
Buna fetele!! Ce faceti voi? Ce liniste e pe-aici...se cunoaste ca lipseste esthera.... Cred ca sunt nepotii pe capul ei... Si eu ma pregatesc de plecare... Astept sa treaca zilele.. In rest, toate bune. Va pup pe toate!!!
lukasnicolas spune:
Buna seara fetelor ...slabe miscari pe aici.Am intrat si eu ca sa spunMamitza_Alex sa fii sanatoasa si ferecita alaturi de cei dragi!!!Te asteptam cu vesti...
Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009