Mamici din Grecia (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Andreea, draguta, o sa treaca si asta. Din cate stiu eu, un nr mic de leucocite arata o infectie virala. Ficatul poate a fost dereglat putin de la antitermice si pe langa asta, probabil are si o mica anemie. Continua sa aiba febra si se simte rau? Plamanii sunt ok? Ca la infectie urinara ma gandesc ca ti-ar fi spus ca-l doare. Multa sanatate la pitic si tie nervi tari!
Carmaw, mi-a adus si un piper mai rosiatic. Mi-a adus si unul negru, ciudat rau, cu bobul luuung. Trebuie sa aflu ce sa fac cu ele . Misto faza cu Oana Dobre

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Salut voios la fete!

..inainte de toate sanatate multa puiutului Lukas!
Dragele mele...eu am inceput sa sofez!....si cu fiecare zi care trece imi place tot mai mult!...numai ca astazi m-am ingrozit...am fost martora (din masina) a unui accident infiorator petrecut pe trecerea de pietoni! Un tir pur si simplu a spulberat un om!...cam 30 de minute mi-au trebuit ca sa-mi revin! Am ajuns la concluzia ca aici se sofeaza jalnic...iar atentia nu trebuie sa fie indreptata decat la ceilalti conducatori auto (asta in conditia in care conduci corect).
...in rest...ca-n romanica!
Am citit ce-ati comentat mai sus despre asa zisa harturire sexuala!
Despre om se zice ca are antecedente...dar daca acuzatiile vin din partea americanilor....mie deja-mi miroase a complot!
Stau cat mai departe de stiri (tot timpul am ceva de facut).
Oricum indiferent de cat de grea ar fi viata in Grecia...tot nu se compara cu ce a aici(se poate sa fiu subiectiva tinand cont ca eu nu mai iubesc romanica!
Oricum, parerea mea vis-a-vis de criza, se exagereaza la greu!...daca nu va fi al doilea val...cu siguranta urmeaza criza alimentara...si apoi...daca trece si aia...mai au vreo gaselinta! Nu stiu cat sa cred in Noua Ordine Mondiala, in profetiile Maya, in asteroizi care ba se ciocnesc ba trec razant de Pamant dar sunt sigura ca ceva bine nu va fi!....asa ca, eu apas acceleratia la maxim...si trec cu zambetul pe buze si peste criza...si peste americani(oi calcape cineva pe coada???).
Pup fetele...pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna seara fetelor!

Multumim fetelor pt mesaje.Noi suntem BINE.A fost doar un virusel care ne-a nelinistit atat.Ce sa spun buna informarea dar ce e mult strica! Cautand pe net raspunsuri m-am ingrozit .Am citit ca poate fi vorba de leziuni hepatice,distrugerea maduvei osoase si chiar inceput de leucemie toata noaptea mi-am facut o mie de ganduri,dar azi ne-am linistit pt ca nu a mai facut febra de ieri dim si a facut si o eruptie cutanata,s-a umplut de spirachia,ceea ce se intampla dupa ce trece iosi.Am repetat analizele de sange si au iesit in parametrii normali.
Pupam toate matusicile ingrijorate si multumim pt suport

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Esthera calca cit mai multi te rog....
Cind ma gindesc ce maestri in ale "facerii" sunt
Asa rapid...;si au omorit presedintele ,si au omorit actrita,nu mai stiu sa aselenizeze pe Luna chiar disimularea OZN si a contactului cu ei... si chiar si faimosul 11 sept pune intrebari
Asa ca in acest nou caz credeti ca nu pot fabrica niste pete....???
Daca africanca iese din rind zboara din tara fagaduintei
Acum sunt in faliment....ca pina acusica ia ajutat moneda si economia chineza....na ca nu mai poate nici ea
Or sa vinda si tonele de aur din rezerva lor nationala si cam s a gatat cu fanfaronada...da las ca pun ei mina pe finantele mondiale prin omul lor de la FMI si o sa le fie mai bine
PS neata fetitelor ...o sa vad ce e cu pipirul ala rosu ca eu folosesc gri negru si verde

Mergi la inceput

Buna dimineata si de pe aici. Offf, vremea asta ma baga iar in depresie..
Ce bine ca Lukas cel voinic e iarasi voinic! Pana la urma ce virusel era? E ceva pojar de zici ca i-au iesit bubite? Asa-i cu informarea prea multa, si eu mai cad in pacatul asta si ma iau dup-aia cu mainile de cap.
Esthera, nasol cu accidentul. Am asistat si eu la unul si il am si acum in minte.. Cand ai examenul? Cum se mai da acum? Teorie si practica in aceeasi zi? Mi-aduc aminte cand am dat eu, era 22 decembrie, la Brasov, congel, zapada si viscol, iar maximum cu care putea merge si un sofer experimentat era 20 km/h. Nici acum nu stiu cum am luat permisul, ca condusul pe zapada e cu totul alta mancare de peste fata de un traseu obisnuit. Mult succes in continuare cu soferitul! Frumosii tai nepoti ce fac?
Carmaw, tot ce se intampla e o mare facatura pe care, din pacate, o platim noi. Am vazut si eu documentare si depsre asasinarea lui Kennedy si despre 11 septembrie si despre aselenizare.. ceva pute in toate (scuzati exprimarea eleganta). Indiferent cine e la conducerea FMI, n-o sa pupam noi, astia maruntii, vreun ban in plus sau vreo usurare. Mi-e sila de toate mizeriile astea si prefer sa ma concentrez pe bucuriile marunte de fiecare zi. Ca de exemplu:
..Mi-am bagat alaltaieri picioarele in mare si nu era chiar congel, deci cum trece si vijelia asta planuiesc o escapada la plaja, mai ales ca Nicolas o adora.
O zi buna sa aveti si soare.. in suflet!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Fetele, am si eu o intrebare..
Voi cum faceti cu platile pe care le aveti de facut in Romania? Eu, de exemplu, am rate la banca, facturi la apartamentul pe care-l am in Brasov, d-astea..
Am cont la ING si le faceam pe toate cu online banking, dar mi-am pierdut masinaria aia care genereaza parole si atata m-a frecat ING-ul 4 luni cu procuri care nu-s bune (azi mi-au cerut si apostila! de zici ca fac procura sa-mi mute milioane de euro in Bahamas), ca azi m-am enervat rau de tot si le-am zis sa-mi inchida contul ca sunt idioti.
Am cont in euro in Ethniki aici, dar oare pot sa platesc in cont de lei direct? Nici nu stiu cum naiba sa fac, ca m-am saturat sa ma rog de unul si de altul sa-mi plateasca hangaralele mele.
O sa intreb si la Ethniki oricum.
Asa-mi vine cateodata sa vand casa aia din Brasov ca numai cheltuieli am cu ea. Nu o s-o fac, dar e tare greu sa n-ai pe nimeni prin zona la care sa apelezi (ma refer la rude, ca de prieteni chiar nu pot sa abuzez). Ma mai ajuta o vecina, dar si ei tre' sa-i mai imping cate ceva ca mi-e rusine.
Pup!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui anouk3

Fetele, am si eu o intrebare..
Voi cum faceti cu platile pe care le aveti de facut in Romania? Eu, de exemplu, am rate la banca, facturi la apartamentul pe care-l am in Brasov, d-astea..
======================================================================
Fetita
Faci asa :cind te duci in ro deschizi cont la o banca si pui bani in cont
Dai apoi ordin de plata permanent pt telefon lumina gaze(platesti cam 1,5 RONI PE FACTura platita)
Intretinerea eu o las pe negativ si o regularizezi cind ajungi sau platesti in avans inainte de a pleca spre grecia
Ai facut cerere sa te scoata de la intretinere??
In toate cazurile trebuiesc bani disponibili
Si nu uita cere sa ti se trimita factura prin email(eu asa am facut pt lumina din buc)
Acum poti si sa platesti din contul tau de la greci dar o sa te omoare comisioanele
Eu zic lasa asa si aranjezi tu cind ajungi

PS nu vinde casa...incearca s o inchiriezi

Mergi la inceput

anouk
Uite ai aici la ce poti folosi 'poivre rouge'
Verzi ca sunt toate retetele de la entre uri pina la desert

a ca am uitat
Eu tot am dat in ro...pt cel mai mic serviciu trebuie sa dau ca altfel...
Si ca sa intelegeti mai bine o sa spun caci atunci cind vin singura nu am masina si daca'prietena' mea ma aude ca vreau sa merg la AUCHAN sa mi fac cumparaturile repede merge si ea(ea are masina) ca stie ca imediat dupa ii dau banii pe benzina
Niciodata nu a spus ;;;'lasa da mi doar jumatate ca doar mi am facut si eu cumparaturile
Daca imediat ce ajung acasa nu i dau..;ca ma iau cu treburi ma ia cu "vai ce scumpa s a facut benzina' etc etc etc
Asta e cu relatiile umane in RO

Mergi la inceput

Multumesc mult, Carmaw, de sfaturi!
Faza nasoala e ca nu o sa ajung in Ro in urmatorul an, cel mai devreme preconizez la anu' in septembrie ca anul asta nu ma incumet sa calatoresc cu Nicolas. E mult prea neastamparat.
Pana ajung, am vorbit cu sora-mea sa deschida un cont pe numele ei cu online banking si sa ma folosesc eu de el.
Cu intretinerea, ca proasta, nu m-am gandit sa platesc in avans . Da, m-am scos de la intretinere, dar tot e cate ceva de plata. Iar la lumina n-am stiut ca pot primi factura online. O sa ma interesez.
Mai, n-as vrea sa inchiriez pentru ca si inchiriatul asta presupune sa ai o persoana care sa urmareasca cat de cat chiriasii, sa nu ma trezesc ca demoleaza casa ca tare am mai muncit la ea.
Cu piperul rosu.. cred ca ai vrut sa dai un link, dar nu s-a agatat..
Iar cu prietena ta.. eu nici n-as putea-o numi prietena, cel mult amica sau cunostinta. Atata lucru bun au si grecii, ca sunt ospitalieri si stiu sa faca cinste.
Si nu in ultimul rand.. buna dimineata tuturor!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput
Mergi la inceput