Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 14
anouk3 spune:
Vai, Andreea, ce frumoase sunt pozele!! Iar piticul e delicios, ai un copil minunat! Frumos de la nastere.. Cum danseaza el..
Mi-ai facut pofta si am pus niste POZICI de pe la inceputurile noastre.. Nu va speriati de maimutica! Este tot el, Nicolas cel zbanghiu, doar ca nitelus mai sifonat si mai cu chelie . Am pus si o poza cu mine cu burta gata sa explodeze. Eram in asteptare in Volos, sacaita, incalzita, tracasata, singura si cu burtoiul ca un bolovan drept inainte. De la spate nici nu-ti dadeai seama cat sunt gravida, dar din profil.. valeeeeeeu!
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare
lukasnicolas spune:
Hai ca nu am putut sa dorm si deci bananai pe DC
Anouk multumim de complimente.Ce burtica tuguiata aveaiiar Nik este aproape neschimbat ..in poza in care''doarme pe unde apuca'' are aceeasi fata dragalasa ca acum.Luka mi se pare ca s-a schimbat mult.Iar poza de la nastere..of amintiri ,si eu tot la Volos am nascut,am recunoscut imediat spitalul.Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
theophillina spune:
Neata fetelor!
Poftiti la o cafeluta de week-end!
Of, eu iar sunt depasita de situatie si nu reusesc sa mai scriu.
Theodora, am vazut baietii, wow, ce au crescut, vor fi adevarati greek macho in curand. Iar tu arati de milioane, ca de obicei.
Corina, ce pui frumosi ai si tu, ce mare e Aris, iar Silvia e o papusica.
Alex, acum 2 ani cand m-am maritat eu, am cautat rochie si aici, aici mai mult se practica inchiriatul, care costa la fel de mult ca si cumparatul rochiei. N-am inteles de ce. In fine, cert e ca aici la mine in Halkidiki era 1200 de euro sau de-o inchiriezi, sau s-o cumperi. Cred ca la Salonic sau la Atena e mai scump sigur, cel putin dublu. Eu pana la urma am imprumutat o rochie de la o prietena, am mai modificat-o si am avut o rochie superba, zic eu, dupa gusturile mele. Iar cu Bya nu-ti mai face griji, asa zic si eu c-o sa invete sigur la gradi greaca.
Ioannoula, asa m-am simtit si eu in Ro, imi doream sa plec cat mai repede. Daca as putea sa-i aduc pe oamenii dragi aici, ce bine ar fi, insa pentru unii dintre ei, acasa e acolo. Ce nunta, ce nunta???
Andreea, cred ca te puteam ajuta si eu cu picassa, dar daca intru o data pe saptamana..., bine ca ai gasit ajutor pe DC. Am vazut pozele (toate), mie nu mi se pare ca s-a schimbat Lukas f mult fata de cand era mic, e un frumos si-un strengar, iar filmuletul unde danseaza m-a dat pe spate la propriu ca danseaza peste 3 minute, mai are si Stelios niste filmulete de cand era mai mic si dansa, acum insa nu mai danseaza. Iar tu erai asa de slaba la botezul lui Lukas, eu uite ca face fi-miu 1 an si sunt in pioneze cu greutatea.
Carmaw, of, iar ai patit-o. Multa sanatate si ai grija de tine! Cu soutiile din baie tre’ sa fac si eu ceva urgent, ca mai nou, incaperea preferata a lui fi-miu e baia, am comandat un dulap sa inchid toate substantele periculoase, ca acum le-am ascuns intr-un alt dulap. Si mai nou ii place sa linga cada, asa ca o dezinfectez in fiecare zi si-apoi o spal cu sampon de bebei, ca sa poate fi linsa in voie. Wow, spalat in baie cu periuta de dinti??? Da’ stiu ca ai rabdare si nervi tari!!! Am vazut asa pe fuga site-ul cu pantofi, m-am uitat doar la cei de bebe, sunt misto intr-adevar, dar au niste preturiiiii!!! La aia de dama nu ma uit ca slabiciunea mea sunt pantofii si sigur nu ma pot abtine. Oare livreaza si in Gr? Hi, hi, hi!!!
Anouk, am trimis ieri pachetelul, sper sa va fie de folos. Am vazut pozele de la ziua lui Nick, superb totul, si baiatul, si mami, si tortul, si familia, si atmosfera. Bravo, felicitari si la muuuuuulti ani inainte!!! Am vazut si pozele de la inceput, e neschimbat Nick, doar ca a mai crescut, iar tu asa o slabatura gravida, ma si enervezi. Eu cu aerobicu’ stau prost, in sensul ca la sala s-a terminat pana in toamna si pe acasa nu prea fac. Kg n-am mai dat jos, decat cateva inainte de Paste, da rpartea buna, ca sa zic asa e ca n-am mai luat nici de sarbatori, nici cand am fost in Ro.
Esthera, plina de voie buna ca de obicei, wow, ce de treburi faci tu acolo, succes in toate si pupici la nepotei!
Moro_K, ti-am zis, n-avem noi noroc sa ne vedem neam. Dar reusim vara asta sigur, sigur, e un target deja pt mine.
Va pup pe toti/toate mari si mici, ma duc sa vad ce mai fac. Lui fi-miu i-a luat bunica-sa din Ro tricicleta si toata ziua e calare pe ea sa-l plimb. Maine tre’ sa ne ducem la o nunta in Serres si nu stiu cum sa ma organizez mai intai. Am pregatit hainele mele si-ale lui fi-miu, taica-su nu s-a hotarat inca cu ce se imbraca, sa-mi fac o manichiura, pedichiura azi, si-oi mai vedea.
Weeke-nd placut tuturor.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
anouk3 spune:
Multumesc tare mult, Theo, pentru pachetel! Am reusit sa-l pipai pe la gingii ieri si e jale! Se simt ceilalti 3 molari primari bine de tot sub gingie, e umflat tare la un canin jos.. ce mai, ne asteapta zile grele (si mai ales nopti..)
Multumim mult si de complimente.. Urmeaza Stelios. A propos, a inceput sa mearga sau tot de-a busilea?
pozici Nicolas cel Mare
theophillina spune:
Anouk, chiar sper sa va fie de folos gelul de dintoci. Stelios merge ca si Nick tinut doar de-o mana, alearga de-a dreptul asa, insa nu o ia singur. Insa nu de frica nu merge, ci pentru ca pur si simplu nu si-a dat seama ca poti sa mergi si fara sa te tii de ceva. Insa eu nu ma grabesc deloc cu mersul, ca daca o ia in picioare, s-a zis de tot cu linistea noastra. Eu am mers in picioare f tarziu la 1,5 ani, insa n-am mers deloc de-a busilea, iar taica-su a mers pe la vreo 10,5 luni. Deci el cam intr-o luna, cel mult doua zic ca o ia la sanatoasa dupa cum il vad.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
lukasnicolas spune:
off,ne-am trezit acum si Lukas arde tot ,are o febra.I-am dat depon dar ce ma ingrijoreaza este ca nu are nici un alt semn de raceala...la doctor nu pot sa ajung decat luni ca sam-dum nu e nimeni la policlinicasper sa fie bine dar nu inteleg de la ce sa faca febra?
Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
anouk3 spune:
Buna dimineata!
Andreea, cum e Lukas? A mai facut febra? Tine-l cu depon pana ajungi la doctor, eventual alterneaza si cu ibuprofen. Sper totusi sa fi fost ceva trecator, vreo insolatie.. sa treaca.
pozici Nicolas cel Mare
Aldebaran spune:
salutare fetelor!
A venit vara in sfarsiiiit! Astept sa se trezeasca fi-mea si iar iesim.
Anouk- sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos! La multi ani(scuze de intarzierea urarilor!
Andreea (lukasnikolas) - nu intra in panica, si mie mi-a facut Aris de cateva ori febra fara niciun alt simptom. il duci maine la doctor. daca nu are probleme cu respiratie, controleaza-i febra cu antitermice sau baita calduta.
Theophilina -multumesc! banuiesc ca ai vazut pozele pe FB, nu?
Pentru toate fetele de aici
lukasnicolas spune:
buna ziua fetele!
Lukas e rau a facut si azinoapte si dimineata si la pranz febra.Nu mananca nimic nici macar lapte si plange din orice...pana maine inebunescveau sa stiu ce are si pana maine nu mai rezist...sper sa fie bine.Ii dau prostan din 8 in 8 ore dar febra il apuca mai repede.Va spun maine ce am facut o zi buna!Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
anouk3 spune:
Andreea, de-aia am zis sa alternezi antitermicele, ca sa-i poti da la intervale mai dese.
Multa sanatate piticului!
pozici Nicolas cel Mare