Schimbare pasaport
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Olim,imi parte rau dar nu am intzeles intrbarea!
Deci eu nu mai am card de identitate romanesc,pentru ca sunt cetaztean roman cu domicliu in strainatate!Cardul(buletinul) se preda in momentul in care intri in posesia pasaportului de cetzean roman cu domiciliul in strainatate!
Daca-l pierzi,il declari pierdut si faci altul!Intre timp probabil se elibereaza o adeverintza,ma rog te potzi legitima in anumite situatzii si cu permisul,cardul de asigurare sociala...cam astea-mi vin in minte acum!(daca am intzeles eu bine intrebarea!!!!)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
olim spune:
da, am intrebat ce faci daca pierzi pasaportul.
stiu ca la pasaport iti trebuie copie dupa buletin , dar daca nu il mai ai cum se procedeaza
ca doar nu poti da copie dupa permisul de conducere .
al meu permis e spaniol, eu l-am predat pe cel romanesc, deci nu cred sa fie valabil cu rezidenta de Frantam sau poate cine stie
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim si noi am cerut pentru alex sa il pastram pe cel vechi, si mi-au taiat poza cand am depus actele, asta la baia mare Lalexandra, al meu sot tot la Targu Mures a facut pasaportul, si a venit plicul de la Bucuresti, cei drept ca in mai, poate de atunci or fii avand aparat la Mures, dar eu stiu de la prieten care lucreaza la Cluj la pasapoarte ca doar Bucurestiul face biometrice, cele din provincie sunt aparatele pentru pasapoarte clasice si nu imi vine sa cred ca nu este la Cluj si este la Muresdar nu zic nu |
nu te contrazic, din surse sigure nu stiu daca au sau nu, insa eu asa am inteles (stiu ca citisem la un moment dat pe net), iar daca a fost gata asa repede, m-am gandit ca au ei acolo...
_
printisorului Alessandro
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim da, am intrebat ce faci daca pierzi pasaportul. stiu ca la pasaport iti trebuie copie dupa buletin , dar daca nu il mai ai cum se procedeaza ca doar nu poti da copie dupa permisul de conducere . al meu permis e spaniol, eu l-am predat pe cel romanesc, deci nu cred sa fie valabil cu rezidenta de Frantam sau poate cine stie |
Atita timp cit esti(deja) posesor de pasaport de cetatzean roman cu domiciliu in strainatate,nu ai nevoie de buletin la reinnoirea pasaportului!
Am crezut ca te referi efectiv la un control de rutina,unde eventual te-ai fi putut legitima cu permisul!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit