Incepand de azi -10 kg (cap 7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu prea bine!
Am avut 3 zile de petreceri si acum inlatur efectul.De azi nimic dupa 18.Sport nu fac ,nefiind perioada optima.
Ma bucur ca simti ca se duce din burtica.La mine nu e cazul.
Cel mai trist a fost ca am vrut sa imbrac o rochie ,purtata o singura data ,care nu-mi mai vine.
Cind vad cite kg am ,vizualizez fiecare kg ca pe un pachet de zahar de 1 kg.Sint plina de pachete ,pachete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Asta e buna cu vizualizarea kg ca pe un pachet de zahar de 1 kg.
Aici in Canada e o emisiune - The last 10 lbs (adica ultimele 5 kilograme) in care aleg cite o tipa care vrea sa slabeasca 5 kilograme si nu reuseste si analizeaza tot ce maninca, etc. Cind stiu exact care e problema in regimul candidatei - de exemplu maninca prea multe gogoshi - ii aduc 5 kilograme de gogoshi sa le vada si ii zic ca alea sunt toate pe fundul ei si ca sa se gindeasca la imaginea gogoshilor pe fund de fiecare data cind pofteste la ceva. Dupa aia le pun la regim hipocaloric (cam 1200 cal pe zi) plus sport 5 zile pe saptamina si majoritatea reusesc sa dea jos cele 5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Inscrie-ma si pe mine.Asta da audienta!
Saptamina asta am perturbarea lunara ,asa ca nu fac sport ,dar ma apuc de alergat,de simbata.In casa e prea cald ca sa pot face miscare.
S-au adunat citeva fete la Dukan si sper sa ma sustina moral.

Mergi la inceput