Incepand de azi -10 kg (cap 7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Dulcetica - multumesc mult de dieta. O prietena a mea a fost la nutritionist aici in Canada si a primit aproape aceeasi dieta (diferenta e ca maninca la prinz salata cu pui/ton in loc de supa probabil pentru ca aici lumea nu prea gateste). Oricum - nutritionistul i-a explicat ca pierderea in greutate din prima perioada de dieta (ea a tinut 4 saptamani de start) este datorata pierderii de apa (daca nu maninci carbohidrati, apa nu se fixeaza in organism) si datorita faptului ca dupa primele doua saptamani fara carbohidrati, corpul va fi epuizat deja resursele de carbs din care isi ia energia si nu are alta solutie decit sa arda grasime pentru energie. Asa incepi sa slabesti. Prietena mea a slabit foarte mult (cam 10-15 kilograme intr-o luna) dar era si mult mai plinuta de cit noi (cam 80 de kg as zice). Si ea e cam de aceeasi virsta cu tine.

Multa bafta cu dieta. Incep si eu de azi asa ca ne sustinem reciproc.

Apropo - nu esti singurul caz disperat cu hainele. Eu mai incap in doua perechi de pantaloni de primavara/toamna care ca si ai tai erau foarte largi (gen salvari). Acum imi vin taman bine. Probleme e ca pantalonii de iarna nu pot sa ii trag mai sus de pulpe. Nici vorba de fermoar. Astia sunt pantalonii care acum un an ii purtam cu leggins pe dedesupt iarna. Ce sa mai vorbim...la cit de repede vine iarna aici in Canada eu probabil ca o sa trebuiasca sa imi iau cel putin o pereche de pantaloni si una de blugi ca nu cred ca slabesc asa de repede sa incap in hainele vechi.

Hai sa ne tinem de dieta de data asta si poate avem de ce ne bucura intr-o saptamina.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca azi nu am fost pregatita cu pachet pentru prinz la serviciu asa ca a trebuit sa ma duc la cantina unde in mod normal au tot timpul supa de pui dar nu si azi. Asa ca am mincat supa de varza ca asta aveau si o banana de dimineata. Total pe linga regim dar mi-am propus ca orice abatere de la regim se sanctioneaza cu 30 minute de sport. prin urmare sunt datoare cu o ora de sport azi (supa de varza + banana de la micul dejun). Mai bine asa decit sa amin sa ma apuc de maine sau de poimaine. Din fericire am toate ingredientele pentru regim acasa asa ca sunt ok pentru viitor desi joi am o cina de afaceri si probacu siguranta nu o sa ma pot tine de regim DAR...suplinesc cu sport si pe urma puncy si de la capat de vineri.
Morala: nu renuntati chiar daca mai dati si pe linga. LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ieri am fost suspect de dedicata.N-am calcat deloc pe alaturi.Am tinut fara legume ,ca sa accelerez procesul ,in speranta ca vad un progres si e motivant.
Dimineata -iaurt
prinz- iaurt ,o cutiuta mica cu perle de brinza 2%,putina carne din supa
seara -iaurt,o bucatica de piept de pui la cuptor
Deci o zi de proteine exclusiv.
Seara am facut 27 min de sport, 12 min pilates si 15 min stepper.
Georgia ,este exact ce spui tu ,adica organismul nu mai are carbohidrati si va incepe sa arda din grasimi ca sa aiba energie.Abia astept!Eu pot functiona mult din rezerve proprii.
Nu-mi mai cumpar nimic!Nici nu ma gindesc!Pai daca incep sa iau haine supradimensionate, e ca si cum as accepta ca nu mai e nimic de facut.Ma imbrac cu pantalonii astia pina-i rup si gata.Pentru cine stie magazinul ,i-am luat de la Primark ,un fel de magazin cu haine ieftine,asa ca nu m-am suparat prea tare ca am gresit marimea.Dar,se pare ca nimic nu e intimplator in univers...
La mine grasimea e concentrata pe abdomen ,de aceea nu pot incheia nimic.Daca s-ar duce niste kg de pe burta ,tup si eu in niste haine mai normale ,chiar daca mi-ar veni mai fixe si apoi nu renunt ,pina la marea transformare.
Pe 4 si 6 noiembrie merg la niste botezuri,pe 8 noiembrie la 25 de ani de la casatoria cuiva ,deci pina atunci nu renunt.Sa vedem cum rezist!Probabil numai cu ajutorul vostru....

Mergi la inceput

Dulcetica mergi inainte. Eu nu o sa pot tine ca la carte pina vineri din cauza de prinzuri cu colegii de serviciu si alte festivitati dar suplinesc cu sport. E foarte greu sa gasesti doua saptamani in care sa nu ai tentatii dar de vineri nu am nimic programat asa ca o sa tin si eu full-time. Macar sa raportez stationar lunea viitoare.

PS: In legatura cu pantalonii...eu trebuie sa imi iau ca nu se pune problema ca trag fermoarul cu greu. Eu nu pot sa ii trag in sus peste fund.

Mergi la inceput

Buna,
Aseara am mincat niste cascaval ,ca simteam ca mor de foame.M-a prins si un pic descoperita ,ca n-aveam niste brinza si niste iaurt,asa ca am cedat un pic tentatiei.Per total insa am tinut ca lumea si cu un pic de cascaval mu cred ca-i problema.In continuare tin exclusiv proteine.
Te inteleg perfect cu prinzurile astea si alti factori perturbatori.Si eu merg simbata la o intilnire la prinz si dupa amiaza la o aniversare.Intilnirea e cu masa cumparata in scop caritabil si daca tot dau bani mai multi ,probabil voi minca.Luni se pare ca merg la restaurant si apoi la teatru.Incerc sa fie cit mai putin distrugator.
Da,vom compensa cu sport!
Aseara am dat cu aspiratorul si am sters covoarele cu carpetin.Nu stiu cit au insemnat aceste activitati casnice in consum de calorii,dar am transpirat la dat cu peria pe covor ,mai mult decit pe stepper.Din pacate nu-mi sta in obicei sa mut muntii prin casa asa ca tot la sport e baza.

Mergi la inceput

Dulcetica m-am uitat azi si zice ca o ora de curatenie e cam 140 de calorii. Curatenie lejera nu cum ai facut tu.

Mergi la inceput

Vai ,deci trebuia sa fac 2 ore?
Ieri am facut vreo 40 minute sport si am deja febra musculara.
Azi m-am cintarit si am 63,5 ,deci am dat jos in 3 zile, 2 kg .
Inca nu m-am constipat ,ceea ce e foarte bine,ca eu tin in continuare Dukan.
Oare cum fac eu in weekendul asta sa respect ,cu atitea mese?
Mi-e teama si de iarna ,ca tendinta e de acumulare nu de scadere si am inteles deja ca daca nu tin situatia sub control eu n-am limita la kg.Depun in prostie!
Aseara a venit cu niste prajituri,de-ai fi mincat si cartonul si m-am abtinut.Am atins un pic cu lingurita,gustul era minunat si gata.
Cred ca sint un pic ametita de foame si mi s-au atenuat reflexele naturale.
Laura, tu ce mai faci?
Georgia ne tinem tari in weekend ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

eh .. nu prea stiu ce fac ...
Dieta stricta nu am reusit sa o tin. In prima zi am inlocuit carnea de pui seara cu 2 felii de telemea, iar in salata de varza am strecurat si 2 rosii mici. A doua zi a fost ok pana pe la 19 cand au avut copiii musafiri, le-am facut pizza si am mancat si eu un patrat (ca de 10/10cm). Ieri am ametit-o cumva ... dar am baut un pahar de vin. Ca idee, nu am mancat deloc paine, patiserie, cartofi, orez etc. Incerc doar carne slaba si legume. Cantarul imi arata dimineata cu 1 kg mai putin. Sport insa nu am facut deloc . Maine mergem pt 2 zile la mama mea care sigur nu ma va lasa sa mananc numai salata cu gratar (plus ca a facut o zacusca dementiala si nu se poate sa nu o gust), tata imi lauda la telefon visinata pe care trebuie sa o gustam impreuna ... deci ma asteapta zile grele
Voi sa nu faceti ca mine!

Si sa stii ca te admir, dulcetica, pt vointa de a face sport. Bravo!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

1kg pe saptamina dat jos ,adica rezultat pe cintar pina luni e perfect.Ce se intimpla in weekend e o mare necunoscuta pt. mine.
Dr zice ca perioada asta de 2 saptamini in care trebuie tinut cu aport de glucide f redus invata organismul sa nu mai fie dependent de ciocolatele , nu mai da semnale care comanda maninca acum un tort intreg si il determina sa inceapa sa arda din depozitele de grasime(sunculite ,colacei ,valurele).
Evident ca si un regim de bun simt in care sa detinem autocontrolul si sa0i dai din joi in paste ceva bunut nu e rau.
Eu sint constienta ca daca nu spun stop n-am cum sa simt un efect concret avind prea mult si fiind dispuse atit de inestetic.Metabolismul asta nu ma ajuta deloc si incerc sa-l mai determin sa arda mincind mai des.
Aseara eram tot moarta de foame si am mincat un iaurt mititel.Aparent pare sa ma tina elanul ,ca n-am ajuns la 65 kg uitindu-ma la televizor.

Mergi la inceput

Dulcetica - mie nu imi e de weekend, mi-e mai frica de restaurant in seara asta. Eu de obicei in weekend sunt cuminte.
Cel putin de maine sunt gata cu tentatiile si pot sa incep si eu sa tin cura cum trebuie.
Apropo de curatenie...mai bine nu comentez ca pe mine ma apuca rar sa fac mai mult de o ora. Mai mult fac curatenie de intretinere, cam 10 minute decit sa ma apuc sa intorc casa pe dos.
Stii vorba aia..." cind te apuca cheful de munca ascunde-te intr-un colt si asteapta pina iti trece."

PS: Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar eu nu cred ca numai in doua saptamani scapi de nevoia de dulce. Se zice ca dureaza 21 de zile sa iti faci un obicei nou asa ca...daca esti obisnuit sa maninci ceva dulce zilnic.....parerea mea e ca dureaza mult mai mult pina te lasi. Oameni suntem....

Mergi la inceput