Masa de Paste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat sa vad cum stati cu treaba tare frumoase meniuri aveti Osna tare frumoasa Pasca ta , ma tenteaza tare .
Nici nu stiti ce va invidize pe cele din Romania care aveti stevie si loboda ...sunt putinele lucruri care nu reusesc sa lle gasesc in Franta, astea si leusteanul dar pe ala il aduc din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Apropo de faina de malai de la turci...eu stau in Istanbul pt o perioada...si am luat faina din aia de malai nu mi-a iesit nici o mamaliga cu granulatie mai mare nu am gasitSi nici gris ca la noi nu gasesc
Cu treaba eu abia acum m-am apucat de salate fac boeuf si cu ciuperci ca am turci musafiri la masa...apoi o sa vopsesc ouale si fac blaturile de praji cam asta azi...maine drob si fripturica si cremele la praji...desi si aici sunt cam suparata nu gasesc la turci astia gelatina simpla
Am luat tort gelee dar nu cred ca merge sa inlocuiesc gelatina din crema cu ea...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Gata pregatirile ? Eu am terminat de la ora 14 cu toate, in drobul de miel am pus cateva ciuperci de padure si a ieist o minune. Va doresc Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput