Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 20
ank999 spune:
Mirela imi pare tare rau de Rares. Eu cred ca ar trebui sa-l vada un dr. Sper sa se faca repede bine.
Da fetele ne-au parasit...
Eu am o zi tare proasta
Pup si va dorescd week-end placut.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Pentru maine ca nu mai pot intra:LA MULTI ANI REBECA!!!!Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de foarte mult noroc!
Mirela sa-ti traiasca fata si sa aveti parte de multe bucurii!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Nu v-am parasit fetelor, am avut o saptamana super obositoare. Azi am dat un test la Institutul Francez din Bucuresti si m-am chinuit toata saptamana sa mai invat cate ceva, dar fi-mea aia mai mica si-a pus in cap sa ma incurce. De cateva zile bune se trezeste noaptea pe la 4 si nu mai adoarme pana pe la 6. In timpul asta eu o legan pe picioare, o pun langa mine, nu vrea neam. Cel mai tare a fost marti cand m-am bagat in pat pe la 2 iar ea s-a trezit si s-a mai culcat pe la 5.30. Imi venea sa-mi fac harakiri in prag de nervi. Nu stiu ce sa-i fac. Si ale mele sunt racite, Riana doar tuse, Erica febra, tuse. Saptamana asta a stat la noi si sor-mea cu bebe din dotare...Doamne cata nebunie, a fost de groaza..dupa experienta asta ai mei pleaca sa se relaxeze 2 zile
Pe 2 iunie am serbat-o pe Riana de ziua ei, in avans cu o luna...ca asa mi-a propus educatoare ei..ea mititica e nascuta vara si mereu am fost plecati atunci. Vedea cum toti copiii isi fac ziua la gradi si ea nu. Asa ca am rezolvat-o ieri.
Bine ca se termina saptamana ca o luam razna.
Mirela, n-ai convins sotu? La multi ani Rebecai, sa fie sanatoasa, cuminte, mereu bucuroasa, intelegatoare cu fratiorul si parintii.
Va urez un weekend excelent..eu abia astept sa ma arunc in pat diseara...cred ca dorm..pana la 4 cand imi da trezirea mandra
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
multumesc frumos fetelor pt urari. am serbat-o pe rebeca si am pucacit-o de am albit-o. si pe rares la fel pt ca la noi nu se pot face diferente. ai mei le-a luat biciclete noi, cate 300lei/buc, plus tone de haine. a cheltuit mama tot salariul ei numai pe rochite, tricouri, pantalonasi, bluzite, hanorace atat pt beki cat si pt rares. nu a putut sa faca diferente intre ei. noi le-am luat numai jucarii, cumnata mea tot jucari si hainute, si vor mai primi si de la sora-mea jucarii saptamana viitoare cand vor veni ei. deci ne-am facut de cap rau de tot...
rares este mai bine, vad ca i-a mers cu antibioticul dat de mine. in schimb s-au plictisit, nu mai vor la gradi si nu stiu cum sa ii mai conving mai ales ca au serbarea abia pe 15 iunie.
sotul si-a deschis apetitul pt vizitat, a zis ca vrea sa mai mergem in toamna pe undeva, nu ne-am hotara unde si daca vom avea bani, insa cel putin exista dorinta. dar de ramas inca nu il tenteaza. insa o indeamna pe cumnata-mea sa isi dea demisia de tot de aici si sa nu se mai intoarca la salariile astea mici de aici.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Neata fetele si un mare de la noi.
Ralu imi pare rau ca ai avut probleme cu invataul si Erica sa nu se mai trezeasca noaptea. Chiar ma intrebam ce o fi cu tine. Cum s-a simtit Riana de ziua ei devansata?
Mirela da ati cheltuit , nu gluma. Sa-ti traiasca mama. Vreau si io una care sa-i ia Ericai bicicleta. Mama iii ia zilnic cate un kk+dulciuri in loc sa stranga bani si sa-i ia ceva mai consistent.
Fug sa deschid capitol nou.
ank999 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164449
va invit aici!