Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 19
lorellay spune:
hello hello..eu pe baricade la job....mi-astept copii.Azi vin ai mei sa mi-i aduca.Au plecat pe a ora 13, cred ca pe la 18 sunt in Pitesti.
Mi-e dor de ei de mor.
Voi care ce faceti?
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Buna dimineata!
A inceput o noua saptamana de munca si mor de somn
Erica s-a trezit azi de la 6 si nu a vrut sa mai adoarma, aseara nu puteam sa o bag in casa, vine serbarea da nu stiu cand, am inteles ca-s musai cadouri la doamne, om vedea noi.
Sorana cum e cu copiii?
Mirela pe unde o umbla?
Ralu.....!
Mai sa-mi tineti azi pumnii ca am de facut niste dosare pt niste autorizari si am o caruta de nelamuriri
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
neatza...
Anka tinem pumnii..cand e vorba de hartii...e jale.
Eu sunt foarte foarte suparata...mi-au amanat dosarul la ORC pentru 8 iunie.Si nu gasesc pe cineva sa ma ajute.
E bine cu copiii s-a umplut casa.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Hai ca revin si eu ca am cam terminat cu o tura din cele 3 de hartii
La multi ani tuturor copilasilor, cu sanatate, noroc si fericire!
Ceva evenimente pe la noi azi?
Sorana bafta cu firma si sper ca saptamana viitoare sa terminati cu hartiile.
Ce e cu targul?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
buna fetelor!
am fost in concediu, ieri m-am intors acasa, iar de astazi sunt la munci! am pus niste poze pe fb.
va pe toate
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Neata fetele!
Mirela bine ai revenit. O sa fug sa ma uit la poze. Cred ca a fost super in concediu.
Fetele cum au petrecut copiii ieri?
mirela0521 spune:
ai mei au fost la gradina zoo cu gradinita. 8 parinti cu 24 de copii si abia au facut fata. parintii erau cu ochii in toate partile pe copii care le revenea sa ii supravegheze, fiecare copil alerga in alta parte, nimeni nu statea de mana cum le ziceau d-nele, plus ca erau grupuri multe de copii pt ca a fost intrarea libera. apoi au fost la cofetarie si au cumparat niste 2 torturi si suc de banii stransi (daca tot a fost intrarea libera la zoo) si le-au mancat acolo.
dupa-masa rares a facut febra, 39-39,4. habar nu am de la ce. oricum i-am gasit muciosi pe amandoi dupa o saptamana de absenta de acasa, plus cu o tuse ff urata. si toti copii sunt asa la gradi, cica este o viroza. le dau deja panadol, ketoff si stodal. sper sa le treaca repede.
ank999 spune:
Mirela imi pare tare rau ca ai gasit copiii bolnavi. ca sa le treaca repede.
Azi cum e Rares. Ai grija sa nu faca ceva la plamani ca temperatura a fost tare mare.
Cred ca ti-au lipsit. Ce au zis cand ati venit?
Despre poze ce sa zic...se vede clar ca a fost super!
mirela0521 spune:
si eu m-am mirat de temperatira aia si am tot sunat la gradi sa intreb de el si am insistat sa ma sune sa vin dupa el daca se simte rau sau face febra. au zis ca este bine, ca nu era febra, au avut teatru, erau la masa de pranz cand am sunat eu si era ok. oricum eu il tin sub supraveghere si nu l-as fi dus deloc la gradi, numai ca soacra mea, ca de obicei, a plecat la tara. nici macar nu a asteptat sa venim acasa din olanda, i-a lasat 2 zile in grija maica-mii.
cand ne-au vazut se uitau lung, parca ziceai ca nu ne recunosc, nu stiau cum sa reactioneze. rares si-a revenit mai repede si a inceput sa sporovaie despre tot felul de nimicuri, cred ca nici el nu stia ce vrea sa zica, trecea de la una la alta, cred ca de la emotie. nu stia ce sa ne povesteasca mai intai... beki a fost o buna bucata de vreme f tacuta si rezervata, facea pe suparata cica pe bunica ca le adusase cate o cioco zoo care se topise de caldura. dar de fapt era f surprinsa sa ne vada si nu a stiut cum sa reactioneze decat sa faca pe suparata. apoi si-a revenit si ea la jumatate din drum cand il auzea pe rares vb cu noi. o tineam amandoi de mana si ea se tot lasa in jos sa o caram noi de manute pe sus si radea fara motiv anume... copii, au si ei emotii, iti dai seama.
noi am fost topiti de dorul lor. acolo vb mereu despre ei, ne intrebam ce or face la ora aia, abia asteptam sa ne intrebe cineva de ei ca sa dezvoltam subiectul! plus ca ii scriam mail maica-mii in fiecare zi. ne tineam la curent reciproc.
pozele, ce sa zic... este si mai minunat sa vezi cu ochii proprii. este cu adevarat alta lume!!! incomparabil! oricum ei au 80% teren recuperat din mare cu ajutorul digurilor. nu au avut teren de la natura prea mult. totul este recuperat din mare, tocmai de aceea tot ce este verde la ei este plantat. nimic nu a crescut de la natura si au un cult pt orice este verde, inclusiv pt urzicile de pe marginea drumului.
casele au cam acelasi tipar cu un fel de caramida de decor pe ele, toate un culoare maron/caramiziu, nu ca la noi care mai de care mai tipatoare si fara balcon, f rar cate o terasa. nu sunt vile cu teren ca la noi, acolo sunt una langa alta lipite fara pic de teren in fata sau in spate, sunt alei intregi de vile lipite ca si cum ar fi blocuri la noi, f rar vezi vile cu teren si aia inseamna ca sunt extrem de bogati de isi permit sa aibe un pic de teren pe langa casa. la ei pamantul este valorizat fiecare bucatica.
iar preturile sunt exact ca la noi. poate chiar mai ieftini la anumite mancaruri. dar la haine au aceleasi marci, C&A, H&M etc toate firmele astea mari din afara si respecta preturile, ba unele magazine chiar aveau etichete cu preturi din mai multe tari inclusiv in romania. au si marci mai scumpe care la noi nu au ajuns inca. ca idee nu merita sa cumperi de acolo si sa te cari cu ele la bagaj.
mirela0521 spune:
rares a facut ieri iarasi febra, de 2 ori, o data la camin si apoi seara acasa. asa ca aseara l-am pus pe antibiotic, augumentin ca din asta aveam in casa. nu stiu de la ce este, probabil de la tuse. de obicei el este f rezistent. cred ca in toamna sau chiar vara trecuta i-am dat ultima data antibiotic. al a scapat de racelile din sezonul trecut doar cu panadol si nurofen. si ma gandesc ca acum chiar are un microb in organism daca continua sa faca febra de 2 zile. sper sa ii mearga si sa o scot repede la capat cu raceala asta. plus panadol, eurespal si ketoff sa ca il mai lase tusea aia.
rebeca are si ea un pic de muci si de tuse, dar nu f rau. ei ii dau doar ketoff si panadol.
vad ca raluca si maya nu mai intra deloc sa ne mai povesteasca ce mai fac. de tanima ce sa zic, ca abia mai trece. ce faceti fetelor de nu ne mai vizitati deloc, ihm?! ati renuntat de tot la forum sau ne-ati parasit doar pe noi ca subiect?