Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fete dragi
nu da nimeni o ???? nu-i bai atunci, ca o dau eu

am probleme de sanatate, asta a devenit o certitudine, nu-s pe moarte, asta-i bine numai ca trebuie sa fiu foarte atenta pe viitor si cu un tratament adecvat si un regim de care sa ma tin o sa fiu bine...

In rest vreau si eu vacanta, vreau sa ma bucur de soare, de plimbari, de timp liber si de Flavius...

Va pup, va doresc o zi insorita!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fete, multumesc pt sfaturi
camy multa multa sanatate si ai grija de tine
mummy uf ce ma bucur ca mai este un copilas care bea ca un ,bebe'....ma gandeam ca al meu ii singurul si la varsta asta....
laura doar cu lapte de capra si lp a baut in bibe, de vaca primeste in mancare...intr-o sg dimineata a baut de vaca (pt ca nu am mai avut altceva) dar nu s-a omorat prea tare nici dupa ala
el bea laptele caldut....din frigi n-am incercat niciodata....dar sincer, nici nu am curaj

aseara si azi dimi a baut lapticul de capra, fara eforturi supraomenesti....sper sa revina pe ,drumul' cel bun cat de cat...
eu n-as vrea sa nu mai bea lapte, mi se pare prea micut

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele am venit si noi un pik pe la voi ne mai primitii?

eu de joi pana sambata am zacut de am zis ca nu imi mai revin cu chiu cu vai am reusit sa am grija de ary care a fost exagerat de cuminte cred ca stia ca nu am energia necesara sa alerg dupa ea[D]. apoi sa stricat laptopu si l-am dus la doctor si deabia ieri am reusit sa il iau dar nu era ok ca de ary imi oprisa wierlessu si ne-am chinuit ieri toata ziua sa vedem ce ia facut si am reusit intr-un final

cam atata de la noi fug sa schimb fata si revin

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

geti sigur ca te primim ...ce intrebare ii asta
un la fetele dragute

Mergi la inceput

Fla nu bea mai mult de 300 ml pe zi...dar fac plecaciune si pt atat...si numai dimineata si seara vrea

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

ok fete, atunci m-am linistit daca vad ca nici alti copilasi nu beau f mult lapte....
camy dar nici Fla nu mai vrea sa bea?...ca ziceai intr-o perioada ca bea f mult lapte pe zi.....si eu tot asta aveam in minte ca alti copilasi toata ziua beau lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

Acum,ca sa ma bag si eu in seama....mucosii beau Lp seara la culcare 210 ml,dimi la trezire 180 ml(Dragos mai bea pe la 3 noaptea cam 130ml) In rest gris, cereale,fulgii ovaz,musli si cele mai dau eu sa pape le prepar cu LV sau mai rarut cu lapte de migdale (asta nu e lapte-lapte, dar e foarte sanatos)Cred ca zilnic papam iaurt la una din mese; branza,cascavalul ne sunt cam dusmani( Dragos le mai accepta , Eva poate doar in sufleuri)

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

el bea laptele caldut....din frigi n-am incercat niciodata....dar sincer, nici nu am curaj

.... dar de ce nu ai "curaj"? Cei se poate intampla?Iaurtul cum il papa, nu din frigider? Il scoti la "incalzit"?

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Fla a avut si are perioade...acum este in perioada in care nu bea mai mult de 300 ml/zi...are perioade in care bea si 700 ml/zi...
dar si eu ma adaptez ritmului lui

cu iaurtul..depinde...cateodata ii dau rece, direct de la frigider, cateodata il scot din frigider inainte cu 2 pre, altadata il pun intr-o cana cu apa calda si se mai dezgheata putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Camy,dar nu ti se pare "gretos" iaurtul cald? Isi schimba si gustul,si consistenta... parerea mea...

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Si mihai papa lapte tot ca beblusii dimineata si noaptea la culcare tot in brate, cateodata mai putin de 300, cateodata 400 maxim. Dar ziua doar lapte de vaca preparat in gris sau orez sau in piureul de cartofi... de baut ziua doaR apa sau ceai de menta cand are scaun moale...iaurt simplu nici vorba... doar ascuns in ciorba sau cu biscuiti si banana

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput